0 oy
477 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,072 puan) tarafından

Kızlar mtcbayb güvenilir mı bunları sipariş verdim google den baktım kalıpları daf diyor bende büyük aldım biraz bebeğim 10 aylık daha önce alis veriş yapan var mı 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(23 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kuzum ben çok sipariş verdim burdan ürünleri kaliteli solma falanda yapmıyor 
(1,072 puan) tarafından
Ayy çok sağol canım ya icim rahtaldi beğendim bir kav birşey daha var iyi gelirse onları alaçam inşallah
(23 puan) tarafından
Emin ol memnun kalırsın bak lcw 'nin uygulaması var orda da çok  güzel indirimler oluyor oraya da bak istersen hemde kaliteli kapı ödemesi de var
(1,072 puan) tarafından
Sağol canım ordan aldım bir kaça kez ama kalıpları dae geliyor boyut olarak tam ama dar oluyor o yüzden pek sevmiyorum
(23 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hıc duymadım canım dene bakalım 
(1,072 puan) tarafından
Kaliteli duruyor ama bilmiyorum fazla birşey almadım 60 tl üzeri kapı da ödemesi var altına kapı da ödeme vermiyor
tarafından
Dene bakalım nasıl gelecek canım
+1 oy
(935 puan) tarafından
Bir de siparişin geldiginde post açarmsn canm ya m.ettim kapı ödemesi mi
(1,072 puan) tarafından
Evet kapıda ödeme canım
(935 puan) tarafından
Kaç güne geliyor ürün
(1,072 puan) tarafından
Bilmiyorum ptt ile geliyor muş canım
(935 puan) tarafından
Geç gelir o zaman
(1,072 puan) tarafından
Bilmiyorum canım cuma günü sipariş vermiştim bugün geldi ptt kargoyla daha önce yine sipariş vermiştim 18 gün sonra geldi dağıtıma öyle cıktı
+1 oy
(253 puan) tarafından
Ben bi kaç kez alışveriş yaptım canım fiyatları baya uygun aldığım zıbınlari falan aylardır kullanıyorum oğluma 
(1,072 puan) tarafından
Ayy içim rahatladı canım sağol kalıpları dar mi googlede dat demisler
(253 puan) tarafından
Çokta dar değil aslında yada benim oğlum doğduğunda biraz miniminnakti diye bana dar gelmemiş olabilir
(1,072 puan) tarafından
Anladım canım inşallah iyi gelir ya begendigin bir tulum var iyi gelirse onu da alaçam ınsallah ordan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
3 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde El1997 (2,001 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 83 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 54 göst.
23 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
13 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu

401,055 soru

12,002,477 cevap

36,186 kullanıcı

...