0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sadece paylaşmak istedim hamiş anneler var burda aslında biraz da sizler için bugün doğum günüm ve tam yavrum 6 günlük oldu karşımda uyuyor içimdeki duygu endişe tırnağına zarar gelicek korkusu.. Anlatamıyorum ama anneler anlıyor sizde Allahın izniyle o güne sağlıkla kavuşun o kdr farklı bir his ki ben bunca zmn doğum günlerimi bırakın doğum günümü sanki zmanı hayatı oğlumsuz boş geçirmişim saf gibi ağlıyorum :) ve neden bilmiyorum ona bakınca içimin en içerde bir sevgi çok içten söylüyorum sırf dua etmek içn açtım bu postu annerlr yavrularımızı sağlıkla büyütelim inşallah bir ömür ve güzle hamişler inşallahhhhhhhh yavrunuza sağlıkla kavuşun sağlıkla büyütün doğumunz kolay olsun inşallah ❤️❤️❤️❤️ iyi geceler malum oğluş acıktı emcüklicek :D 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız hiç sorma ya evlat bambaşkaaaaa bugün oturdum oğlum masum herşeyden habersiz acıksa altını kirletse banyo yaptırmasak yapın diyemez bize muhtaç bunları düşünüp düşünüp ağlıyorum yaa:(((
tarafından
Bende diyorum evladım olmadan nasıl yaşamışım şimdiye kadar diye
tarafından
Gerçekten öylemiş cnm
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin gerçekten evlat çok başka bisey onun bi gülüşü bile ömre bedel rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu tattirsin❤
tarafından
Aminnnnnn inşallah canım benim
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Suan benim oglusum karnimda amaa her hareketi hurnumun diregini sizlatiyor heran bisey olacak korkusu icimi yiyor resmen gelecek kaygisi hersey hersey dusunuyorum onun icin insalhh rabbim kimseyi evalt acisiyla sinamaz bu dunyada en zor seymis annelik
tarafından
Öyle cnm aminnnnnn
0 oy
tarafından
Yavrunla uzuuun bi ömrünn olsun insallah. Nice güzel yaşlara
tarafından
Çok Teşekkür ederimm inşallah
0 oy
tarafından
Siz böyle anlatınca nasıl duygular merak ediyorum:)) malum şu an içimizde öyle hisler oluşmadı henüz 
tarafından
Bnimde öyleydi hamileyken nasıl bri his acaba derdim ama bir doğsun da yavrun cnm bnim o zmn anlıyor insan :)
tarafından
Hayirlisyla inşaAllah çok zor 9 ay taşımak hayırlısı ile gelsin artık:)
0 oy
tarafından
Amin canm rabbim herkese anneligi tattirsin 
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Happy bört day too you kuzum ❤ rabbim oğlusun la ailenle huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.. hep derim gerçek aşk evlat doğduktan sonraki aşktır:)
tarafından
Teşekkür ederim canım benim Aminnnn inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim yavrularımızı :), ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(9,650 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(327 puan) tarafından
Bende 30 haftalik oldum kiyafet alisverisi yaptik dün onlara baktikca agliyasim geliyo o kadar minikler ki allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. 
0 oy
(805 puan) tarafından

Yaaaa iyiki doğdun cnmmm yavrunla eşinle ince güzel yıllar geçir inşallah <3

0 oy
tarafından
aminn canim.benim

ve annelik gercektem hep endise etmekmis 
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Doğum günün kutlu olsun canım ailenle ve yavrunla nice senelere ınsallah. Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın insallah <3

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 304 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 454 göst.
8 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,791 cevap

45,124 kullanıcı

Kategoriler

...