Ben evlendiğimde 18 yaşımdaydım evliliği aileden kaçış olarak gördüm okumaya imkanımda yoktu zamanımda yoktu ama bir erkeğe hiç bi zaman sırtımı yaslamadım hep çalıştım didindim kayınvalidemle aynı evde yaşıyorduk daha önce post açmıştım görenler vardır kendi emeğimle evi ayırdım eşyalarımı aldım evde ne iş yapılıyorsa yaptım açıktan eğitimime devam etmek istedim bu sene anca rahatlamıştım çünkü başıma bu işler geldi yaşı henüz genç olan hanımlar bu sözlerimi lütfen özellikle siz dikkate alın kurslara gidin elinizde mesleğiniz olsun her zaman bir adım sonrasını düşünün önce kendinizi sonra bebeklerinizi düşünün hayata sıkı sıkı sarılın bugün ben ilkokul mezunu biri olarak yazıyorum bunları size ayaklarım yerde eşime en ufak maddi yönden bağımlılığım yok evde yemek yapıp satıyorum bir kaç iş daha yapıyorum kendi paramı kendim kazanıyorum ama çok yoruluyorum siz zamanınızı güzel kullanın daha az yorulacağınız gelecek inşaa etmeye çalışın kendinize benim başıma şu gelmez bu gelmez diyede düşünmeyin insanın başına herşey geliyor aile bir yere kadar insan bazen kendine bile yetemiyorken başkalarından bişey beklemeyin siz kendiniz yapın güveniyorum sizlere ♥️
412,097 soru
12,405,899 cevap
44,606 kullanıcı