Kızlar 1 senedir eşimle aram kotu ben ve eşim namaz kılarız Bn kuran okurum yani ibadet yolunda biriyim elhamdülillah fakat 1 senedir ne yaptıysam nekadar cabaladiysam bir türlü duzelemiyoryz yani 1 ayın 2 3 hafta kotuysek 1 haftası iyiyiz sonra tekrar kötü oluyoruz ama bütün sorun hata eşimde kesinlikle kesinlikle benim 1 gram hatam bile yok hatam varsa üstüne çok düşüp değer verdiğim için hataliyimdir.. Tartışmalarda alttan alırım kavgaya dönüşmesin kus olmayalım evde bagiriklar falan olmasın diye pandemiden dolayı iş yerimiz kapandı psikolojisi bozulmasın diye dışarı çıkıp gezmesine kolay kolay karışmam ama buna rağmen bana gittiği geldiği yeri zamanı söylemez hiç önemsemiyor benim dışımda herkese varını yoğunu harcar verir ama bana gelince para yok bitti olur pandemi olur nebilm faturalar ödenmiş olur bana gelince kalmaz 3 tane kötü huylu arkadaşı var çocukluk arkadaşı normalde. Onlar. Alkol alırken gereksiz yerler giderken onların yanlarında durmaz sigara bile içilmesine izin vermedi ama 1 senedir onlar dağlarda alkol alırken kendi yanlarında duruyo kendisi içmez üstelik sigaradan bile nefret ederken içmediği halde iki kulağın arkasında sigara koyar ve içiyormuş gibi ağzında gebeler durur saçma sapan haraketler yapar işte ve en kötüsü 2 senedir ben zorla yaklasmadan bana yaklsmaz başına buyruk davranıyor beni önemsemiyor hiçe sayıyor hiç bisey de bana danismiyor Bn çok konuştum çok düzeltmeye çalıştım ama hatasını kabul etmiyor beni suçluyor 2 doğum yaptım ikisidnede destek olmadı bana yüz üstü bıraktı beni 1 senedir aramız düzelsin diye evde kuran okurum bol bol bakara yasin süreleri dinlerim sesini açarım :(( neden biz duzelemiyoruz neden böyle olduk 5.bucuk senelik evliyim ailem ve gorumlerim bile herkes bizim için dualar kuranlar okuyo ama biz duzelemiyoruz hep kötüyüz ve Bn git gide soğuyorum kendisine karı hiç bisey hevesim kalmadı :((