0 oy
650 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar merhaba daha yeniyim ben hamileyim üç aylık eşim işi bırakalı 4 5 ay falan oldu is bulsakda pek gitmedi biraz rahatsiz cunku bugun annemle otel temizlemeye gitti ben merdiven işi agirmis onu yapacak sandim annem öyle demişti ama annem odayi temizliyor mus o balkonu oyle dediler yani şimdi bunda kiskanacak ne var diyeceksiniz ama benim annem babamla evli iken öz amcamla abisiyle kaçıp evlenmiş şuan hala evliler ve ben babamla büyüdüm annemi pek sevmedim ondan dolayı hep aklımda babamin abisiyle giden benim kocamla da gider diyorum eşime sonsuz guvenirken anneme guvenmiyorum bana bı yardım edin napayim az önce aradim ağzıma geleni söyledim arabada yanyana oturmalarina bile dayanamiyorum annem sürekli eşimi yanına çekip bişey diyor bilmem napiyor dellenmek uzereyim esimde cok sessiz sakin bi adamdir oysa ama ben napsam bilmiyorum

18 Cevaplar

0 oy
(2,247 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Gönderme kız bu devirde anayada güven kalmadıysa 
(11 puan) tarafından
Çok sağol ya ben kafayı yedim bitek ben bunu böyle düşünüyorum diye kiyniyetin kötü dediler beni disladilar beni hic anlamadilar
(2,247 puan) tarafından
Sen zamanında piskolojik travma yaşamışsın küçükken en güvenilir insan bunu yapmış bu hayatta şuan kimseye güvenmesen yeridir senin yerinde olsalar böyle düşünürler mi acaba
(11 puan) tarafından
Olaya çok farklı ama çok doğru bi noktadan bakıyorsun zaten olması gerekende buydu kimse benim ne hissettiğimi bilmior daha yaşım 21 kaldiramaz oldum artk
(2,247 puan) tarafından
Boşver milleti annene de mesafe koy senin hayatın o ne der bu şöyle düşünüyo deme aileni en iyi sen bilirsin içinden ne geçiyorsa onu yap mesafe mesafe mesafe
(11 puan) tarafından
Sagol bacim allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gönderme en ıyisi bacım belli olmaz 
(11 puan) tarafından
Gerçekten bu cevabı bekliyordum :(
0 oy
tarafından
Ne desem bilemiyorum valla daha neler göreceğiz 
(11 puan) tarafından
Bende bilmiyorum annem desemde benden uzun zayıf genç daha ben ondan kilolu hantal duruyorum
0 oy
tarafından
Gönderme tabikide 
(11 puan) tarafından
Yardımcı oldugunuz icin cok teşekkür ederim çünkü bana senin kiyniyetin kötü dediler ben delirdim burda annem dedi esim telefonu yzume kapatti
tarafından
Sen sakin ol ve hasta numarası yap eşin yanından ayrilmasn ayrılsa bile islerni bitrip eve gelir
(11 puan) tarafından
Ya paraya ihtiyacimiz olmasa eşim zaten gitmezdi ama artk öylesi paranin ben *** diyorum
tarafından
Aynn cnm
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Allahım etme yaa daha neler duyacağız canım güvenmiyorsan uzak tut ailenden anneni ne diceğimi bilemedim
(1,615 puan) tarafından
Bilmiyorlar mı olanları canım
(11 puan) tarafından
Kime ne anlatayim ki kimse benim açımdan bakmiyor ben annemi bi erkekle mesaj lasirken de yakaladım eşi bana gene inanmadi
(1,615 puan) tarafından
Bilemiyorum canım eşine söylesen de olmaz galiba o yüzden bilemiyorum ya annrni çek kenara uyar uyara bildiğin kadar olmaz böyle
(11 puan) tarafından
Of of Kirk kat yabanciya güveniyorum da şu anneme guvenmiyorum bu nasil kötü bi his anlatamam
(1,615 puan) tarafından
İnsan öz anasına da gövenemicekse artık dünyanın da çivisi çıktı kuzum
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Haklısın kıskanmak da ama nikah düşmez ki oğlu oluyor artık insan oğluna o gözle bakar mi
