0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kayınvalidem bizi 3 aydır evine cagirmiyordu eşim bize yemeğe yagirinca geliyorlardı 4aydir gitmiyoruz normalde dün anneme gitdim kayinvalidemde öle napiyonuz diye aradı annemdeyim dedim iyi falan öle konuşup kapatdik bugünde kendi aramıyor kızı yani görümcem arıyor anneme geldim katmer yapmış kahvaltıya gelin diye bende geri dönüş yaparım dedim eşime dedim oda gidelim dedi bende gitmek istemiyorum o istediği zaman gelip istediği zaman gidemem dedim ve kendi gitdi eşim  çocuğu gotureyim 1 saat dedi vermedim daha çocuğuma birşey bile almadılar  sizce haklimiyim siz olsanız napardiniz

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Haksizsin . çağırmış ne istiyorsun siz çağırmadan da gelmiyormus 

Birak almasın biraz saygı göstermeyi dene bence 
tarafından
Hayır öle değil 3 aydır evine cagirmiyor bizi misafir etmiyor o bize geliyor sürekli bumu haksızlık
tarafından
Vardır illaki düşüncesi bilemiyorum sen daha iyi bilirsin birgunde siz Diyin bakalım yemeğe gelicez diye ne diyecek
tarafından
Gitmek istemiyorum artık gelebilirsiniz artık diyor geçen gün bende sen istediğin zaman gelmem artık gerek yok dedim biraz değişik davranıyorlar ikili gibi öle hissediyorum ilk torunu insaan birşey almazmi hiç mi heves olmaz bı insanda m.ediyorum
(1,107 puan) tarafından
Çoğu kaynana almıyor canım alması gerekir bence maddi durumu yerindeyse ama almiyorsada ne bilim tartışma konusu değil bence
tarafından
Tartismiyorum birşeyde demedim nie almiyosun diye alsada giydirmem artık çocuğuma çünku durumlarida var kötü değil insanın kendi annesi gibi yok gerçekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esinin hatri icin gitmeliydin
tarafından
Olmaz ki ama sürekli onun hatrina birşeyleri anlamaları lazım onların istediği gibi olmaz bu zamana kadar niye cagirmamis artık gelebilirsiniz demek ne demek
(1,107 puan) tarafından
Artık gelebilirsiniz demek biraz tuhaf olmuş neyi kast etti acaba
tarafından
Hiçbir fikrim yok o yüzden bende onun istediğinde gidemem dedim eşim tek gitdi nasıl davranmaları gerektiğini öğrensinler ayıp yani yaptığı
0 oy
tarafından
Ya çok takmayın böyle şeyleri zaten virüs var çağırmamasi daha iyi biz aynı sitede oturuyoruz en son ne zaman gittik hatırlamıyorum bile kendisi hafta 3 4 kez torununu sevmeye geliyor cagirsa   gelin aksama yemek yiyelim falan diye yinede mecbur giderim hamileyken ölüyordum bulantidan 2 3 kez gelmemiştir dogum yaklasana kadar ama boşver diyorum gidip ne yapacam çocuk emziriyorum kayinbabam kayinlarim var ne gerek var evimde oturuyorum onlarda bisey almadı doğduktan bi kac ay sonra bi kaç parça kıyafet alıp getirdi almasaydı da umrumda olmazdı beklentiler uzer insani hiç gerek yok 
tarafından
Virüs var bende gitme taraftarı değilim takildigim nokta oğlu bize çağırdığında geliyor kızı geliyor ama o artık bize gelebilirsiniz diyor bende gitmek istemiyorum. Bı beklenti içinde değilim şuan kızımda hamile ona alıp oglundanda her ay para istemesi beni benden alıyor en son kavga edicem o olucak
tarafından
Keşke gidip sorsaydın artık gelebilirsiniz derken ne demek istedin anne diye
tarafından
Telefonla aradığında sorarım artık
0 oy
tarafından
E nolacak ki siz gidin akşama geliyoz diyin gidin sizi mi ballandiricak kız koca kadın :) aman takılma bak benim ki evimin yolunu bilmiyor
tarafından
Doğru söylüyorsun ama bazı şeylere takılıyorum işte
tarafından
Aman kız takılma bende öyleyim aslında ama saldım nolucaksa olsun
tarafından
Dogru söylüyorsun canım
0 oy
(1,168 puan) tarafından
alib almama kismina takilma. cogu kaynama almaz. benim de  ilk kizim kimse  bir sey bile.almadi hepsimi esimle ben aldim. almasinlarda kimseden hic bir sey istemem.. kafan  rahat cagirmiyor. 
tarafından
Bizde öle eşimle aldık almalarinida istemem zaten tavırları değişsin yeter
(1,168 puan) tarafından
bos ver canim. benim kaynanam sirf  kizima  ilgisi yok diye  ben hic biriyle gorumusyorum heopsini hayatimdan cikardib engelledim. kizimi  sevmeyin insanalrin hayatimda asla yeri olmaz.bana gore.
tarafından
Doğru söylüyorsun canım bazen hakediyorlar işte
0 oy
tarafından
Siz  oruc deglmisiniz
tarafından
Emziriyorum canım 3 aylık çocuğum var

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,299 soru

24,413,138 cevap

351,085 kullanıcı