0 oy
2,446 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok özledim seni yazmış ilk defa yazdı olaylardan sonra elim ayağıma dolaştı ama cevap vermedim 

41 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından
Ne yaptıgını detaylı bilmiyorum ama iki gün sonra yine yapar 
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Yazma canım 

Boğazını sıkarken de özlemiş olmalı 
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Bu bir baslangic daha cooook yazacak şeref yoksnu..
0 oy
tarafından
O zannetti sen affedecen ona razı gelecen güçlü  bir kadın görünce u dönüşü yapiyor
0 oy
(52,143 puan) tarafından
kesin diger kadinla kavga etti
0 oy
tarafından
Ay sakin cevap verme hirslanmis o zannediyodu ki beni affeder filan gecen de bogazini sıkmıştı yanlis hatirlamiyosam
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Puşta bak sen daha çok özler o seni;)
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Daha cok özlersin b.k beyinli töbe estağfurullah 
0 oy
(894 puan) tarafından
Senin peşinden koşucağına adım gibi emindim ama bu samimiyetten mi yoksa çıkarları için mi bilemiyorum eşin bana pek güvenilecek adam gibi gelmiyor en büyük zaafı uçkuru sanki. Senin üzülmeni hiç istemiyorum işlerin hep rast gitsin evlatlarını sana bağışlasın Allah hep güzel günlerini gör. İlerde ne olur bilinmez ama mutlu olacağın doğru kararlar alabilmeyi nasip etsin Allah.
0 oy
(531 puan) tarafından
Daha çok yazar cevap verme çıldırsın. Postlarini okudum sen çok güçlü bir kadınsın tebrik ederim yolundan dönme zaman geçtikçe iyi ki kurtulmuşum dersin. Ne zannediyor kendini bir mesajla elde mi edebilecek değmiş mi bir kadın için yuvasını yıkmaya sürünsün
0 oy
(601 puan) tarafından
seni takip ediyorum postlarini Okuyorum hep hic cvp yazmamistim ama cok cok cokkkk sevindim 
0 oy
(1,507 puan) tarafından
Benim bile midem bulandı okuyunca seni düşünemiyorum canım ko y tekmeyi bir yerine kıl kurdunun
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Onun senin boğazını sıkmasında ki sebep te senin ona hiç tepki vermemen o sandı ki sen yalvar yakar olursun nolur yuvana dön bizi bırakma filan dersin baktı ki senden ses yok kudurdu baştan senden sogudum dedi sen ağlayıp sizlanip neden soğudun oysa ki ben seni hala seviyorum gibi cümleler bekledi sen cevap vermeyince iyice hirslandi ondan sikti boğazını hadsiz herif bana attığın mesajı sevgilin görmesin yoksa oda terkeder nede olsa koynuna giren kocası var guvende deseydin iki yerden vururdun onu asıl midesiz kocan 
0 oy
tarafından
şimdi böyle yazar cevap verme yada ters cevap ver hemen özüne döner cevap verme 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Pislik onu o o...puyla otel koselerinde bulusmadan once dusunecekti digeri bosanmiyor heralde bosanip evleneceklerdi ya bunlar 
0 oy
tarafından
Biz buna şey diyoruz at gibi giden i.t gibi doner
0 oy
tarafından
Onun koynuna girdiği günü unutma kendine ihanet etme 
0 oy
tarafından
Inşallah o kadar pişman olurki kahrından ölür. Allah yardımcın olsun.
0 oy
(7,095 puan) tarafından

At gibi giden ** gibi geri döner 8-)

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,734 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Linamira (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 889 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,871 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 841 göst.