0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (3,270 puan) tarafından
Bu ay ovulasyon testi yapmıştım tam günlerinde birliktelik oldu 3 gün ama yok yine adet oldum acaba neden 2 sağlıklı birey ovulasyon günü değerlendirdikten sonra  gebelik olmaz 2 aydır d. Kontrol hapını kestim oyuzden mıdır acaba 

Böyle bisey yaşayan varmi kaç zaman sonra hamile kalabildiniz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hapı ne zamandan beri kullanıyordun
(3,270 puan) tarafından
1.5 sene kadar kullandım devamlı 2 aydır kestim
tarafından
Baya kullanmışsin. Bir sorun teşkil etmese bile bazı bünyeleri etkiliyor. Bazısında bıraktığı an gebe kaliyor bazıları baya sürüyor hapın etkisi olabilir
(3,270 puan) tarafından
Beni etkiledi sanirim zaten adetim de hep gecikmeli 2 aydır
tarafından
Büyük ihtimalle, doktor sorun gormediyse akışına bırak. Ne zaman kafandan o düşünce çıkar o zaman gebe kalirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben hap kullanmadim ama 80 tane ovulasyon kullandim kullanmadigim ay nasip oldu zamani gelince oluyor bu is istedigin kdr yumurtlama gunun olsun
(3,270 puan) tarafından
Tabiki orası oyle
0 oy
(379 puan) tarafından
Canım bu test ten yapmadım ama gün sayma ayak kaldırma vs herşeyi yaptım amann olmicak doktora bari gidelim dedik hiç bişey yapmadan oldu biraz da strese bağlı herhangibi bi sorun yoksa ben zor hamile kalanlar danim Rabbim isteyen herkez e nasip etsin 
(3,270 puan) tarafından
Amin ben normalde hemen kalıyordum ama şimdi olmuyor
(379 puan) tarafından
O zaman senin stresten olmuyordur canım rahat bırak kendini bak nasil oluyor inşallah
(3,270 puan) tarafından
Insallah bu ay ovulasyon testi alıp almamakta kararsizim geçen ay adetinden 3 hafta sonra oldu yumurtlama yani belli olmuyor ne zaman olacağı kararsizim ya yakalayamazsam testsiz diye
(379 puan) tarafından
Canım benim bu şekilde hamile kalan çok okudum burda benim demek istediğim bunu yaparken kendine çok stres yapma aşkına birak biraz yoksa yapma diye asla bişey diyemem
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Canım peki yumurtan çatliyormu herinsan bir olmaz yumurtlarsın ama çatlama olmaz hiç doktora gittinmi 
(3,270 puan) tarafından
Ovulasyon testi 2 gün kırmızı 3 günü silik çıkıyor doktora da gittim biseu demedi
(1,329 puan) tarafından
Emin ol çogu doktor başdan salma yapıyor işini canım benim sana tavsiyem bu şekılde 2 4 aydır deneme yapıyorsan olmuyorsa ya spem kalıtesi düşük yumurtayı delip döllenme yapamıyor yada yumurta çatlamıyor yada hormınlarda sıkıntı var ben senin yerinde olsam amh fsh prolatın esbırodol testlerini yaptırdım sonra doktor konturolunde yumurtalarım çatliyormu onu takıp ettırdım hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
(3,270 puan) tarafından
Şimdilik doktorumdan memnunum ya ilgileniyor benimle sağ olsun bide ben daha önce 2 defa erken doğum yaptim 1.5 yıl d.kontol hapı kullandım 2 ay oldu birakali adetim geçen ay 42 gün sonra geldi bu ay sadece 4 gün gecikti yani düzeliyor gibi belki haplar vücudun dengesini bozdu sonuçta hormonları birden kestim

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 209 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 647 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 754 göst.