0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Şefika4545 adlı arkadaşımızın yardıma ihtiyacı var bebeğinize kullanmadığınız küçük gelen kıyafetleri  eşyaları gönderebilirseniz çok makbule geçer ben 1 kutu kıyafet gönderdim ve kefilim arkadaşımıza isteyen özelden iletişime geçebilir telefon no adres verebilirim kendisinin de izni ile eşi geçirdiği iş kazası nedeniyle çalışamıyor 29 ağustosta doğumu olacak doğuma kadar elimizden gelen yardımı yapabilirsek ne mutlu bize duyarlı anneler duyarsız kalmayacaksınız inanıyorum Rabbim tüm darda olanlara yardım etsin teşekkür ediyorum iyi geceler☺
notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız dı dime bebeği canım 
(3,550 puan) tarafından
Evet kuzum =))
tarafından
Erkek olsaydı gönderirdim canım ya inşallah daha fazla kişi yardım eder :((
(3,550 puan) tarafından
İnşallah canım benim Allah büyük☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
valla canim benimki de erkek hatta bugun biri erkek bebek kiyafeti istedi ozelden adresini yaz dedim yazmadi merkez postanesine istedi anlamadim sonrada kayboldu gitti erkek isteyen olursa bende gondericen aklinizda olsun kizlar bana ulasin 
(20 puan) tarafından
Sizden haber bekliyorum abla
tarafından
canim pardon kargoyu sordum 70 civari tutar dedi bende yan binada gorevlinin karisi dogum yapmis ona verdim birde burdan bir arkadas bana yakin oturuyor ona goturdum insallah kaynim biseyler gonderecek almanyadan ondada kucukler olursa onuda sana gondereyim
(20 puan) tarafından
Yeni bugün doğum yaptım çok iyi olur gerçekten Allah razı olsun Rabbim Darda bırakmasın
tarafından
Canım bana göndere bilir misin benim erkek
(10,592 puan) tarafından
Hem diyorsun ki kimseden yardm istemiyorum hem de 1 sene once ki posta yazıyorsun. Helal olsun sana

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 382 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 169 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek.06 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 613 göst.
0 oy
24 cevap 480 göst.

412,662 soru

12,424,037 cevap

45,375 kullanıcı

Kategoriler

...