0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından

Yumurta gibi cikiyor nasil toplucam ben 11 ay olfu dogum yapali

image

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde 10 ay oldu duruyo ya;(
-Reklam-
0 oy
tarafından
1sene oldu inanarmisin dogurmadan oncede 60kiloydum o kadar kilo verdim tekrar eski kiloma döndüm ama vucudum eski ben degil sanki 70kilo gibi hissediyorum kendimi gobegimin alt tarafi benimde oyle sisiyor onceden dumduzdu simdiki kilomla bir olmama ragmen
(689 puan) tarafından
Bendede oyle
tarafından
Istersek 50kilo olalim bu karin gitmez anca profesyonel spor yapmamiz lazim hoca eşliğinde oda benim için imkansiz
(689 puan) tarafından
Aynen ama evde leslie yapiyorum ise yarayacak bilemiyorum ilerleyen surecte dene istersen
tarafından
Inan spor yapacak halim kalmıyor gün içinde o kadar yorulup bitiyorum tam göbek eridi deriz 2.ye hamile kalırız hep oyle olur
0 oy
tarafından
Zayıflamak götürmez bunu, anca spor yapıp sıkılaşcan
(689 puan) tarafından
Leslie yapiyorum ama toplanmiyor...
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Spor ve hareketle bol bol da su içerek oğlum 5 aylık olmasa çoktan başlamıştım spora.  Gün içinde çok yoruluyorum kızım ve oğlum çok yoruyo emzirdiğim içinde spor yapmaya halim kalmiyo  geçenlerde 2 gün spor yaptım zayiflamaya  da başlamıştım düzene giriyodu,  baktim bu sefer de sütüm azaldı baya bıraktım spor işini oğlum birazcık daha büyüsün yapicam benimde 7 aylık gibi duruyo göbeğim çok sinir bozucu sivri şekilde 
0 oy
tarafından
Cnm spor en iyisi 
0 oy
tarafından
Lesliyele olacak değil bu cloething yap bakalım o göbekten kalıyor mu
(689 puan) tarafından
Deniyecegim yarin teşekkür ederim
0 oy
tarafından
11 ay oldu gitmiyor canım diyete başladım bakalım inşallah gider 
0 oy
(260 puan) tarafından
Senin 11 ay benim 3 yıl dir düzelmiyor birde ikinci gelecek inşallah 21 güne sanmamki iyiye gitsin kötü olur ama daha iyi olmaz dedi ilkinde korse takayim dedim o Ağustos ayı cayır cayır sıcakta Cesaret edemedim sonra cahillik edip korse kullanmadım belki öyle geçer dene bence korse
0 oy
tarafından
Ben 48.5 kiloyum ama göbeğim var bacim gitmiyor spir sart
0 oy
(14,162 puan) tarafından
Vücut meselesi ya 1 sene oldu eskisi gibi şuan adet oldukça indi
0 oy
tarafından
Moralinizi bozmak istemem  Benm annem 20 sene önce kardeşimi sezeryan doğum yaptı inanır mısın ne göbeği gitti hala bazı zamanlsr dikişlarınden irin gelir ne dikiş izleri gitti sezeryan kadar zor birşey yok sanırım rabbim kimseyi mecbur bırakmasın  o göbek yerleşmeden bir çaresine bakın mekik yapın elinizle masaj yağlar falan inşallah gider. Evlat sahibi olmak kolay değil onlar sağlıklı olsunlar da :)
0 oy
tarafından
Yeşil Elma kürü şiddetle tavsiye ediyorum 3 ayda kurtuldum 
(689 puan) tarafından
Bi bakicam
tarafından
Peki cnm
(689 puan) tarafından
Kilo verdinmi peki
tarafından
Bebişim 3 aylık 12 kg verdim
(689 puan) tarafından
Malzemsler eksik yarin alip denicem verirsem soz sana yazicam
0 oy
tarafından
Şal bagla şık dayanabilirsen gitsin
0 oy
tarafından
Benim hiç göbeğim olmadı aslında olmamasının sebebi ilk gün karnımı bağladım 1 hafta sonrada korse taktım kim yapıyorsa yararını görüyor sen taktınmı hiç 
(689 puan) tarafından
Yok canim sezeryan olur olmaz bobrektende ameliyat oldum masadan kalkmadan baglayamazdim...
tarafından
Yaaa çok geçmiş olsun şuan yok diyemem sadece kesik olan yerin üstü karnım sarkmış okadar yararını gördüm
(689 puan) tarafından
Cok tesekkurler 2.hamileligimde kesin baglucam insallah
0 oy
tarafından
Ben yaza insallh yavs yavaş gidiyo gobek benim sabh kahvaltı yapmıyorum bide ramzn ayı olunca oruç tuttum ama bugn cok hasta oldum hem kopegme uzldm ağladım hemde basm cok agridi tutamicam oruç 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
5 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Bir_Anne33 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 422 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Filoo42 (8,906 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,269 soru

23,690,947 cevap

310,946 kullanıcı

...