0 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (1,201 puan) tarafından
Lütfen rica edeyorum sizdenn tesadüfen tıklamışım birine karabasan basmış okudum içim ürperdi sonra uyudum aynı durumla ben yaşadım hamileyim ölüyodum nerdeyse lütfen ya bidaha paylaşmayın

12 Cevaplar

+1 oy
(327 puan) tarafından

Saçmalık resmen neden paylaşırlar ki onu da anlamış değilim hayır yani ne bekliyorlar okutup üflenmeyi mi o tür postları hiç açmıyorum bile sonuçta psikolojik bir rahatsızlık aynısını benim yaşayamacğım ne malum:ermm:

(1,201 puan) tarafından
Vallahi anlatamam az kalsın kalpten gidiodum
-Reklam-
+1 oy
(379 puan) tarafından
Korkma kız bişey olmaz ben paylaşmadım ama yorum yapmistim etkileniyosun demekki niye giriyosun bide hamiley missin seninki rüyadır okuyunca etkilen missindir korkma 
(1,201 puan) tarafından
Kız tesadüfen girmişim hiçte farkımda değilim elim ayağım hitti kalbim sıkıştı
+1 oy
(2,321 puan) tarafından
Ayetel Kürsi oku canım açma öyle postları insanı korkutmakdan baska bisey değil
(1,201 puan) tarafından
Okuom bol bol inan şimdide böyle oldu hala kendimde değilim
0 oy
tarafından
Cnm sırt üstü yatma genelde öyle yatınca oluyo diyolar  mesela ben asla sırt üstü yatmam korkarim
(1,201 puan) tarafından
Anladım canım Allah razı olsum
tarafından
Rabbim bidaha göstermesin ve yatmadan once ayetel Kürsi oku sabaha kadar seni koruyo
(1,201 puan) tarafından
Aminnn inşallah canm
0 oy
(3,143 puan) tarafından

Canım korktuğun şeyi sen de neden buraya yazıyorsun,önceki yazilan postu görmedim mesela,ama senin bu karabasan yazini görüp korktum ben de :ermm:

Karabasan yazisini başlığına değil de içeriğine yazabilirdin 

(1,201 puan) tarafından
DüElttim canım k bakma
0 oy
(7,479 puan) tarafından

Canim tamam korktunda sen niye acik acik yazdın bi farkı kalmadi suan.:ermm:

(1,201 puan) tarafından
Napimya canımya
(7,479 puan) tarafından
Bol bol oku canim. Bende oyle postlara girmem. Sen direk yazinca okuyunca bile bi ürperdim yani. Oyuzden dedim.  Bazilari daha hassas olabilir.
(1,201 puan) tarafından
Tamm canım Allah razı olsum
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Karabasan diye bir sey yok uyku felci diye bir sey vardir ve REM evresinde yasanan bir durum bu korkulacak bir sey degil.
tarafından
o bilimsel adıdır var öyle bişey oda bi 3 harfli
(6,187 puan) tarafından
Bilimse ad mi? Karabasanin bilimsel adi falan yok bi uykunun evrelerini arastir sen hangi evrenin ne ise yaradigini,hangi evde ne oldugunu falan
tarafından
eşime de oluyor ezan okuyunca gidiyor diyor evre mevre değil karabasan o yoksa ezan okuyunca medem gitsin
(6,187 puan) tarafından
Tamam evre degil
(1,201 puan) tarafından
Hayırlısı olsun artık inşalalh
0 oy
tarafından
Valla karabasıyormu basmıyormu felçmiyim  bilmiyorum tek bildiğim bişey üzerimde biri oturuyor o olunca ve sesim gidiyor.

En son çareyi hocada buldum cevşen taktım o gün bu gündür hiç olmuyorum. 
(1,201 puan) tarafından
Zamanında ben çok yaşadım o olayı sonra bufünde böyle olunca baya etkilendim
tarafından
Ve ben üst üste olurdum en sonunda kızım yanımda çırpınıyor du ona yetişemiyor dum kendime geldiğimde kızım gözü kapalı uyuyordu kafayı yiyecektim artık
(1,201 puan) tarafından
Bende bende aynı ama dün etkilendim galiba
0 oy
(1,664 puan) tarafından
E şimdi sen paýlaşmışsın...paylaşmayın derken kendi başına geleni anlatmışsın diğerleri gibi
(1,201 puan) tarafından
Ben onlar paylaimasım die dedim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Sanki burdan okuyup üflicezz hocayız sanki 
(1,201 puan) tarafından
Heya soröa
0 oy
tarafından

Zaten nerde gereksiz konular var onu paylaşırlar ne oluyor yani korkunç post açınca biraz mantıklı postlar açın linçlendikleri zamanda okumasaydın diyor paylaşma okunmasın sen kafanı yorma canım bol, bol dua et post başlığını görünce bile tıklama 

(1,201 puan) tarafından
Kız normalde hiç açmam bakmamda olacak ya işte dün oldu nerden açmışsaam
0 oy
tarafından

Bencede yani burda paylaşmasin öyle seyleri bizim yapabilcemiz bisey yok dua okusunlar bizde etkileniyoruz eşim ayda 3 4 kez nöbete kaliyo ister istemez aklima geliyo burdaki postlar :ermm:

(1,201 puan) tarafından
Aynen ya rabbim kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 379 göst.
15 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 456 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sido (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 335 göst.
0 oy