+2 oy
827 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben hep spiker olmak istemiştim süslenip süslenip ekrana çıkmak:)

33 Cevaplar

0 oy
(583 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kadin dogum doktoru olmak istedim yada otopsici ama olamadım :D :D 
(583 puan) tarafından
Hahqha buda benim gibi :D ❣️ ❣️ kiz cok seviyorum doktorlarin işlerini mesela sürekli hastaneye gidiyimde kan aldiriyim falan istiyorum elime dikiş atıldı doktor dediki kafani cevir dönme ben göz hizama getirdim baktim nasil dikiş atiyo diye igne yapilmasini falan seviyorum doktor da hatta senin psikolojin bozuk bi psikiyatriste görün demisti :D :D
tarafından
Ohaa :) yok ben öyle değilim aslında etin içindeki kemiği görsem bayılırım:)
(583 puan) tarafından
Iste bendeki sorun ben seviyorum oyle seyleri incelemeyi mesela bademcik ameliyati olcaktim doktoruma dedim ki ameliyati kameraya cekebiliyomusunuz ben cikinca izlerim dedim. Bana tuhaf tuhaf bakti gitti sanki ne var cekseniz demi yani :D
tarafından
Ablam da aynı senin gibi ver eline alır diker bile :)
(583 puan) tarafından
Benim kafaadaan desenee :D ❣️ ❣️
-Reklam-
+1 oy
(4,410 puan) tarafından
Oyuncu olaydım iyiydi ya zengin olurdum ☺️
tarafından
Keşke aynen :)
0 oy
tarafından
Polis olmak istemiştim
tarafından
Polis havalı bir meslek :) benim gözümde
0 oy
(9,241 puan) tarafından
İstedim oldum canım ben
tarafından
Çok sevindim nedir mesleginiz:)
(9,241 puan) tarafından
Mühendisim fakultedeykende kaptanlığımi aldım yardimci yat kaptanlığı
tarafından
Müthiş helal olsun size
(9,241 puan) tarafından
Saol canim okumaktan geç ewlenenlerdenim ben
tarafından
Bende okuldan alınıp zorla evlendirelenlerden:)
(9,241 puan) tarafından
Aaa bak ona çok kızıyorum kime verdiler bari iyi bitermi ay güzel bişey olda adı gonca olurdu koca değil
tarafından
Bu ne biçim bir olaylar be :) cennet mahallesi mi sizin evler:)
(9,241 puan) tarafından
Kız film olsa bu ne deriz.sizin orası neresi bu arada.burda okuyorum en sakin ben ewlenimisim herkes biseyler anlatıyor. Bende ewlenmeden önce iki Nisan attim valla buda sacmalasaydi bundanda ayrilirdim.
tarafından
Valla oyle:)
tarafından
Tüm hayatlar dinlenmeye değer valla insan şaşırıp kalıyor okurken :)
(446 puan) tarafından
Abla sen ne yaşamısın..Hayatından filim çıkarrr))))
tarafından
Sonrası daha vahim de bosverin:)
(9,241 puan) tarafından
Hayret ettim kız sabirda sende varmış ben azcik olumsuzluklarda bastım yüzüğü kafasına.ilkinde univdeydim dedi ewlenelim ben ispartdayim okulda o Antalya. Arada derslere gelirsin okul nezaman biterse biter hadi ordan dedim ya bekliceksin yada bitti beklemem dedi ayrıldık.2018de İstanbul da çocuğun biri denizde çırpınıyor atladım kurtarmaya öyle kiyafetlerle banami düşmüş onu kurtarmak ewe geldim kolumda onun parmak izleri kolumu çok sıkmış ondanda öyle ayrıldım.valla isim olmaz sizle dedim
tarafından
Seninde baya değişikmiş olaylar olaylar :)
(9,241 puan) tarafından
Valla bir erkek sonuçta illa sewiyoruz diye hayatımı mi karartayim bak ayrıldım geçen yıl ewlendim.ewimi aldım arabamı aldım.ben onlara değil onlar bana muhtaç.
tarafından
Kesinlikle haklısın hayatını yaşayacak olan sensin ve kiminle yaşamak istediğine karar vermekte kendi hakkın
(9,241 puan) tarafından
Şuan eşim asker arada sırada geliyor ewe bazen diyorum bak beni sinir etme seni bosarim odu kopuyor.esimin ailesinde öyle ewlenirken tüm eşyaları ben alırım siz adam olun dedim.citlari çıkmaz çıksa yıkarım ortalığı babam demiş zaten onlara azıcık kendinden başkasını düşünmez diye valla öyle
tarafından
Sakin ol şampiyon tamam kocan birde asker kız o kadar üstüne gitme yazık adama :)
(9,241 puan) tarafından
Ya bunuda anlamıyorum anan babanla nasıl gorusturmez.ewlendik dört aylıkken tek başıma aileme gittim eşimin yigenleri yenge nniye gittin gitme gel kaç gün kalcan amcamdan izin aldinmi... Bana bakinndedim anamdan ayircaknadamla ewlinkalmam .sustular öyle.sanirim azıcık dişli olmak lazım ama seninde yaptığın güzel bir sevap Allah bilsin yaptiklarini
(7,792 puan) tarafından
İste bunlarda aile cok önemli faktör...
Ben ilk sozlumden ayrildim diye neler cektim hakli oldugum halde şükür simdi esimle iyiyiz  

