+1 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Kizlar sezeryan oldum 5.5 ay once ilk dogumumdu ve sezeryandan sonra basim dönmeye basladi midemde bulaniyor bu 5.5 aydir surekli tekrar tekrar oluyor hic bitmedi basim donuyor dedigmde bi basim dolandigi zman oldugm yerde yere cokuyorum o derece mide bulantimda war benim gibi olan yada bilgisi olan beni aydinlatabilirmi neden ? Tesekkyr ederim simdiden 

12 Cevaplar

0 oy
(943 puan) tarafından
Hiç yaşamadım cnm post yukarı çıksın
(177 puan) tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende var cnm ama benim boyun kaslarmi zedelemisler ve migren oldgu icn tetikliyormus 
(177 puan) tarafından
Ben belden igne olarak oldum zaten sonra uyumusum rahatladigim icin bel agrim war ona igneden dolayi olur demisti bir seneye kadar doktorum ama bu bas donmesi mide bulantisi neden
tarafından
Bazen oluyo cnm benm 10 yildr bel agrim var 3cu sezeryan oldum 50 gün bas boyun ağrısı cektm emar tomografi cekildi psikiyatriye gittm
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Kansızlık varsa ondan da olabilir malûm bayağı kan gidiyor sezeryanda ve sonrasında
(177 puan) tarafından
Ama kan ilaci falan kulandim ben sezeryan sonrasi gideyimmi ya sizce hastaneye bi yandanda diyiyorum buyutecek bisey yoksa bu hastalik zmanida gotmiyeyim bebegim var korkuyorum belki yasiyan vardr sorayim dedim
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Cnm hiç yaşamadım post yukarı çıksın belki yaşayan vardır çok geçmiş olsun 
(177 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Bende oyle olmadi kizim gecmis olsun genel anestezi mi spinal miydi
tarafından
Himm evet aç olmak lazim. Bende spinal oldumama spinalle bence bas donmesinin alalasi olamaz bence sezeryan kaynakli degil
(177 puan) tarafından
Ama bu sezeryandan sonra basladi ben hamileykn bile ne basim dondu nede midem bulandi 5.5 aydir mahfetti beni
tarafından
Valla kesin git dr a spinal kaynakli olmayabilir demek istedim. Belkide icinde birsey kaldi falan. Kabak gibi kesildik cunki
(177 puan) tarafından
Ya imkansiz bence icinde bisey kalmasi bi akrabam war odaayni durumda ve benim ameliyatimi yaoan doktor bulundugum sehrin en iyi doktorlarindan zaten sonra kontrolede gittim bakti bisey olsa soyler mudahale ederdi benim enterasan bir sekilde ameliyattan sonra ellerim hep alarjide oldu kasimaktan parcaliyordum heleki sag kolum
tarafından
Allahhh allaaaah bi arkadasra uyusuk kalmos parmagi oyle seyler duydum hep sezeryanla alakali bu yarz sikayet ilkkez duyuyom
0 oy
tarafından
Offf valla ayni durumdayız kan değerlerim biraz düşük doğumdan sonra özellikle akşamları baş dönmesi bulantı çöküyor 
(177 puan) tarafından
Yemin ederim artik gina geldi bana bu durumdan ben kan ilaci falanda kulandim ama :(
tarafından
Migrende var bende o da çok tetikliyor kızım bu aralar çok huysuz stres yapıncada çok bulaniyor
0 oy
(486 puan) tarafından
Hamile olabilirmişin?
(177 puan) tarafından
Hayir
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bir haftadır benim oyke canım aynı beş ayı geçtik 5 ay 10 günlük falan canım baş dönmem var migde bulantı var hatta hamile yin sandım test yaptım silik çıktı kan verdim hiç bisi çıkmadı canim sebebini bilmiyorum ama benim epilepsim var ondn olma ihtimal çok yüksek 
(177 puan) tarafından
Benim ida yok tansiyon yada kansizlik gbime geliyor ama kan ilaci kulandim ben anlamadm
(4,060 puan) tarafından
AA tansiyon bendede var olabilir kız
0 oy
tarafından
Bende 3. Sezeryan ım öyle bşiey yaşamadım hiç 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Bilen biri çıkar inş
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Eltim öyle oluyo 8 ay okdu sezeryan olalı 1 ay önce dr a gitti geçer demiş dr 
0 oy
(236 puan) tarafından
Doktora git en azından için rahat eder dahiliye ye git vitaminlerine baktır tansiyonu ölçtür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 212 göst.
14 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 456 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gamzeulusu (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 921 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde CansUgur (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Merveee YE (345 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,346 soru

23,619,665 cevap