0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından

3saatte bitirdik yap bozu dün biraz bugünde ben devamını getrdm :)) ve bitirdim :P

260parca idi bir dahakine 500luk alırız 

Gerçi 300luk en fazla idael bana :angel:

Yoruldum valla ilaç icicm uyku yapıyor diye içmek istemiorum ne etsem sasrdm :/

Kendime bir kahve yapıp içsem iyi olck snrm 

Sizler neler yapıyorsunuz bakalım ❤️ oruç nasıl gidiyor?❤️

5 Cevaplar

+1 oy
(2,319 puan) tarafından
Sevda nasılsın canım neden yattın sen hastanede diğer postta sordum da görmedin sanırım şimdi iyisindir inşaAllah. 
(3,756 puan) tarafından
Şükür cancağızim daha iyi olcm zmnla inşallah ❤️ daha çok hastane isim var ama bir yerden başladım nörolojiye yatackdm İstanbul'da ama aramadilar daha
Özel bir sbbdn yattım burada söylemek istemiyorum

Görmedim cancağızim yoksa verrdim cevap ❤️

Sen naslsn cancağızim ❤️
(2,319 puan) tarafından
Anladım canım Rabbim şifa versin inşaAllah. Bende iyiyim hamdolsun canım ❤️☺️
(3,756 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim şükür bugünümze:))

Allah daim etsin inşallah cancağızim ❤️
(2,319 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım Allah razı olsun ❤️❤️
(3,756 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim Allah sendende razı olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Bende 1000 li var kutusunu bile acmiyorum nasil ugrasicam :)

Ilaclarini kullan uyku yapsada 

Çok gecmis olsun hulyacim 

(3,756 puan) tarafından
Valla tek sarmiyor eşim olmasaydı bukdr hevesli gitmezdi :) ama sonradan yaptıkça bitiriyim de bitsin dedm :D

Ne blm 1haftadir halim kötüydü gözlerim fln morardı ellerim şişti durmadan uyumak istedim yavaş yavaş duzeliorm ve az bı gözümü açıyor iken geri uyuklamak istemiorum ama içmek de lazım hklsn cancağızim
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Uyuda dinlensin iste vucudun noe icmiyosun 
(3,756 puan) tarafından
Ne blm 1haftadir halim kötüydü gözlerim fln morardı ellerim şişti durmadan uyumak istedim yavaş yavaş duzeliorm ve az bı gözümü açıyor iken geri uyuklamak istemiorum ama içmek de lazım hklsn cancağızim
(4,148 puan) tarafından
Yaaa kiyamammm. Uff ee ne dedi doktor var mi bir duzelme
(3,756 puan) tarafından
Hastanede yatarken oldu öle hafya sonuna denk gelmişti oyzdn baktrmdm ama yavaş yavaş geçti doktor yapmaz dedi ilaçlar ama başka ne sebebden olck hastaneye yatıp ilaçları kullanmaya başlayınca öyle oldjm kustum fln ilaçlarımı azaltlrdi cancağızim

Şimdi biraz daha iyi görünüyor gözlerim ama yorgun
0 oy
tarafından
Biseyler yedim yatacam kızım dakka başı kalkiyo. Dün adet oldum oruç degilim
(3,756 puan) tarafından
Müzik fln aç istersen canım dinlendrici belki iyi gelir
tarafından
Çıt sesine uyaniyo şuan uyudu biraz sonra tekrar kalkar üstelik saat 10 da sabah duşta aldirdik
(3,756 puan) tarafından
Bazı ccklra duş uyku yapmaya blior bence çünkü benkm kız a yapmıyor:) akşam ve üzeri alınca aksine uyumuyor

Daha küçük ama cancağızim çok huy değiştirir
tarafından
Zaten kaç güne bir bi ses cikariyoki :) her defasında bisey ogreniyo
(3,756 puan) tarafından
Maşallah suhanallah kuzuma ❤️
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Canım çıktı sabahtan beri temizlik yapıyorum camları sildim şimdi oglumu uyutmak için oturdum ama yorgunluktan öldümm oruçluyumda sabah 7 buçukta kalkmıştım:(
(3,756 puan) tarafından
Öyle cancağızim öyle valla ben bu evi boyasız aldım boyada yapmam dedim eşime yaptrmm da asla ben oturiorm içinde evet ama zaten bu evi pek sevmiyorum bide boya mi yaptrcm ben çivi çakmiorm evlerini kendi evim gibi düşündüğüm için ama bana bunu yaptılar zoruma cok gitti daha taşımalı 8 9 ay olmuş en fazla bide

Okdr zmn içinde en az 5 6 kez sildim he bide camlarımi ben

Valla şuan çıksam ki hele o şekilde çıkarsa beni asla temizlik yapmam ne varsa toplarm okdr ayıp yaa insaf kalmamış insanda
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle cnm sanki evlerini yiyoruz bnmkide bana kirli boyayla verdi çıkınca boyası kirlenmiş boyatın çıkın felan dedi bnde dedim bn geldigimde kirliydi boya dedim
(3,756 puan) tarafından
Allah'a havale et cnm Allah yarına bıraksa yanına bırakmaz o görüyor herşeyi kul bilmese de olur
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle cnm sende takma laflarını
(3,756 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum zoruma gitmis çok hemde ama susmayı başardım yaa Allah'a bıraktım ya buna seviniyorum şükrediyorum

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 157 göst.
0 oy
11 cevap 676 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,294 soru

24,399,223 cevap

349,978 kullanıcı

...