0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sağlık ocağı Vegaferon kan damlası verdi. İnternetten biraz yorumlara baktım da çoğu kişi şikayetçi. Siz verdiniz mi yan etki falan oldu mu bebeğinizde, kararsız kaldım ya 

11 Cevaplar

0 oy
(47 puan) tarafından
Ben veriyorum bi etkisi olmuyo :)
tarafından
Yaa güzel o zaman
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ben veriyorum herhangi bir zararını görmedim. 5 aylığız
tarafından
Güzel o zaman ya
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Ben vermedim aynisini bizede o aylarda vermişti hemşire doktoruma danışıp 6. Ayda kan değerlerine göre başka kan ilacına başlamıştık vegaferon bebekleri mahvediyor herkes aynisini söylüyor 
tarafından
Bende korktum valla :/
0 oy
tarafından
Ben verdim çok sancı ve huzursuzluk yaptı kızımın uyku düzeni vrdi bozuldu bende vermedim başka aldım ama artık o düzen mazi oldu Allah kahretsin o ilacı 
tarafından
Hadi yaaa çok şikayet var böyle başka sitelerde de
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Vermedim çok katkı maddesi varmış içinde bestiron kullandık yarım şişe içeriği temiz ama oğlum sevmedi doktor kullanma dedi karadut özü ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz genelde çok faydalı
tarafından
4 aylık bebeğe karadut özü versem olur mu evde var
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Ben veriyorum 11 aylık hiçbir sorun yok çok şükür hatta doktorumuz kilosuna göre ver dedi kan tahlillerinde de cok iyi çıktı 
tarafından
Hadi ya ne güzel o zaman benim gözüm korktu ama ya
(1,792 puan) tarafından
Canım evet içinde paraben var ve ben özellikle çocuk doktoruna sordum bunun raf ömrü  uzun olsun diye  paraben varmış ve üstüne de yazmışlar zaten gizli saklı değil dedi eğer istersen kullan yan etki yaparsa başka yazarım dedi hiçbir şey yapmadı devam ediyoruz 11 aylık
0 oy
tarafından
Biz baslamadik kan ilacina doktorum et tavuk balik yedir 9 aylikken kan degerlerine gore baslayalim dedi bide benim bebegimde kabizlik sorunu var ondanda baslamadik
tarafından
Bende mi vermesem acaba yaa
tarafından
Valla canim doktoruna bagli bisey desem yanlis olur
0 oy
tarafından
Bana öyle bisey vermediler 
tarafından
4 aylık aşıdan sonra veriyolar canım
tarafından
Ben 4 aylık aşı yaptım kızım 139günlük oldu
tarafından
Allah Allahın  mutlaka vermeleri lazım bence bi ara sor sağlık ocağına.
tarafından
Tmm cnm çok teşekkür arıcam niye vermediler diye
0 oy
(3,836 puan) tarafından
ben vermedim kizima bayaa gaz yapti kabizlik vs kullanmadim cevremde kullanan oldu bi sorun olmadi onlarda
tarafından
En çok görülen sıkıntı gaz ve kabızlık huysuzluk bende vermem artık ya
0 oy
tarafından
Ferrum al onun yerine
tarafından
Aynen eczaneden başka alırım ya gözüm korktu bundan
0 oy
tarafından
Ben vermedim hiç içimde paraben var. Islak mendillerde şampuanlarda bile olmaması için dikkat ediyoruz 
tarafından
Aynen baktım metil paraben, propil paraben varmış bakteri oluşumuna karşı etkili diyo da. Alerjik kişilerde egzama ve ciddi cilt kabarmaları oluyormuş

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 74 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
17 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
18 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesimmmm (285 puan) tarafından soruldu

402,195 soru

12,041,046 cevap

36,264 kullanıcı

...