0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yonetıcı ler aynı zamanda kapıyı sılıyorlar silmek denirse bu konulara hıc gırmıcem esım 2 aydır toplantı dıypr pazar gunu yaptılar ama kiracıları bız de dahil olmak uzere cagırmadılar neymıs kıracıymısız diye esım de ne alaka benım de fikrim var sıkayet im var aidat parasını veren benım dedı bu aksam da geldı esımde yok para felan daha dedı ufak çaplı tartıstılar sorum su zırat hesapları yok yani kapıcı adlarına esım parayı vermiyor ve sonuna kadar haklı yasalar onune sunabilecek bırseyler yok sıkayet edebilirler mi bilgisi olan yazarsa sevinirim 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Siz şikayetlerinizi Kendi ev sahibinize bildirirsiniz, onlarda böyle düşündükleri için ev sahiplerini toplamışlar demekki. Keşke önceden ev sahibine kendi fikrinizi söyleseydiniz. 
tarafından
Kuzum adamı onlar dahı tanımıyor adam Almanya da kimse gormedı etmedı
(2,323 puan) tarafından
O zaman yönetici gelip size sormalıydı böyle saçmalık mı olur. Kiracıyız ama sonuçta her ay para ödüyoruz
tarafından
Yavrum ve esım 2 aydır twmzılıkle ilgili sorunlar var toplantı yapın dedıgı ahlde ınada cagırmadılar 2 hafta da bir yalap sılap merdiven mı silinir ya Allah askına
(2,323 puan) tarafından
Öyle sorumsuz oldukları için merdivenci düzgün silmiyor zaten.
tarafından
Yavrum ıısn komik kısmi merdiveni olan da onlar zaten oglu siliyor olay burdan patladı
(2,323 puan) tarafından
Ha desene bunlar mahsus itiraz etmesinler diye kimseyi çağırmadılar..
tarafından
Aynen oyle canım kurmaca yanu
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Parayı verdiğinizde makbuz veriyor muydu yoksa haklısınız oturan sizsiniz çok saçma geldi bana
tarafından
Parayı elden veriyoruz canım hesaba felan atılmıyor yanu
(7,793 puan) tarafından
Hayır canım elden versende makbuz vermek zorunda bizimde 50 tl 20 dairelik yeni bina elektrik asansör temizlik içinde temizlik şirketi yapıyor her aidat ödemesinede elden veririz makbuz alırız karşılığında
tarafından
Verıyor csnım ama 2 sene oldu bir kez toplantı olması her gun tepemden asagıya halı sılkeleyen de var gece temızlık yapan da ne cozum vsr ne toplantı
0 oy
(14,696 puan) tarafından

Valla bilgim yok ama edemezler herhalde. Kiracılar oturuyor o binada ev sahibi ne alaka ? Saçma birşey bizimde öyle 80 TL aliyorlar binayı tasindigimdan beri bı kere sildiler 

tarafından
Hayatım da boyle sey gormedım insan gıbı yapmıyorlar ve parayı kıracıdan alıyor toplantıya cagırmuyor ev sahibi mi veriyor benım paramı dedı esım de
(14,696 puan) tarafından
Aynen valla doğru demiş ev sahibi sizin bina ile ilgili ne karar verebilir ki o oturmuyor sonuçta
tarafından
Haram zıkkım olsun
0 oy
(12,773 puan) tarafından
Makbuz verilir bankaya atılmasa da ve şikayet edebilirler hakları var 
tarafından
Etsin canim umrumda degıl
0 oy
(28,830 puan) tarafından

Makuz göstermeleri lazım şikayet bile etseler. Eğerki makbuz yoksa evvela yönetici suçlu gözükür.

İki senedir yöneticilik yaptik oradan biliyim

(28,830 puan) tarafından
E sizde diyin bizde şikayet edecez diye kiclari tutuşur
tarafından
Dıcek esım cıkacak sımdı canım zaten
(28,830 puan) tarafından
İyi bklm umarım sorunsuz halolunur
tarafından
Insallah canım ınsallah cok sagol
(28,830 puan) tarafından
Rica ederim tatlım ❣️
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Yok yavrum ya hiç bir şey yapamazlar ben 6aydır vermiyorum hiç bir işe yaramıyorlar anca lafta biİm binada hepsi amanda biz mülk sahibiyiz amanda öyle böyle kendilerini beğenmişler vermiyorum aydat falan vermicemde kapıöada gelirse dövücem kadını gıcık gidiyorum
(1,196 puan) tarafından
Aminnnn bacım amin lafdan anlamaz biriyse daha beter vallah seslerini hep kaydettim birdaha yapsınlar savcılığa şikayey edicem yeter aetıkya gece aynı gündüz aynı kadın öyle rahatki çocklara hiç dur swmio ya
tarafından
Ben kavga bile ettim bacım yine de yok yok
(1,196 puan) tarafından
Bende gitmiş ev sahibine demiş kiracın üstüme yürüdü oda demiş beni sakın birdaha böyle şeyler için aramayın aranızda çözün demiş
tarafından
Valla basım agırdı ya sınıyt oldum sırf bu yuzden tasınacam
(1,196 puan) tarafından
Bende inanki gördükçede daha sinir oluoö huzur kalmadı
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ew sahibi  kimse  o gider  kiracıları çağırmiyorlar   çünkü  siteyle  ilgili  her konuda  sen para  vermiyorsun  ew sahibi  veriyor  sen sadece  çöplerinin alınmasına ve merdiven  temizliğine  veriyorsun  büyük  ihtimal  

Aidat  parasını  da her ay vermek  zorundasınız  diğerleri gibi  canım  yani  karşı taraf haklı  
tarafından
Nereye ev sahibi almanyada adamı tanımıyorlar bile sıkayet ıcın toplantı oldu sebebi ise temızlık ve bakımsızlıktı canım yanı temızlık parasını veren benım mecbur benu cagırcak
(5,946 puan) tarafından
Ozamn haklısın canım
0 oy
tarafından
Yıllık defter tutmuyorlarsa ve elden ödediğiniz aidatı elden makbuz olarak vermiyorlarsa size sıkıntı olmaz vee yıllık yapılan toplantılarında bir usulsüzlük bulursanız veya eksiklik o zaman onlar daha zararlı çıkar
tarafından
Ne defteri be makbuzu canim 2 sene oldu geleli daha toplantı yuzu gormedık
tarafından
Sen toplantıya gitmemiş olabilirsin ama defteri tutmak zorundalar inceleme sırasında eğer olmadığını ve eksiklikler olduğunu görürlerse büyük sıkıntı
tarafından
Artık ne olursa olsun bende Olursun bıraktım
0 oy
(51,022 puan) tarafından
parayı sen veriyosun kiracısin diye cagirilmiyosun ne sacma o zaman gidin ev sahibinden alin deyin
tarafından
İste kuzum biz de buna kızdık ev sahibi vermiyor cunku

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 328 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
8 Şubat 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
25 Ocak 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,451 puan) tarafından soruldu