0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar komidinlerimi boyamayı düşünüyorum para verip yenisini alcagima hangi boyalar uygun olur tahta için rengin parlak olmasını istiyorum suanki rengi kahverengi krem karışımı eski tip biraz kulplarida çıktı hem boyayıp hem yeni kulp takmak istiyorum tavsiyeleri olan varmı?

9 Cevaplar

+1 oy
(205 puan) tarafından

Bu boyalarla geçen yaz kardeşimin bilgisayar masasını boyamıştım harika oldu. Üzerine vernik atmayı unutmayın yoksa soyulur. Boyayacağınız malzemenin büyüklüğüne göre 250 500 1000 ml olarakta bulabilirsiniz

image

(3,100 puan) tarafından
Evet bende baktım şimdi de bunların boyacilarda buluncagini zannetmiyorum internettenmi sipariş etsem acaba
(205 puan) tarafından
Ben internetten sipariş vermiştim boyacıda olduğunu sanmıyorum. Hobi malzemeleri satan yerlerde bulunur.
(4,851 puan) tarafından
Bu boyalar gerçekten harikalar yaratıyor Instagram'da bı sayfa kadın dan boyaları satın alınca nasıl yapılması gerekiyorsa hepsini anlatıyor boyalarda çok güzel renk tutuyor benim mutfak dolaplarıni boyayacaz bu boyayala Allah nasip ederse birgün :)
(205 puan) tarafından
Evet bende bakmıştım o sayfaya ama pahalıydı o yızden netten bakmıştım :)
-Reklam-
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Multisurface akrilik boya yapabilirsin canım üstüne de vernik 
(2,444 puan) tarafından
Boyacı da var mıdır bilmiyorum canım da kırtasiye, hobi malzemeleri satan yerde var. Ne kadar büyüklükte fazla gider komodine
(3,100 puan) tarafından
2 tane komidin standart boyutta tam boyutunu bilmiyorum
(2,444 puan) tarafından
canım biz kırtasiye olunca en büyüğü 500 ml olarak satıyoruz mesela artdeco bizdeki. Rich, cadence markalarının büyükleri var onlara bakabilirsin
(3,100 puan) tarafından
Daha yeni baktım googleden normal boya kutusunda değil şişede gibi demi
(2,444 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Ben yapmadim ama herkes cadence ile boyuyor hatta danismanlik veren sayfalar var boyayi onlardan alorsan
(3,100 puan) tarafından
Hangi sayfalarki acaba güzelleştiriyim derken mahvetmek istemiyorum
0 oy
tarafından
Sprey boya olmaz mı acaba dolaplara yspiyolar
(3,100 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım böyle parlak krem renginde istiyorum
tarafından
Sor yine canım  sprey boyada parlak var
(3,100 puan) tarafından
Baktimda googleden ahşap için akrilik boya varmış
tarafından
Ozamn onla yap cnm
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Boyacılara sor canım ben bilmiyorum
0 oy
(942 puan) tarafından
Akrilik boyayla bebişim Google'dan arama yap araştır trendyoldan ya da başka siteden bulabilirsiniz
(3,100 puan) tarafından
Büyük ihtimal trendyoldan Alcam canim
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Tezgâh boyasi bilen varmı:)))
0 oy
tarafından

Mobilya boyaları var onunla boyayabilirsin

0 oy
tarafından
Canım eşim satıyor istersen internet adresini vereyim bak 
(3,100 puan) tarafından
Olur canım
tarafından
Nalburboya canım ınstagram adresleri hem kampanyada ürünleri hemde ucuz trendyol GittiGidiyor n11 kendi siteleri falan var hepsi bakabilirsn
(3,100 puan) tarafından
Bakayım bı bende baktimda trendyoldan falan bir tane 500 ml boya 45 lira pahalı gelmişti bana bide ordan bakayim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu

409,545 soru

12,310,384 cevap

38,680 kullanıcı

Kategoriler

...