(11 puan) tarafından
Canm bu devirde onu düşünen varmi saniyorsun ki kocasının altinda abisiyle gitmis ben daha 4 5 yasindayken karın kışın içinde koyup gitmiş
(2,174 puan) tarafından
Yani çok kötü bir durum yaa valla insan ne diyeceğini bilemiyor. Güvenin yoksa tek gönderme o zaman canm ya sende git yada hiç gitmesin eşin başka bir iş bulmaya çalışsin
(11 puan) tarafından
Bende onun için uğraşacağım insallah hallolur
(2,174 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kalbini ferah tutmaya çalış hallolur umarım
(11 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Allahim yardımcın olsun çok yan yana bırakma onları canım ne olur ne olmaz 
(11 puan) tarafından
Sohbet bölümünde yeniyim demek istedim
(300 puan) tarafından
He anladım canım hisler önemlidir eşin sürekli çalisablcegi bı iş bulsun bnce dikatli ol derim bu devirde kimseye güven olmaz ortada kalırsın 3 çocukla...
(11 puan) tarafından
İnşallah bana dua edin herşey yoluna girsin
(1,267 puan) tarafından
İnşallah Allah yardımcın olsun canım esine söyleme bunu ama sen hep temkinli ol
(300 puan) tarafından
Eşine söyleme kuruntu yaptgni sanar sadece uzak tut esini
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Diyecek bişey bulamadimmmm valla....
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Annen senin güvenini çocukken yıkmış şimdi sende kimseye guvenemezsin çok normal . Iyı düşün iyi çıksın 
(11 puan) tarafından
Kesinlikle öyle oldu şimdi napsa guvenemiyorum
0 oy
(845 puan) tarafından
Kim olsa güvenemez hal hareket lerinden belli eder  cıvık insanlari sevmem o ne öyle kızını sevmesin damata yakın durup sevsin uzak dur en iyisi
(11 puan) tarafından
Cok sağol düşüncen için sana katılıyorum bende bide eşimi böyle yaparak kendimden uzaklastiririm diye korkuyorum onu uzak tutmam lazım olay cikarmadan
0 oy
(780 puan) tarafından
Bacım neler var neler anne oğul ilişkisini bile gördü bu gözler bu uygulamada oğluyla uygunsuz ilişkisi olan anne bile varmış güvenmiyorsan eşini annenle gönderme kimin ne olduğu bellisiz kalmiski öz amcanla gitmiş babanı yüz üstü bırakmış çocuklarını ve sende bundan çok etkilenmişti  guvenmemekte haklisin bizlerde kayın abidir ve kalmiski damat Allah korusun 
(11 puan) tarafından
Herşey yoluna girecek diye bekliyorum esim öğlen yemekte dürüm var cocuklar yaninda yok diye yememis getirmis bile oyle dusunceli guvendigim bi esim varken boyle bi annem var
0 oy
tarafından
Ay ben şok kız açlık başıma vurmadı dimi doğru okudum kaynına kaçmış 
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Canm kiskanclik degil kadin hisseder annende olsa davranislari normal degilse esini gonderme 
(11 puan) tarafından
Bende oyle yapacağım artk esimle aksam konustum beni anla dedim oda beni anla ben ekmek parası pesindeyim dedi yalnız degilim dedi erkek kardesim de onlarla gitmisti ama malın biri esas oda ben istemiyorum dedim bende guvenmiyorum dedim
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Yuh artık yanı. Annenle ilişkini kes o zaman hem kendini hem eşine sıkıntı yapma 
0 oy
tarafından
Güvenmemekte haklısın canım başka bi işe baksın canım 
(11 puan) tarafından
İnsallah bulacagiz bi is hayirlisi ile ya
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Daha neler okuycaz bakalim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde ilayhsn (24 puan) tarafından soruldu