0 oy
10,226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Canlar gebelikte meme ağrısı ve aşırı derecde soğan dan tiksinme hangi cinsiyet tecrubeli anneler bide bana yunurtadan farkli tad geliyor daha hamile bile olduğumu bilmeden o başladı değişik tat geliyor yumurtadan deterjan mi desem ne

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eltim soğandan tiksinmisti bacım da cinsiyetle ne kadar ilgisi var bilemiyorum ama kızı oldu. 
tarafından
Erkek olursa buraya yazarım kız:)
tarafından
Yaz yaz :)) çünkü yiyeceklerle tiksinmeyle pek ilgisi yok diye biliyorum. Rabbim her şeyden önce hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunu ilk defa görüyorum :DD hamile değilken de tiksiniyorum ben onu ne etcem gıı 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Soğandan çok tiksinnmistimbasla ne kokusu ne görüntüsü katlanilmazdı.  Erkek oldu.. ama alakası yoktur
tarafından
Vardir diye düşünüyorum
inşallah benimde oğlum olur bir kızım var buda erkek olursa yeter
(1,664 puan) tarafından
Yok bacım zannetmiyorum soğan yapmıyor ki cinsel organı :)) bak altta kız olup ta soğandan tiksinen var.. kromozomlar yapıyor eğer esin x y kromozomlardın y olanını sana gönderdiyse oğlan yok x gönderdiyse e sen de de x var iki tane xx kız etti. Kadınların xx erkeklerin .xy dir..  hayırlı evlat,sağlıklı bebiş olsun.Allah inşallah gönlünden geçeni verir :))
0 oy
tarafından
Gebelikte meme ağrısı herkeste vardır .

Sogandan tiksinmek ise cinsiyet ile alakası yok
0 oy
(9,529 puan) tarafından
Ben kızımdada oğlumdada dogandan tiksinmiştim
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Ben hamile olduğumu sabahın beşinde canımın soğan çekmesi ile anladım ki normalde midem mafolur asla yemem bir top soğan yedim ekmeksiz;)))) ondan sonra aklıma geldi test yaptım kızım olacak

(96 puan) tarafından
Bu sabah bende soğan kırıp kuru fasilulyeyle yeme isteği geldi. Daha yeni pişiyor. Soğanı yedim ama fasulyede yaptım fasulyeyle birliktede yiyim
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Böyle şeylerin cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum Rabbim gönlüne göre versin ben soğandan tiksinmedim oğlum oldu 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Bayıla bayıla soğan yedim hem de çiğ çiğ kizim olacak.insallah
0 oy
tarafından
Ben sogani cok severim elma gibi yerim ama hamilelikte sogan dahil herseyden tiksindim fotosunu gorsem kustum kızım oldu
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Ben oglumda pişmiş sogandan tiksinmiştim hatta yaptığım menemeni yememiştim.
tarafından
İnşallah benimde oğlan die

405,901 soru

12,165,803 cevap

36,622 kullanıcı

...