0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Yaa Allah aşkına bebeğim çapraz emekliyo kızlar 1 yaşında daha emeklemeye yeni başladı küçükken kalçasında gelişim geriliği vardı ama doktor tedavisiyle düzeldi doktor çok iyi demişti smdi bir arkadaş var ayakları neden çapraz giderek emekliyo diyo bu durum kafamı karıştırdı sizin bebekleriniz emeklerken böyle çapraz giden oldumu annemler daha yeni gidiyo düzelir o korkma dediler ama arkadaş bebeğiyle benim çocuğumu kıyasliyo hiç öyle görmedim diyo 

7 Cevaplar

0 oy
(835 puan) tarafından
Video attım ama paylaşmadi kızlar yaa
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Her bebegin gelişimi bir olmaz ki arkadasinda yani herseye muhalefet olmasin

(835 puan) tarafından
Aynen öyle ya canımı sıkıyor
0 oy
(4,266 puan) tarafından
Kiz sacmalama gayet normal  beniim bebelerin ikisi de capraz emekledi hatta geri geri önce  . Yürürken  de yengec gibi yan yan gittiler... bir sıkıntı  yok  cok sukur. Kizim 4 oglum 1 bucuk  yaşında. 
(835 puan) tarafından
İnşallah benimkindede bişey yoktur
0 oy
(402 puan) tarafından
Çapraz derken canım hani video yüklesem çok iyi olur 

Benim kızımda 1 yaşını geçti emekledi şu an 16 ayın içinde hâlâ yürümüyor sadece tutunuyor sağa sola 

Her bebek farklıdır boşver takma 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Canım doktoru iyi dediyse emeklemeyi yeni yeni öğreniyor  başlarda sersem gibi gidiyolar emekleye emekleye düzeldi sen gene kontrolünü yaptır tabide. En simir oldugum  benim bebeğimin böyle seninki niye böyle diyenler yani her bebek farklı ya ven hiç emeklememişim anam ne etseydi o zaman bilmiyolarmış ki simdi kirli bilgi de çok herkes en iyisini bildiğini sanıyor sen doktoruna bak o iyi diyosa sıkıntı yok
0 oy
(258 puan) tarafından
Gelen giden çocuğa bahane bulmuyo mu deliriyorum. Sende benimki çapraz seviyo şimdilik de :))  ben öyle diyordum.olumsuz şeyler söyleyenlere. Ayrıca daha yeni öğreniyo tecrübe ede ede doğru şeklini alacak. Benimki hep sağına devriliyordu. Yok.kalcasi çıkık dediler yok bacağı kısa dediler. Bende hep he evet evet kalsın öyle.napayim dedim. Şuan o yorumları yapanlar çocuğuma gipta ile bakıyor. Biri de ananem. Takma yani

İlgili bir soru bulunamadı

409,508 soru

12,308,615 cevap

38,637 kullanıcı

Kategoriler

...