0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ben eskiden yerdim sonra sağlık için bıraktım ama şuan hamileyim ve çok acikiyorum elimde değil

Şimdi birkac kaşık pilav ve kiymasini çıkardığım karnıyarık tan birazcık yedim nefsim tutsun diye ona bile panik atak tutu beni kolum ağrıyor dundendir şimdi iki lokma yiyince de kolum agri girince acaba kalbe yük mu bindi krndime zarar mi verdim duye düşünüyorum benim panik atağım nolcak böyle tükendim:(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu hamileliğimde gündüz bişeyim yok ama geceleri mide kazıntımdam ölüyorum 5 kere kalkıp bişey yiyip yattığım oluyor elma ekmek su vss
tarafından
Ya ben birkaç kaşık karnıyarık kaç kaşık pilav yedim
Midem bulandı eksidi midem suyu kaçtı boğazıma azkalsin geberiyordum
tarafından
Yağlı yeme gece canım kuru şeyler tüket, benim de panik atağım var doktorum la görüşücem çünkü bayılma reddesine geliyorum küçük kızım var ayagı takılıp düşse bile kalbim çıkıyor :(
tarafından
Vala canm bi onu istedi onu bile yemedim korkudan
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Gece eşime hazırladığım sahur sofrasında beraber yiyoruz gündüzleri yemek yemiyorum açlığımi hurma kuru incir kuru erik fındık ceviz ve yanında bir bardan süt ile bastırıp iftarda yine eşimle yemek yiyorum kilo alımı olmadı 30 haftalık gebeyim 1.400 gram aldım sadece bence bu kadar stres yapıp aç kalma dengeyi bulduğun sürece yemek yemenin zararı olmaz canım
tarafından
Gündüz açlığımi iftara kadar bastırır yorum nedir kız oruç musun deilmisin oruç değilsen neden böyle yapıyorsun ki
(1,831 puan) tarafından
Oruç değilim gece yediğim için gündüz çok acikmiyorum iftara kadar sıkı sıkı yemek yemek yerine ara öğün yapıyorum iftarda yine yiyorum
0 oy
(1,467 puan) tarafından

Yiyorum hemde öyle böyle değil normal bi atıştırmayla geçiştirmiyorum ya pizza ya yemek ya döner eti flan ancak tutuyor beni :Do kadar detaylı düşünme kendine zarar verirsin canım çok kilon olmadığı sürece ye bence 

tarafından
Öylemi diyorsun kız
(1,467 puan) tarafından
İlk gebeliğimde 40 kiloyla hamile kaldım ve 25 kilo aldım hamilelikte doktorum hiç kızmadı çünkü aşırı zayıftım ve kendimi hiç kısmadım doğumdan 1 ay sonra geri eridim şimdi yine hamileyim yne yiyorum valla çok şükür sorunum yok ve asla aç uyuyamam :D
tarafından
Ben sağlık ve panik yüzünden kendimi sürekli aç birakiyorum:(((((
(1,467 puan) tarafından
Sağlıkla ilgili problemin varaa koru kendini ama aç bırakma sağlıklı beslen mesela  canım bu şekilde zarar verirsin kendine hamileliği zehir edersin
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Daha smdi yedim :))
0 oy
(270 puan) tarafından
Ben hamile iken hiç kendimi tutamadım canım ne zaman ne istediyse yedim rahatsızlık vermiyorsa ye gitsin boşver hamilesin sen kendine eziyet etme keyfine bak.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 166 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 859 göst.
14 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 772 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu

411,823 soru

12,397,410 cevap

44,243 kullanıcı

Kategoriler

...