0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Merhaba kızlar 10 günlük bebişim var emzirmekten sol gögsüm yara oldu emzirirken kanıyor fito krem kullanıyorum ama bir ise yaramıyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmı ve sag gögsümü emzirip sol gögsümü sagıp biberonla veriyorum yanlıs mı yapıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(4,759 puan) tarafından
Canım ayva çektirdiği iyi geliyor ayva çekirdeğini 2 kaşık sıcak suya koy beklet krem haline gelir onu sür en iyi şey odur bide göğüs ucu kremi var naslion muydu tam hatırlamıyorum o iyiydi canım 
-Reklam-
0 oy
(11,191 puan) tarafından
Silikon goğus ucuyla emzirmeni tavsiye ederim. Ilkbaşta bebeğim memeyi tutmadı o uç ile emzirdim hiç yara olmadı
0 oy
(379 puan) tarafından
Ben mavi bi krem kullanmıştım ama ismini hatırlamıyorum ya başta bu sorunlar normal canım ama bi göğsünü emzirmekten vazgeçme zamanla meme ucuda alışıyor bu sorun ortadan kalkiyo 
0 oy
tarafından
Lansilohun kremi bana iyi gelmisti benimkide kabuk olmistu ucu yaradan bebek emdikce iyi gelecek dediler bebek emdi kabugu kaldirdi o kremide surdum gercekten iyi geldi 
0 oy
(98 puan) tarafından
Emzirirken bebeğinin tüm vücudu sana dönük olsun karnı karnına değsin her emzirmeden sonra göğsünü kurut bana lanolin iyi gelmsti yanlış emzirme pozisyonları da yara yaoiyor memeyi bir de emerken göğsünün kahverengi kısmının tamamını ağzına vermeye çalış geçmiş olsun
(44 puan) tarafından
Hepinize çok teşekkür ederim kusura bakmayın ayrı ayrı yazamadım❤️ hayırlı sahurlar :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,446,128 soru

23,756,641 cevap

315,206 kullanıcı

...