0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Çarşamba günü kan testi yaptırıp hamile olduğumu öğrendim 46.73 çıkmıştı yarın tekrar yaptıracağım yani aradan 4 gün geçmiş oluyor . Dua edin yükselmiş olsun hep bana heveslenme yok umut bağlama bilmem ne dediler içimde hiç umut kalmadı inşallah herşey güzel olur :( 

7 Cevaplar

0 oy
(5,726 puan) tarafından
Allah isterse herşey olur.. Rabb'im gönlüne göre versin canim
tarafından
Aminnn inşallah Allah'ım şu mübarek günde gülsün.yuzumuze isteyen herkese.versin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sen öyle diyenleri lütfen lütfen lütfen takma banada dediler ben oğlumu 12 küsürle öğrendim. Beta çok yavaş yükseldi. Doktor bile Umut bağlama sağlıksız Gebelik dedi. Ama şimdi 24.0 haftalik oğluma hamileyim. Rabbim hayırlısını versin inşallah canım. Güzel haberler le gel inşallah

tarafından
Ayyy Allah razı olsun ya nasıl içimi rahatlattin inşallah dediğin gibidirrr insallahh . Senin bebeğinide Allah bağışlasın canım
0 oy
tarafından
Hiç bozma moralini canım banada neler neler dediler allahin izniyle yükselir inşallah değerin 
tarafından
İnşallah ya Allah razı olsun inşallahhh
tarafından
Büyük kizim da 86 çıkmıştı değerim sağlık ocağında ki doktor bağlanma bu çocuğa düşer bu dedi küçüğümede 46 çıkmıştı yanılmıyorsam ondada doktor kimyasaldır dedi çok alıştırma kendini dedi şimdi biri 5 biri 2 yaşına geldi ")
tarafından
Ohhh çok öpüyorum minnoslari içime su serptin canım ya valla çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım benim ümidini yitirme inşallah yükselir senin beta değerinde ❤
0 oy
tarafından
Ben ilk öğrendiğimde 200dü değerim doktor iki gün sonra gel tekrarlayalim dedi ben tam 20 gün sonra gittim kalp atışını duydum.  hep bi sıkıntı stres oluyor. Nasipse gelir Şam'dan Yemen'den nasip değilse ne gelir elden... stres yapma
tarafından
Dogru söylüyorsun nasipte varsa olur tabi korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra yakaladım gebeliği Allah'a şükür demek ki sağlıklı bireyleriz umarım gebeliğim de sağlıklıdır
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Ben yaptirdigimda 29 du artar korkmaa 
tarafından
İnşallah canım kalbim yerinden cikicak heyecandan
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin 
tarafından
Amin inşallah ya Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 74 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (556 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif21o (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ceylinim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,833 cevap

310,034 kullanıcı

...