0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (1,353 puan) tarafından
Sezeryanla doğum yapacağım. Sütüm gelmezse vs mama verilecek. Önerdiğiniz mama var mı?  Ve siz sütünüz gelse bile ek olarak mama verme taraftarı mısınız?

12 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Prematüre doğdu bebek ama kuvezden çıkınca sütüme protein ekleyip verdim , sonra prematüre Aptamil e geçtim şimdi 4 kilo oldu aptamil 1 e başladım yani bence gerek yoksa verme ama baktın sütun az hemen dolu dolu gelmio zaten ver o zaman
(1,353 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım çocuk süt inene kadar ağın denen ilk süt var onunla doyuyor çocuk panik yapmana gerek yok 
(1,353 puan) tarafından
Her türlü ihtimali düşünüyorum :( teşekkür ederim :)
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Oğlum sarılık oldugu için 1 ay mama kullandım dogunca çünkü sütüm geç geldi. Çok şükür 1 aydan sonra gerek kalmadı 1 yaşına geldi hala emer. Sütün varsa ve yetiyorsa mama vermek gerekmez tabi gibi hiçbir amma anne sütü gibi olamaz
(1,353 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Sütum vardı ama yine de doymuyordu Aptamil verdik 40 i çıkana kadar sonra sütum yetti 5 aylık olunca tek göğsümu bıraktı 10 aylık olana kadar yine Aptamil verdim mama karşıtı kesinlikle değilim çocuk doymuyorsa vermek gerekiyor kaynanamı dinleyip mama vermedim çocuğum sarılık oldu tekrar başladık 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bnm cocuk sarilik oldu hemsire mama ver dedi 3 ayda zor gecti bn yine de mama vermedim.Sütü arttirmanin yollarina baktim.
0 oy
(213 puan) tarafından
1.sezarynda sutum gelmiyordu gogus sıkınca nokta kadar akiyodu sıknca geliyorsa geliyodur dediler ama 1 hafta bebek ac kalmis megerse sarilik oldu. Mamaya basladik hatta sutum gelmedigi halde ozel hastanede bebegime mama vermeyi birak dogumdan sonra yanima bile ugramadilar bende ilk olunca nerden bileym sutun gelmiceni sezarynda. 2 gun ac yatti bebek ama hep uyudu. Simdi yanima sma marka mama aldim 2.sezaryn olacak tecrubelendim baya o konuda. 
0 oy
tarafından
Ben sezeryanla 2 dogum yaptım ikisinde de sütüm hemen geldi doğumla alakalı değil aslında bünye ile alakalı 
0 oy
(3 puan) tarafından
Süt doyuruyorsa mamaya gerek yok tabiki. Benim kızım erken geldi sezaryenle. Aptamil prosyneo kullanmaya başladık doktor tavsiyesiyle. 5 aylık oldu hâlâ onu kullanıyoruz. Çok da memnunum
0 oy
(724 puan) tarafından
 Beebegini sık sık emzirirsen doyar canim.Mama verirsen eğer ilerleyen zamanda  sütünü bırakır ama emmez.Benim arkadaşım  bebeğine doğar doğmaz mama ve anne sütü veriyordu sütten kesildi bebek şımdı mama ile besleniyor tabiki sen bilirsin.:)::):)
0 oy
tarafından
Sütüm geldikten snra mamaya ne hacet 
0 oy
(601 puan) tarafından
ben verdim iki cocugumada aptamil kullandim 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Hipp combiotik ver cnm

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 553 göst.