0 oy
178 göst.
Aile kategorisinde (1,301 puan) tarafından
Kızlar eşimle kavga ettik yani telafisi olmayan bir hata yaptı. dünden beri ağlıyorum çok üzülüyorum ne yaparsam yapayım içimdeki acı bitecek gibi değil. 37 haftalık hamileyim Bebek etkilenir mi onu düşünup daha çok ağlıyorum aşırı cikmazdayim. Dua edin olur mu

8 Cevaplar

+1 oy
(179 puan) tarafından
Telefisi olmayan bir hata nedir sormak istemiyorum şu hamile kadınları üzüp ağlatıyorlar bir şey demek istemiyorum bnde sürekli stres yaptım ve dogdugu zaman kolik olur bilmem ne olur dediler stres yaptım diye iki katı stres yaptım o yüzden sorma bile oku bol bol inşirah oku rahatla 
(1,301 puan) tarafından
Telafisi olmayan benim suçum ve haberim asla olmayan bir hata hiç haketmedigim bir şey kendi de farkında ama telafi edemiyor dediğim gibi olan bana oluyor ve karnımdaki bebege... Dua okumak iyi fikir çok sağ ol canım
(179 puan) tarafından
Ben de çok şeyler yaşadım hemde ilk 3 ayda ben sakin olmak için Rukiye açıp dinledim youtubden inşirah okudum sinirim geçiyordu öyle yapılanlar unutulmuyor ama Allah bilsin bunun öbür dünyasında var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Etkiler tabi canim bebegin sıkıntiiya girer sen bebegini dusun her ne olursa olsun onun sagliginj dusun
(1,301 puan) tarafından
Sağ ol canım olabildiğince dayanmaya calsiiyorum
tarafından
Aynen canim dunyada bebeklerimizden kiymetli bisey yok hersey onlar icin
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Etkilenir senin stresini hisseder canim 

Ne oldu bilmiyorum ama bebeğin için güçlü dur üzme kendini 
(1,301 puan) tarafından
Elimden geleni yapıyorum cnm ama bazen tutamıyorum kendimi bebeğim için de ayrı korkuyorum Allah bana bağışlasın yavrumu sağ salim
0 oy
tarafından
Aglama etkileniyor ben halamı ani bir sekilde kaybettim hamileyken agladim cok kotu o an sanci girdi karnima hemen sustum. Uzulmeyi engelleyemezsinde aglamani durdur gozyasi salgilayan hormonlar bebegede geciyor
(1,301 puan) tarafından
Başın sağ olsun cnm sancım falan yok ama ben ağlayıp üzülüyorum sonra ona kıyamıyorum hisseder diye sağ ol cnmaglamamaua caliscm
tarafından
Aglama kuzum inanki hersey geciyor aglamak uzulmek care olmuyor
(1,301 puan) tarafından
Doğru cnm çare değil kesinlikle uzuldugumuzle agladigimizla kalıyoruz ama insan öyle bir boşalıyor ki tutamiyor bazen ama dik durmaua caliscsm bebeğim icin
tarafından
Dik dur annesi o minicik senden gelicek her turlu guzellige muhtac
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Etkilenir tabii ben 39 haftada doğum yaptım. Bebeğim Kakasını yemişti 1 hafta yogunbakimda kaldı. Doktoruna sordum niye yemiş olabilir günümde geçmemişti diye. Senin stres yaptığın birşey bile bebeği etkilemiş ondan olmuş olabilir dedi. Senin yasadigin stres gerginlik aynı sekilde  bebege geçiyormuş 
(1,301 puan) tarafından
Sağ ol canım inşallah iyi şeyler olur dikkat edicem çok
0 oy
tarafından
Etkiler canım kolik olabilir ınsaşlah olmaz
(1,301 puan) tarafından
İnşallah canım Allah korusun masum yavrulari
tarafından
Amin canım amin ınsallah
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Etkiler hissediyor oda
0 oy
tarafından
Canm eğerki anlatmak istersen benimle dertleşebilirsin bnde hemn hemmn senin gibi durumdayım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
9 Kasım 2024 Aile kategorisinde Acemianne48 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifffo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 681 göst.