Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_d17a4084a1915065976d0f7a1c4ecff0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Her iyiligim nankörlük oldu-Aile & Aşk
0 oy
104 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (163 puan) tarafından
Hayırlı ramazanlar kızlar benim kaderim niye hep nankolukden açılmış ben mi fazla aptalım ya 5 yıllık evliyim hep iyi niyetle yaklaştım kötülük buldum çok oldu kaynanama görülmekle ilgili hadi onlarida geçtim kayınpederini olgun akli başında sanırdım kizlar çok nankörlük gordum isleri bitince tanınmaz oldum ama ramazan başından beri kafam geçen yıla gidiyo geçen ramazana gorumcem hamileydi ortasına falan denk geliyodu doğum bi gün kapı çaldı biz bisey düşündük da neymiş dedim gorumcem doğum yapınca ramazan boyunca onda kalacakmış beraber yiyelim dediler altlı üstlü oturuyoruz mal gibi tamam dedim her akşam öğleden sonra iner yemekleri salataları yapar sofrayı kurar geri kaldırır çaylarını demler yukarı çıkardım bu yıl kızı yine geldi beraber yiyelim.icelimler bitti hakkımı zerre helal etmiyorum eşim olacakta annemleri yemeğe çağıralım dio benimde ufak kizim var olmasa bile asla cagirmoycam iyilik bilsinler canımı yesinler 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 198 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minnosunannesi (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 239 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sahralina (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 321 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 744 göst.
28 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

413,960 soru

12,459,667 cevap

46,656 kullanıcı