0 oy
493 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Sürekli iş yerine karışır kendisi astsubay halbuki durumu iyi bekar sürekli iş yerine bı bahaneyle karışıyor eşim saygısından susuyor bende. Susma şöyle ver cevabını dedim artı abisi benimle kavga etti durduk yere mal gerizekalı falan dedi eşimde duyunca rezil etti onu konuşmuyoruz biz bir haftadır burdaydi burnumuzdan geldi sürekli para istiyor sevgili yapmış onla yiyor bende verme dedim 1800 TL vermiş eşim bu abisinin borçları yüzünden arabanıza haciz geldi zorla odettirdik çok şükür kapandı bugünde gidiyor abisi eşimi aradı beni merkeze briak diye eşimde bana sordu gidimmi diye git dedim smdi msj attı eşim abimke herşeyi konuştum bidaha iş yerine karismicam herkes kendi işine bakacak diye kurtulduk çok şükür 

1 cevap

0 oy
tarafından
Sımdı demım dıcem ama askeri personel o kadar aldıgı parayı ne yapıyor bu dıngıl
tarafından
Bana hiç gelm Z emzirince sen emziriyirmusun oğlunu
tarafından
Yok canim emzırmıyorum
tarafından
Sen şimdi kıdemli anesin bnm sütüm az geliyor mama veriyorum sutte veriyorum ama yetmiyor ne yapsam süt çoğalır
tarafından
Bol bol emzır ve her emzirme den sonra pompa ile sag canım ne kadar sut cıkarsa o kadar sut uretımı olur
tarafından
Sağol canm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 243 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Defneayaz (698 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 543 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sadevatandas (2,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 685 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 885 göst.
22 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,286 soru

23,677,772 cevap

310,027 kullanıcı

...