0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızlar ek gıdaya yeni geçtik bebeğime meyve püresi felan yaparken içinde cici bebe atsam yada pirinç unundan yaparken atsam sıkıntı olur mu acaba

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kısa vadede Sıkıntı olmaz, uzun vadede illa dönüşü olur  ama neden atasin ki. Mis gibi meyveler sebzeler varken neden daha altı aylık bebeğe karbonhidrat,şeker veresin.
-Reklam-
0 oy
(12,241 puan) tarafından
Kız bismillah sebzeler bittimi :)
0 oy
(3,100 puan) tarafından
1 2 tane at canım bişey olmaz
0 oy
(582 puan) tarafından
Canim tadımlarini bitir sonrasinda at istersen hem bebisinde biraz büyümüş olur bisiy olmaz :)) 
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Cicibebe çok şekerli ve zararlı. Pirinç ununun hiçbir faydası yok. Sebze ver meyve ver. İlerleyen zamanlarda irmik katarsın pirinç bulgur şehriye, bu tarz şeyler yani. Oğlum 22 aylık hep böyle beslendi. İlerde kıyma et tavuk balık. Sağlıklı şeyler yani. Olabildiğince paketli gıda verme bence. 
0 oy
(5,889 puan) tarafından
Ben cici bebe hiç kullanmadım herkes bağırsağı hazır olmayablr falan dyor sadece meyveleri püre yapıp verdım şuan 7 aylık olduk pirinç unu yada irmikle muhallebi ypym
0 oy
tarafından
3gun deneme yap
0 oy
(91 puan) tarafından
Olmaz canım sana tavsiyem küçük ekmek parçaları yemeğin suyuna batır Tika ağzına alışsın benim oğlum 5 yaşında çorbadan başka birşey yemiyor
tarafından
Neden  yemiyor merak ettimde  post sahibi degilim☺️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 191 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 327 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Livosum (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
0 oy
15 cevap 181 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (762 puan) tarafından soruldu

405,776 soru

12,160,235 cevap

36,602 kullanıcı

...