Kiz senin olaylar film gibi yaa
(9,241 puan) tarafından
Aslikara canım alışmış erkekler kadını köle kullanmaya.umrumda olmaz hamileyim sımdi diyorum önceliğim o sen ikinci sıradasin.sende öyle yap diyorum bende sende ikinci sırada olayım ilk ailen olsun valla pohpohlayamam anam pihpohladi isitmedigi kalmadi
(9,241 puan) tarafından
Rose bende bir baba var Allah herkese onu nasip etsin kız benim degilmi der ors. Da olsa benim kimse karışamaz o yüzden elli Nisan'da atsam ağzını kimse acamazdi
tarafından
Neyseki şuan çok mutluyum ama kendimi 40 yaşında falan hissediyorum:)
(9,241 puan) tarafından
Şükür xanim daim olsun mutlulugun
tarafından
Inşallah hepimiz
(7,792 puan) tarafından
Ailemdir severim ama babam beni resmen pazarlar gibi sey yapti sigara ictigini söyleme antidepresan kullanıyorum deme dedi
***** gibi oluyosun diye ilaçlarımı aldi sordan benim iyiligim icin...ilk soLumle nisani attim diye dünyayı dar ettiler hakli oldugum halde sonra yine nosan oldu vu sefer bana karismadi kimse tanisip evlendim İste xok sukur bi kizim var ve esimde cok iyi kizima asla bunlari yapmicam inşallah
Esime de derim sanma ki ailemd güveniyorum onlar umrumda olmaz ters vi seyinde bosarim seni kimseyi de takmam diye
(9,241 puan) tarafından
Aynı benim kafa.
tarafından
Güçlü kadınsın rose
(7,792 puan) tarafından
Uni okumami çok istediler simdi haklarini yiyemem ama okumak istemiyorum diye de bunu yapmak nedir ki ...
Neyse iste kizimin hep ardindayim evelAllah babasında bende...
(6,680 puan) tarafından
Film gibi hayatın varmış cnm ya üzüldüm
tarafından
Belki hayırlısı budur :)üzülme
(7,792 puan) tarafından
Simdi iyiyim demişsin zaten rabbim daha da iyi etsin inşallah
tarafından
Aynen sabır demekki böyle birşey selamete ermek ne güzel şey herkese nasip olsun insallah
(7,792 puan) tarafından
Annemde babamdan cok dayak yemis zamsninda şimdi babami bi gor annemin pesinde karim da karim der :D 3. Kardesim 5 yadinda babam annemden fazla ilgilenir onla sen düşün yani gerçekten sabrin sonu selamet kuzum yoksa herkesin derdk var kimsenin evliligi mükemmel degil ki
tarafından
Çok haklısın o yüzden birazda geçim halli olmak gerek mi acaba :)hemen boşamak yerine ddjdjdkjd
(7,792 puan) tarafından
Oyle zaten de iste ben bosarim diyorum da yalanlarini yakaldim sustum aldatma vs yok tabi ama yalan bu... İste cok kavgamiz oldu sinir krizi gecirdim simdi pesimde doner ama sonsansin dedom yani sinir krizi gevortene kadar ugrasti ...
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Polis olmayı :'( yada öğretmen:angel:

tarafından
Ben doktor olucam derdim küçükken annemde öğretmen ol doktor zor öğretmenlerin birsürü tatili var derdi :)
(3,159 puan) tarafından
Ahahaa evet bu benim annemm:) hem rahat hem aynen çok tatılleri var derdi annem hep :)
0 oy
(3,768 puan) tarafından
Sosyal öğretmeni

Mezar taşı yapmak istedim

Araba yıkama

Araba tamircisi fln olmak istedim olamdm..
tarafından
Seni öyle güçlü hissettim
(3,768 puan) tarafından
Teşekkür ederim cancağızim
Ama ölü yikablrmym blmiorm gerçi o iş de bana bir ara sıcak geliyor gibiydi de ilglnmem üstünde
tarafından
Bir sonraki postumda fallari atin diycem fal bakcam:)ddkdkdjk
(3,768 puan) tarafından
Fal bakma kız dinden cikrtr insanı Allah korusun :)))
tarafından
Yok orucum bakmam:)
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Anasinif ogretmeni olmal istemistim hep ama suan 3 cocugum var olmamakla iyo bir karar vermişim 
(4,152 puan) tarafından
:-))) gul kiz gull l sabah agliydim ama suan delirdim sanirim bnde gülüyoruum :-)
tarafından
Ağlama sakın:)
(4,152 puan) tarafından
Yaa evi gorsen kacarsin sabah kalkiyorum yapicam diyorum yok birinn siir ezberlemesi birinn canli dersi digeri dis cikariyo valla cildircam
tarafından
Kız bende senin gibi olcam seneye ozaman biri dört yasinda biri yedi bide bu doğacak:)
(4,152 puan) tarafından
Gecmis olsun canm :-))).

