Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_59ee840bdf918464996d3f90c79a0527, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Covid aşısı ile ilgili tanımlamalar-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (549 puan) tarafından

Şimdi covid aşısı var malum yaşı gelen asi oluyor iki asi varmış biri sağlık ocağında ki biri hastanede oluyormuş ikisinin farkı ne ki kaynanamgil asi olcak kendini naza çekiyor  benim babamda oldu iki dozunda oldu sağlık ocağında şükür bı yan etkisi olmadı bunlarda kendini naza çekiyor ben asi olmam fln diye sanki onlarda bunlara asi yapmak için olup bitiyor :D  bu iki aşının farkı ne 

7 Cevaplar

0 oy
(13,525 puan) tarafından
Bıontech mrna canlı aşı etkinliği daha yüksek yüzde 97 etkinliği sinovac inaktif yani daha eski teknik. Ben aşı sırası beklerken bunlar aşı yaptırmıyor. 
(549 puan) tarafından
Benim kendi babam sağlık ocağında yaptırdı iki dozunda bişey olmadı şükür bayada oldu asi olalı aynen kendilerini naza çekiyorlar vurulunca ölcek sanki
(1,037 puan) tarafından
Ya ole mı annemlerde sınovıc olacak ya bızde yan etkisi daha az diye herkes bunu dedı
(13,525 puan) tarafından
Ötekinin aktif aşı olduğu için en fazla ateş yüksekliği yan etkisi var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir bilgim yok ama neden olmak istemiyor bu kadar vaka ve can kaybı varken tek çözüm şu an aşı gibi..maske ve yasak nereye kadae gidecek ki
(549 puan) tarafından
Bir vurulunca erkeklerin çocuğu olmazmis :) iki yan etkisi oluyormuş boğazları fln kuruyormus kendilerini naza çekiyorlar işte milletin hakkında yiyolar üstlerine düşüyorum asi olun diye şımarıklik yapıyorlar
tarafından
Çok kişi var olmak isteyen rahat gezmek yaşamak istiyorsa vurdursun 55 yaş için bile sistem çöktü randevu için..ikna olsa keşke
0 oy
tarafından
Yaa o kadar kişi sira bekliyor olmak icin niye naza çekiyor kendisini. Bir tanidigim kronik hastalıgı ve kanser geçmiş vardı bu aşı sayesinde hafif atlatı. Biri biontech diger sinovac canım. Biontech ilk dozu %97 koruma gösteriyormuş diger aşı ise ikinci dozda etkiliymis. Biontech devlet hastanesinde randevu alıp yapıliyor
(549 puan) tarafından
Sağlık ocağındakide randevuyla oluyor benim babam şeker hastası vuruldu sağlık ocağında iki dozunda bisey olmadı şükür dimi millet virüsle uğraşıyor bunlar olmak istemiyor millette bunlara asi yapmak için olup bitiyor zaten
tarafından
Evet canim o da randevu ile oluyor. Aynen çok abartan insanlar şu oluyor bu oluyor diger o yüzden korkuyorlar. Valla öyle israil aşılamada basarılı oldu şimdi o kadar rahatlar ki maskeleri attilar darısı bize inşallah
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Daha önce covid geçirdiyse sinovac olunabilir ama geçirilmediyse biontech 10 kat daha koruyucu demişti bi doktor
0 oy
tarafından
Duyduğuma göre Almanya aşısı daha iyiymiş biz anneme onu aldık pazartesi hastanede vurulacak
0 oy
tarafından
hastanede yapilan almanya nin biontec asisi saglikocagindaki cin asisi alerjen ve kronik hastaliklarda alman asisi agir geldigi soylenmekte oldugundan almanya kronik ve alerjenlerine kendi asisini yapmiyor ona gore secim yapabilirsiniz
0 oy
tarafından
Canım eğer kronik rahatsızlığın ve alerjik bünyen varsa hastanede yaptırılması öneriliyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 174 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ercno (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu

413,963 soru

12,459,728 cevap

46,661 kullanıcı

Kategoriler

...