+1 oy
1,450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

3 gunluk hastane seruveni ardidan bugun guzel haberii aldimm :) esimde bende istiyoduk. 4 gun sonra 8 aylik olucak bi oglum var kardeşi dogdugunda ise 1 yas 5 aylik olucak insallah <3 sanki ilk kez anne oluyomusum gibi cokk heyecanlıyım yaa.. Etraftan cok fazla *hemen neden yaptin oglun kucuk* laflarini duyucami biliyorum ama umrumda bile degil cevabını alan susar... Esime sürpriz yapicaktim ama ykne yapamadim heycanima yenik dustum :D Ilkinde de sürpriz olsun istedim ama heycanlanip hemen soylemistim artik sürprizi cinsiyete birakalimm <3

Rabbim olmayanlara da bu guzel  duyguyu tattirsin insallahhh <3
-

37 Cevaplar

0 oy
(4,675 puan) tarafından
Massallaah hayirli olsun kuşuum ♥️

Valla 10. Da olsa insan heycanlaniyo bnde 3. De cok heycanlandim hepsi ayrii :-)
tarafından
Oyle valla :)) saol bitanem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gözün aydın hayırlı olsun evet bebeğin küçük ama bu senin tercihin kimseyi ilgilendirmez sağlıkla kucağına al inşallah 

tarafından
Saol kuzum ♡ aynen kimse karisamaz haklaro yok :)
0 oy
(23 puan) tarafından
Hayirli olan canm saglikla gelsin bende istiyorm 2 inci bebegi kizim 11 aylik esimde istiyo bj ay denedik adetimi bekliyorm olr insalah bende istiyorm beraber buyusunler bide benim cok istememin sebebi kizima hamileyken burnumdan getirdiler gene hamile kalip cok guzl gecirmek istiyorm bu yuzden hamile kalmayi aşiri cok istiyorm banada nasip eder insalah rabbim bide kizim oynamak istiyo cani sıkiliyo benle kuduruyo falan bu yuzden cok istiyorm banada dua edermisin lutfen  canm inslaah olurrrrr 
tarafından
Insallah bitanem Rabbim gonlune goree versin insallah sende bu guzel haberi alirsin ♡♡♡
(23 puan) tarafından
Sagol kuzum amin
0 oy
(7,041 puan) tarafından
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm ben 
tarafından
Saol bitanem
0 oy
(16,498 puan) tarafından
Hayırlı olsin gozunuz aydn iyi cesaret ediyorsunuz valla ya ☺
tarafından
Bebisim oyle cok huysuz degil ve dogdugunda 1 yas 4 aylik olcak hani dogumumda cok sukur cok kolaydi ikincide kolay olcak diye bi kaide yok ama insallah ikincide kolay olur :)
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Saglicakla kucağına al canim insallah :)❤
tarafından
Saol tatlim ♡
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Bende iki gebeliğimi adamın eve gelmesini bekleyemeden telefonda söylemiştim 4sene uğraştan sonra olunca bekleyemedim☺️ Allah kucağına almayı nasip etsin cnm
tarafından
Saol bitanem ya bende heycanlandm soyledm hemen :D
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım ") rabbim kucgaina almayida nasip etin inşallah ")
tarafından
Saol kuzum ♡♡
0 oy
(34,553 puan) tarafından
Hayırlı olsun
tarafından
Saol bitanem
0 oy
tarafından

Siz istiyorsanız en önemlisi o kimse bir şey diyemez :)

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tarafından
Saol canim ♡
0 oy
tarafından

Hadi hayırlısı canım ya gözün aydın <3

tarafından
Saol kuzumm
0 oy
(76 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşAllah :) 
tarafından
Saol kuzumm
0 oy
tarafından
Sağlıkla almak nasip olsun kucağına inşallah hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömrü olur insallahb
tarafından
Saoll bitanem
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım bnde ikinciyi istiyorum ama sezeryanımdan korkuyorum bişey olur  diye daha yeni 3.5 ay oldu hayırlısı bakalım
tarafından
Daha cok minikmis seninki kuzum. Bide sezeryan olduysan 2 sene diyo doktorlar arayi
(3,281 puan) tarafından
Aynen canım bakalım
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Olsun gercekten yas aralıgi cok iyi benim iki oglumun arasinda 3 yas var ama beraber oynamiyorlar bile kavga edip duruyorlar bir yas cok degil yani iyi anlasirlar beraber buyurler. Olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canım.  Onemli olan esin ve senin istemis olman milletin ne dedigi umrunda olmasın.:)
tarafından
Aynen oyle kuzum esim daha bebegim 3 aylikken istiyodu ama ben istemiyodum simdi istiyorm ama iyi yas araligi
(1,239 puan) tarafından
Aynen canim iyi yas araliklaŕi
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım
tarafından
Saol kuzum
0 oy
(1,328 puan) tarafından

Ya canım şimdi gördüm postunu gözün aydın sevindim senin adına saglık la kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah rabbim <3

tarafından
Cok saol bitanem insalalh ♡♡

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 395 göst.
0 oy
19 cevap 1,441 göst.
0 oy
7 cevap 568 göst.

Kategoriler

1,513,859 soru

24,688,607 cevap