Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
ALLAH BU ADAMI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN
0
oy
990
göst.
24 Nisan 2021
Aile
kategorisinde
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar benim şeytan gibi bir kayınbabm var inanın kayıbaba bile demek istemiyorum artık. Bizim evimiz ayrı ama yemeğimiz bir yukardayım yemeği yaptım zaten 4 gibi kızım yatıyor kızımda salonda kayınperin yanındaydı bende kızıma gel gidelim dedim oda ordan kızı kışkırtıyor yok gittime diyor kız da ben gelmicem pislik diyor bana kızı öyle alıştırmış kızımda 2 yaşında bilmiyorum anlamıyor sorma mutfağa gittim şarkı açtım ki kızım sesi duyup gelsin ki alıp eve gidim diye baktım kayınpederim benşm inadıma gelip salonun kapısını kapattı ki kız gelmeisn diye bende çok sinirlendim gidip kızımı aldım kızımda ağladı tabi aldım tam geliyıdm ordan bana bağryor bırak kızı vsvs gelip kucağımdan çekip götürdü. Kaynama kaç kez gidip getirmeye çalıştı ordan kaynamaa kzıın sesi çıkarsa ağlarsa tehditler savuruyor sonra ben de kızı alıp indim baktım kızım ağlamya başladı oda arkamdan bağırıyor ben hiç dinlemedim çünkü biliyordum kızı alıp vermicrk indim kızımı eve geldim banyoya soktum baktım görümcemi göndermiş arkamdan almaya deşdm kzı banyo yapıyor neyse böyrl işte sizce ben napim inanın ilk kavgamız değil çok bıktım artık eşim desem beni zaten savunmuyor yemin ediyorum nefrett ettim herşeyden kızımın yanıma gelmesini hiç istemiyor napıcam bilmiyorum kokrum kızım beni istemicek
dert
dertleşmek
yardim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
24 Nisan 2021
Yeşilim❤
(
6,978
puan)
tarafından
cevaplandı
Gerekirse kavga cikar, cocuk benim cocugum, hicbiriniz karisamazsiniz, istedigim zaman getirir, istedigim zaman gotururum, siz once edepli konusmayi ogrenin de, olay cikar. Otur evinde ye, kendileri yaoio yesinler
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy ben onu desem babamın evine gönderir beni o.ç sanki benim kocam yok kocam da konuşsa
24 Nisan 2021
Yeşilim❤
(
6,978
puan)
tarafından
yorumlandı
Göndersin ya korkmayin, hadlerini bilsinlerz o kovmadan sen git bikac gun sürünsünler. Evlerine gitme bence. Cocuguma hakaret ogretiyorsunuz bana karşı, niye geleyim de bosverr korkma, kocqn olacak adamda aklini basina alsin
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Yemek bir ayrı değil mecbur gidiyorum zaten
24 Nisan 2021
Yeşilim❤
(
6,978
puan)
tarafından
yorumlandı
Hastayim yorgunum vs de gitme
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu anlıcak insanlar değiller
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kızına karşı çok kötü şeyler öğretiyor pislik falan ayıp kocaman insan ya utanır insan
Yani tek çaren o evden çıkmanız
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Kuzum him sorma inan bıktım artık öyle şeyler yapıyor ki şuan adım gibi eminim ki babamı arayıp benşm şikayet ediyordur Allah belasını versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Nisan 2021
☻❣îpek❣kozalağı ❣☻
(
12,279
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah onu bildiği gibi yapsın kız madem kocan arkanda değil ara ananı babanı buna bir ayar çeksinler
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaa diyor babam ama anlamıyor yaa ne yapıcam çok mutsuzum oruçlu oruçlu kendiside tutmuyor
24 Nisan 2021
☻❣îpek❣kozalağı ❣☻
(
12,279
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla canım babanın ne dediğini tam anlamamış demekki
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Off napıcam artık inat edicek kızımı göndermicem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Nisan 2021
ASENA40
(
20,298
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin seni savunmuyosa işin zor canım Allah yardımcınn olsun
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin Allah razı olsun canım demn arada anlattım eşime diyor yatırma sende çocuğu gene beni haksız çıkartıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Nisan 2021
Berivankarakus
(
163
