0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (705 puan) tarafından
Kızım tek bir göğüsten emiyor ve şu sıralar sürekli emdiği için memeye yapışık geziyoruz. Ama sabahtan beri göğsümun sadece sağ tarafi o kadar çok ağrıyor ki dokunamiyorum emzirirken de çok ağrı yapıyor. Birazda halsizlik yorgunluk var. Başına gelen var mı?

3 Cevaplar

0 oy
(2,130 puan) tarafından
Sutunu sağ canim benimde olmustu tas gbiydi agriyodu  sağ masaj yap yumuşat 
(705 puan) tarafından
Duş altında masaj yaptim sağmama gerek yok canim kizim vakum gibi çekiyor hatta şu anda da emiyor. Dediğim gibi süt birikmemiş ama ağrısı o ağrıya çok benziyor çok kötüyüm ya
(2,130 puan) tarafından
Ustune falan mi yattin yada canin biseymı cekti
(705 puan) tarafından
Canim bişey cekmedi ama üstüne yatmış olabilirim gece hep yüz üstü dönüyorum çünkü
-Reklam-
0 oy
(705 puan) tarafından
Bilen yok mu kızlar çok kötüyüm ya 
0 oy
tarafından
Mastite benziyor. Sagarak rahatlayabilirsin. 
(705 puan) tarafından
Sağacak sütum yokki kızım hastalik geçirdi meme bağımlısı oldu sürekli emiyor yani süt birikmiş olması imkansız :/
tarafından
İmkansız olduğunu nerden bilebilirsin. Eline gelmeyen küçük bir damla bile belki orda birikti ve enfeksiyon yaptı bilemeyiz. Halsizlik yaptı diyosun başka açıklaması yok . Zorlaya zorlaya sagican ya da sıcak kompres ya da lahana koycam. Bildiğin mastit bu
(705 puan) tarafından
İki defa duş aldım bugün sıcak suyun altında yarımşar saat masaj yaptim. Sonra dediğin gibi 5-10 dk sıcak kompres yapıp sağdım fazla süt çıkmadı zaten. Şimdi ne yapmam gerekiyor başka tavsiyen var mı?
Ha bu arada şu detayı da vereyim süt birikince şişlik yada sertlik olur ya işte bende o yok sadece ağrısı ona benziyor dokunamiyorum ve göğsüm ateş gibi.
tarafından
Bende de öyle oluyordu. Şişlik filan olmazdı, sadece alev gibi yanma ve vücut ağrısı. Yapılacak herşeyi yapmışsın. Bende sadece sagmakla geçirebiliyordum . Şuan nasıl hala aynı mi
(705 puan) tarafından
Evet hala aynı ağrı devam ediyor çocuğumla ilgilenemiyorum vücut ağrısından

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 219 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimmm (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 423 göst.
2 Nisan 2022 Aile kategorisinde El1997 (2,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 62 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne12 (341 puan) tarafından soruldu

401,532 soru

12,018,250 cevap

36,222 kullanıcı

...