+1 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bebegimde kalça çıkıklığı vardı ve doktor cift bez kullan dedi sag kalca 59 sol kalca 51 cikmisti degerleri cift bez kullandim bugün kontrole gittik sağ kalca düzelmis 60 olmis sol kalca 51 di 59 olmus 60 olmasi lazimmis ortapediye götürdük doktor öyle sert muayene ettiki cocugun ayaklarini ice cevirdi disa cevirdi bastırdı yeniden çıkmışmıdır acaba çok korkuyorumm :( basina böyle bisey gelen var mi bisey olmusmudur acaba

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebeğim de öyle dediler çift bez tak dediler ama o kadar fark yoktu 51.53 tü şu an çift bez kullanıyorum 2 hafta sonra tekrar gideceğiz bu arada doktor neden tekrar çıkarsın balım işini bilir yani doktor sonuçta öyle yapılması gerekiyormuş öyle yapmıştır 
tarafından
Ya ne bileyim canm korkutum bebegim cok agladi dedim doktora kalca cikikligi oldugu icinmi agliyor dedim yok dedi muayene etmemi istemdigi icin dedi
tarafından
Korkma gülüm sonuçta doktor bilir işini
tarafından
Saol canm tesekkurler rabbim senin bebisinede sifa versin insallah
tarafından
Sağol canım cümlemizin kine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir şey olmamıştır canım merak  etme doktor bu sonuçta bilir ne yaptığını tutup da kalçasını çıkarmaz herhalde =/
tarafından
Saol canm tesekkurler
0 oy
(578 puan) tarafından
Maşallah baya düzelmiş canim
tarafından
Saol canm cok şükür
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Yok artık doktor neden öyle saçma bir şey yapsın ki?
tarafından
Kz ne bilim cok ters hareket yapti bebegim cok agladi haliyle bende cok korktum yani geri çıkar diye
(3,159 puan) tarafından
Öyle şey mi olur belki de tam yerine oturtmaya çalıştı bilemezsin onu :)
tarafından
Elle yerine oturtulmazmış canm kalca cıkıklığı arastirdim :) neyse vardır onunda bir bildigi sanirim
0 oy
tarafından
Bana da dediler hiç bişi yapmadım büyük bir fark yoktu. 3. Ay dolduğunda muayene olduk  geçmişti çok şükür
tarafından
Cok sükür canm insallah bizimkide gecer
tarafından
İnşallah tatlım fazla bir fark yok geçer

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Berf (6,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
0 oy
8 cevap 179 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,566 puan) tarafından soruldu

406,901 soru

12,210,048 cevap

36,785 kullanıcı

...