0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (725 puan) tarafından
Kızlar adetim yeni bitti sayılır 4 gün oldu.Adetliyken de bulanıyordu.Orucu bile zor tutuyorum bu kadar zorlandığımı hiç hatırlamıyorum.Geçen yıl kızım küçük olmasına rağmen daha rahat tutuyordum.Kasıklarımda ağrı da oluyor İhtimal vermek istemiyorum yoktur diyorum çünkü korunuyoruz da e adetim de yeni bitti siz ne diyorsunuz başına böyle bir durum gelen var mı?

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben canım. Benim sürekli olarak adet yakını o ağrılar başlar bittikten bir kaç gün sonra da geçerdi kendiliğinden. Ben gebeliğimi de o yüzden geç fark ettim mesela çünkü hep midem bulanır başım döner göğüslerim şişer bacaklarıma iner ağrı karnım desen iç çamaşırı bile ağır gelirdi kramplar falan. Enfeksiyon olma olasılığın var mı peki? O da böyle yapıyor. 
tarafından
Ayakların usuyunce de genelde böyle oluyor kramp giriyor da gaz sancısı aslında. Enfeksiyon da bazen hiçbir belirti vermiyor ama böyle ağrılar uzun sürebiliyor.  Hamile değilimdir diyorsun belki vardı düştü o olabilir mi ? Vallahi sürekli korunduğu halde hamile kalanları okuyunca burada o da bir ihtimal gibi geldi bana :)
(725 puan) tarafından
Hamile değilimdir diye düşünüyorum hem adetim yeni bitti hem de korunuyoruz.Enfeksiyon varsa kendiliğinden geçmez dimi kadın doğuma randevu almak lazım.
tarafından
Aynen canım en iyisi bir randevu al normalde bu kadar ağrılı değilse hamile olma ihtimalin de yok demek ki enfeksiyona çevirdi inşallah önemli bir sorun değildir.
(725 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkürler cevapların için
tarafından
Ne demek rica ederim ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ki? Ben bekarken adetliyken çok midem bulanmıştı kasıklarda ağrı ve idrarı yaparken batma hissi vardı. Afedersiniz ama rengi çok bulanıktı böyle beyaz beyaz tanecikler gözle görülüyordu idrar yolu endenfeksiy çok mide bulantısı yapar dedi doktor. Hatta bu yüzden acillik olmuştum
(725 puan) tarafından
Bilmem ki olabilir randevu aldım bakalım
0 oy
tarafından
Hiç öyle bişey yaşamadım canım ya geçmiş olsun 
(725 puan) tarafından
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 85 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serennn (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy