Merhaba. Hamileyken çok istediğim bi isimdi halbuki ama şimdi garipsemeye başladım.Eşim çift isim hiç istememişti ona rağmen çift isim koydum.sonra çift oldu diye çok tepki aldım etraftan .Bende çift koymam derken o isimden nedense vazgeçemedim.İkisi bir söyleniyor..Aslında ilk ismi klasik isimlerden olunca soy adımızda çok var diye 2 ci ismi kısa olsun ayırtedilsin diye düşündüm.Zaten ikisi de bir kere de söyleniyor ama iki ismide duyanlar tek tek söylüyor.çocuğun kafası da karışır mı acaba ? .İllaki biyüdükçe geçecek ben böyle düşünmeyeceğim ama ne zaman ? Pandemiden kapandık zaten biraz morale ihtiyacım var.. ara ara keşke tek isim olsa diye o isimde güzelmiş bu isimde güzelmiş diyorum hamileyken bu kadar düşünmemiştim ya Ancak hani değiştir deseniz onun yerine de başka isim yok aklımda kızımın yününe bakınca içimden ismini söylüyorum..Elif Ece ismi Galiba biraz morale ihtiyacım var linç yemeyim nolur ..Yazınca biraz iyi gelir benim gibi olanlar destek olur diye üye oldum sevgiler
Çokta iki isim gibi durmuyor kısa ve net çok güzel ya çok beğendim ya benim yerimde olsan Eflin satu kâbus gibi
Kaynanamın adını hiç sindiremiyorum duydukça ağlayasim geliyor ama sizinki çok güzel ikisi de söylenir bence
1,440,001 soru
23,673,384 cevap
309,717 kullanıcı