0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Geç döllenme nasıl oluyor Bi yardımcı olurmusunuz yaşayanlar varmı aranızda 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Var ben yaşadım doğum oldu sukur
-Reklam-
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Yumurtanın döllenme bvakti canım kanalda bekler yumurta spermle nezamannkavusursa ozaman olur.mesela adet gününden hesaplardan küçük olurlar benimde öyleydi on gun
(9,234 puan) tarafından
Kaç gunncanim
(22 puan) tarafından
3 gün geçiktim
(9,234 puan) tarafından
Bı kaç gunndaha sabret kannkac çıktı peki
(22 puan) tarafından
2 cıktı
(9,234 puan) tarafından
Sana tavsiye ikingunn sonra birdaha kan ver
0 oy
(337 puan) tarafından
İlk basta degerler biraz düşük çıkıyor bi müddet sonra normale dönüyor mesela benim ilk 1.8 sonra 26 çıktı git gide arttı 
(22 puan) tarafından
Benimde 2 cıktı
(22 puan) tarafından
Sonra dediginiz kaç gün sonra 26 cıktı
(337 puan) tarafından
2 gun sonra 26 çıktı canım
(22 puan) tarafından
Kaç gün geçikmiştiniz
(337 puan) tarafından
Adet olmam gereken günde 1.8 çıktı evde idrar testi yaptım hep negatif çıktı 2 günde bir tekrarladm en son 140lara çıkınca hamilesin dendi doktora gittim kese var bebek gözükmüyor 1 hafta sonra gel dedi 1 hafta sonra gittiğimde bebeği gördü
0 oy
tarafından
Yumurtlama zamanı ileriki tarihe sarkınca baz akinan son adet tarihinden küçük çıkıyor bebek ona geç döllenme deniyor canım 
0 oy
tarafından

Adetinle uyumlu olmuyo diyelimki ssb adet tarihine göre atıyorum 10 haftasın ama seni ultrason 2 hafta geriden gösteriyo belkide 1 hafta geriden ben iki oğlum dada geç döllenme yaşadım sağlıklılar şu anda prematüre olarak doğdular oda sancılarım olduğu için yani geç döllenme olsa bile sen yine adet tarihine göre olacaksın sezeryan sa yada normal doğum 

tarafından
Adetim 3 gün falan geçdi ilk başda bekledim 2 gün daha 5 gün geçince test aldım silik çıkdı testim 4 gün daha geçdi üzerinden yani 9 gün sonra kan verdim bthgc çok düşüktü doktora gittim dedi bana hatta belki dış gebelik olabilir bekliycez diye 1 hafta sonra tekrar gel dedi gittim 6 haftalık mış
(22 puan) tarafından
Çok düşük kaç çıkmıştı
tarafından
Yaaa 124 civarıydı sanırım
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevapladıgınız için
tarafından
Rica ederim tatlım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
2 hafta geç döllenme oldu. Adet tarihine gore 38 doktorun ultrason tarihine gore 36 haftalık doğum yaptım. Bebeğim 36 haftaya uyumluydu yani doktorun verdiği tarih doğru olanmis 1 ay erken doğdu bebişim. Bunun geç dollenmeyle bi ilgisi yok tabi orası ayri
0 oy
(7,037 puan) tarafından
Benim de geç döllenme canım adet gunuyle uyuşmuyo sadece günü herhangi bir sıkıntılı bi durum değil 
(22 puan) tarafından
Adet olmadım kan degerim dün 2 cıktı ama hala olmadım adet
(7,037 puan) tarafından
Kan değerlerin çok düşük canım doktor ne dedi
0 oy
tarafından
Acaba benimdemi geç döllenme oldu en son Mart 23 de regl oldum Nisan 8 de yumurtlamayı gördüm şuan beta degerim 46.73 çok kucuk
(22 puan) tarafından
Olabilir 2 gün sonra tekrar bakın yükselecekmi
tarafından
Pazar günü gidip tekrar kan vereceğim çok erken farketmissiniz işte fazla heveslenmeyin falan dediler ama umarım yükselir değer
(7,037 puan) tarafından
Büyük ihtimalle gebesin canım benimde beta  49.50 felandi doktor 50 dediydi su an 28 haftalık gebeyim:)
tarafından
Ayyyy ağzın bal yesin canım inşallah değerim yükselir . Çok erken farkettim ben 9 10 günlük olduğunu düşünüyorum o yüzden bı değer normal diye düşünüyorum cunku reglm 23 Martae başlayıp 28 de bitti . Nisanin 8 indede yumurtlamayı gördüm o günden sonra tuttu diye tahmin ediyorum
(7,037 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 50 göst.
+1 oy
3 cevap 109 göst.
+1 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (296 puan) tarafından soruldu

413,527 soru

12,448,962 cevap

46,236 kullanıcı

Kategoriler

...