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben birlik yaşıyorum Bir hafta önce konuşmadığım eltim geldi eve. Çocuğuma beddua etmişti o yüzden o eve gelince kızımı alıp odaya götürüyorum. Kayınpederim kızımı aldı kucağımdan kızı bırak falan hakaret etti . Senin babanın çocuğu mu falan dedi. Benim tepem attı. Odaya gittim eşim arkamdan gelip vurdu bana. Bende iki kızımı alıp ablama geldim. Salı günü bilet kestim Iğdır'a babam in evine gideceğim. Gittiğim gibi boşanacam. Çocukları da göstermeyecem. Tabiki eşi mi sadece bu sebepten değil yaptığı Bir sürü şey var. Ama bu eltim için bana vurması kayınpederim in bu davranışına susması bardağın taşmasına vesile oldu. O yüzden seni çok iyi anlıyorum . Ben çocuğum için hepsini sildim
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bende napim bilmiyorum artık sörekli kavga sörekli huzursuzluk çok yoruldum
24 Nisan 2021
Berivankarakus
(
163
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bende çok mutsuz huzursuz um o yüzden ayrılma kararı aldım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Nisan 2021
2 ponçik annesi
(
1,939
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence tek çözüm o evden taşınmak kızını sana şimdiden kötü alıştırıyor sonu olmaz bunun
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende istiyorum ama eşim konuşmuyor korkuyor ailesinden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Nisan 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Çocuğum kucağımdan alınırsa gözüm döner her şey biter karakolluk oluruz
3 önceki yorum göster
24 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşini sağlam doldurman lazım ya bu çocuğu elimden almazlar ya da ben alır giderim de seçim yapsın erkek gibi çıksın karşılarına senin korkuların yüzünden ben çocuğumdan olmiycam de
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Demin dedim yan bu evi taşırız ya da yuvamız bozulucak diyor inşallah
24 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen yuvanizi bile bozar bu durum
24 Nisan 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ama senin çocuğunu kışkırtan koçanı da kiskirrir
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Kocam zaten onların dediğini yapıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Nisan 2021
Zumra rana
(
4,152
puan)
tarafından
cevaplandı
Sanki bnm hayatimi anlattin bi ara bnde boyleydim ama kaynnm yapiyodu bnm deliriyordum resmnn her istediklerimi yapiop asagida tutmaya calisiyorlardi ne kavgakar ettik. Ama yuz vermedim esimkede kavga ettim genede pes etmedimm bn nerdeysem orda dedim indirmedim hic yeme ucme bizimde birdi. Yuzlerine dagi bakmadim cok resmi davrandim baktilar bn ciddiyim sonra bn yukari cikarken hafi kizim annenn cikiyo sende ck demeye basladilra onlar oyle yapinca bir surw sonra bnde serbest biraktim kizlarimi simdi zorlaa indiriyorum asaya hafi innn dededn girecekmis inerseniz suprizim var diyorum zorla iniyorla. Adam olsunlar sakinmayalim deme
11 önceki yorum göster
24 Nisan 2021
Zumra rana
(
4,152
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi dogurmus gibi davranir canm. Dedim ya esime res cektim ya ayiracaksin yada bn yokum dedim ama ciddi bir konusma yaptim omce agladim anlatmaya caliatim baktim olmuyo cektim restii.yemegimiz ayrildi ama oructa bir ueriz gene bide bayramlarda beraber yeriz.
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu ne yaa abi yemin ediyorum ki yaa elin kızını getiriyorlar hizmetçi gibi muamele ediyorlar itiraz edincede suçlu biz oluyoruz
24 Nisan 2021
Zumra rana
(
4,152
puan)
tarafından
yorumlandı
Iki kizi var ikiisde kaynnn altinda ev oldugu halde kiraya gitmisler dedim esime senn ablalarin anasinn kuzusuda bn neyim madem cok iyi onlar nie oturmamis dedim millet akilli karısını ezdirmiyo sen boleisn dedim. Agzima geleni saydim. Cocugu birakda git dedi birakirim onla mi korkutcan dedim ki icim.gitti birakamm. Ama korksun die dedim napim cocugum buyuyunce bulur bni yeter yaa dunyaya bidaha gelmicem dedim
24 Nisan 2021
Elifzi.
(
479
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi demişsin valla benim eşim tek oğlan
24 Nisan 2021
Zumra rana
(
4,152