Bide o kadar uslular baska cocuklara bakarak yani
0 oy
(262 puan) tarafından
Küçüklüktendi mimar olmak olmak istemişdim oldum:))
tarafından
Ooo bayan mimarlara bayılıyorum:)
(262 puan) tarafından
:)))))
(969 puan) tarafından
Benimde hayalim mimarlıkti ama lise sonlarda benim kafa uçtu arkadaş ortamına daldım gitti üniversite felan şimdi açıktan çocuk gelişim okuyorum. Çizimlerim felan gayet iyiydi .
0 oy
(928 puan) tarafından
Bende hep polis olmak isterdim birinci sınıftan beri ama okuyamadım şimdi evde iki çocuk bakıyorum üçüncüsü yolda onları kovaliyorum evde :)
tarafından
Polis açık arayla önde gidiyor yalnız:) havalı bir meslek
0 oy
tarafından
Polis ama olamadim ;(
tarafından
Bir polis olmak isteyen daha bu kadar çıkacağını behiç düşünmedim polisin:)
0 oy
(9,584 puan) tarafından
Doktor hemşire hastane de calismaakkkk
0 oy
tarafından

Polis olmak isterdim olmadım :D

0 oy
tarafından
Oldum . Meslegimi bosver.
tarafından
Sen öyle diyince aklıma başka şeyler geldi neyse :) tamam sormayim
tarafından
Kiz ne geldi

Yazim  ya yanlis Mahal vermim
Psikolojik danisman.
tarafından
Gizli polis sandım kız yok dkdkdjsjk
tarafından
Biliyormusun ben bu mesleği kişilere çok değer veririm önemserim aklıma fikrine bayılırım hep merak ederim oyuzden en sevdiğim meslek olarak sizi üstte taşımak istiyorum konuşmamızın yanlış anlaşılan kısmını silip mj taşıyalım
tarafından
Tasi ya ne olacak  binbir sey geliyor akla
0 oy
(3,896 puan) tarafından

Animator animasyoncu :)

(3,896 puan) tarafından
Hemsire,ressam
tarafından
Çok iyi ve çok rahat eylenceli bir meslek severim:)
tarafından
Ikisini aynı anda yapabilirsiniz evet çok güzel:)
(3,896 puan) tarafından
Hala istiyorum ama ileriye erteledim.2 cocugum var onlar okul cagina gelince insallah 5-8 yil icinde insallah cok istiyorum.12 yasimdan beri hayalimdi cocuklari guldurmek eglendirmek hosuma gidiyor :) hemsirelik hevesim gecti ama animatorluk yaparim insallah egitim almayi da dusunuyorum.
tarafından
Inşallah canım  ben de aslında kuaförüm ama olmak istediğim bir-çok meslek vardı hepsinin dışında hobi olarak sesim çok güzel şarkıcı olmak isterdim eğer hayat beni buraya sürüklemeseydi  şimdiye püf:)dkdjdj
0 oy
tarafından
Hemşire olmak isterdim 
0 oy
(2,050 puan) tarafından
Dansçı olmayı çok isterdim üni terk  ev hanımı oldum :D
tarafından
Ay sen dansçı ol benim sesim çok güzel şarkıcı olmak isterdim bende ekip olurduk djdjdjks
(2,050 puan) tarafından
Ah ah hayaller :)
tarafından
Üstte bir arkadaşa ozgecmisimi anlattım bul oku onu:)
(2,050 puan) tarafından
Okudum ama senin anlattığın olaydan kendime pay çıkarmadım benimki küçüklük hayaliydi ve hatirlarsiniz belki benimle dans edermisin diye program vardı orda kızıl saçlı bi kız vardı hiphop dans ederdi onlara özenirdim ama geçiyor tabiki şuan tesetturluyum yaşam tarzım ters şeyler ama çocukluk hayali tabiki
tarafından
Aynen oyle herşey ozamanlarda kaldı
0 oy
(124,613 puan) tarafından
Hemsire olmak istedim ama (H) bile olamadim
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Arkeolog olmayı çok isterdim 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Yesil üniformaya aşiktim resmen subay astsubay komando  hangisi olursa demistim ama nasip olmadi
tarafından
Off evet çok güzel çok havalı
(1,239 puan) tarafından
Evet insallah iki oglum var ucuncu yolda onlardan biri olur. :)
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Polis olmak istiyordum

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 855 göst.
29 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 397 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 486 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 327 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,984 soru

12,215,001 cevap

36,799 kullanıcı