0 oy
344 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından

Hanımlar merhaba. Son adet tarihim 2 şubat ben mart ayında adetimi beklerken bayağı bir gecikme oldu ve 23 martta evde yapılan idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim kesinleştirmek için 24 Martta ise kan testi yaptırdım HCG değerim 830 çıktı. 6 nisanda ise doktora gittim keseyi gördü 6 haftalık  ama kalp atışları yok 10 gün sonra tekrar gel dedi. 10 gün sonra başka bir doktora gittim keseyi ve yolk kesesini görüyorum 5 hafta 5 günlük ama içinde bebek yok boş gebelik yaşıyorsun haftaya aç karnına gel kürtaj ile alalım dedi. Sonraki 3-4 gün hayal kırıklığı, korku, endişe ve ağlamakla geçti. Ama içimden bi ses başka bir doktora daha gitmelisin diyordu. Ben de en sonki doktordan 4 gün sonra yani kürtaj günüm gelmeden önce başka bir doktora daha gittim. Doktor alttan baktı daha sonra detaylı ultrasona gönderdi sonucunda ise bebeği gördüm kesen 7 hafta 2 günlük bebek 6 haftalık geç döllenme olmuş henüz 3 mm kadar boyunda 10 gün sonra tekrar gel dedi. Bu haberi duyunca çok sevindim hem ağladım hem güldüm.  Ve tekrar 4 gün sonra boş gebelik diyen  doktora kontrol sürecim devam ettiği için bidaha gittim bu sefer o da bebeği gördü hala  5 hafta 5 günlük  ama gelişmiyor dedi detaylı ultrason istedi. O kadar kafam karıştıki ne yaşıyorum anlayamaıyorum. Daha önce düşük yapmadım bi kızım var 4 buçuk yaşında normal doğum yaptım. İlk gebeliğim gayet normal geçti. İkinci çocuğumuzu istiyoruz 6 aydır geçen ay öğrendim hamile olduğumu ama hevesim kursağımda kaldı. Şimdi 2 hafta sonrasına başka bir doktordan kalp atışlarını Allahın izniyle duyarız diye  randevu aldım . Böyle bişeyi yaşayan varmı? 

10 Cevaplar

+1 oy
(14,153 puan) tarafından
Benimde 8den önce duyulmamış ti Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
(6 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Basıma gelmedi ama ınsallah duyarsın canım 
(6 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(5,846 puan) tarafından
Ya inşallah güzel haberler alırsın cnm bnm
(6 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim.
(5,846 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
0 oy
tarafından
Canım bende yaşadım aynı şeyi acilde kan verdim 13.000 kusur çıktı betahcg doktor işi olmadığı halde kalkıp gelmedi ben hemşireyle cebellestigimle kaldım sonradan geldi elleri cebinde bana iki soru sordu ondan sonra hiii 8 haftalık dedi g*tünü döndü gitti ondan önce de zaten hemşire keseyi göremedi daha doğrusu hemşire bir gördü bir kaybetti nasıl başardı bilmiyorum karnımın içinde keseyi kaybetti resmen neyse baktım olmayacak çıktım dışarı eşim özele gidelim dedi gittik doktor ilk elini atma da gördü keseyi kese boyutu 5+3 dedi bebeği net göremedi haftaya geri gel dedi tekrar gittiğimde bebeği gördü kalp atışını kontrol etti onu da duyduk şükür sonra sağlık ocağına gittik bu sefer de 7 haftalık olan bebe 10 haftalık çıktı bir ton saçmalık anlayacağın bekle bakalım birkaç hafta daha öyle gidersin doktora inan kafa karistiriyorlar habire 
(6 puan) tarafından
Benzer şeyleri yaşamışız bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim. Teşekkür ederim.
tarafından
Rica ederim canım içini ferah tut sen burada onuncu haftaya kadar bekleyenler vardı kalp atışı için
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Ne saçmalık ya ne saçmalık ben 8+6 da duydum bebeğimi o zaman gördüm geç döllenme olmuşum sakın aldırma 10 haftalık olsun en az 
(6 puan) tarafından
Beklemeye karar verdim 2 hafta sonra doktora gideceğim.
(2,103 puan) tarafından
Inşallah duyarsın canım bekle bencede
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun korktuğun yere ugratmasin canim
(6 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Maalesef geç döllenme olduğun için geriden gidiyo hamileliğin doktorda o yüzden görememiş büyük ihtimalle aslında doktorun sana demesi gerekiyordu bende de geç döllenme oldu 2 çocuk dada aynısı oldu doktorlar sağlıklı gebelik olmayabilir dediler ama maşallah hiç bir sorun olmadı prematüre doğdular sadece 

0 oy
tarafından
Canım sakın aldırma 8 veya 10. Haftaya kadar bekle
(6 puan) tarafından
Evet beklemeye karar verdim 2 hafta sonrasına randevu aldım başka bi doktordan.
0 oy
tarafından
İnşallah duyarsin çanim 
(6 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
10 cevap 195 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 168 göst.

413,948 soru

12,459,235 cevap

46,616 kullanıcı

Kategoriler

...