0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hanımlar. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallah ❤️.   Olabildiğince kısa gececem  büyük görümcemin gelini hamile imiş. Sofrada kaynanam aradı anlani ara hayırlı olsun de dedi ben atladım ortaya başka işin mi yok diye carladim. Bir daha onlar için bizi aramasın kimse diye kızdım. Fazla uzatıyorsun dedi  Suratımıza kapattı haspam.  Eşim birşey demedi ben direk ararsan hakkım helal değil dedim eşimde sen bilirsin. Benim kardeşlerim yok bunu biliyorsun boşver gel keyif çayı içelim dedi acaba yanlış mı davrandım. Kızlar ne hastane aradılar nede kızımın cenazesine geldiler kızımı defnettimiz gün düğün yaptı oğluna.    

15 Cevaplar

+1 oy
(6,974 puan) tarafından
Bosver takma git keyif cayini ic kocanla. Zor gunde yaninda olmayana ne diye arayacam
tarafından
Dimi.  Sürekli. Sen abartiyorsun deniyor. Acaba diyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Büşra iki gün önce kaynanam büyü yaptı uğraşıyor dedin bugun bu evreye nasıl geçtiniz pek anlam veremiyorum 
tarafından
Kaynanam bende demedim iyi oku aradı dedim artı beni değil oğlunu aradı açma deme gibi bı lüksüm yok benimde annem arıyor karisamaz karışmam
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Onlarin yaptığı da çirkin şeylermiş ama ben bir hayırlısı olsun derdim sanki ay bende bilemedim
tarafından
Benim içim almiyor
(5,724 puan) tarafından
Ben belki diğer mevzuları bilmediğim içindir kuzum haklı olduğunu düşünüyorsan doğru yapiyorsundur
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Tabiki de abartmiyorsun ben olsam bende aramam. Ne halleri varsa gorsunler. Sende ne cektin gorumcelerinden.
tarafından
Hepsinden çektim cnm. Çekiyorum
0 oy
tarafından
Aramayın boşver eski postlarınıda biliyorum senin o kaynanaya eve kabut etmen bile hataydı yavru yüz verme sokma gerekirse evinde başına bela oluyorlar
tarafından
Gelemiyor cnm şimdi evide tasiyorum hiç bulamaz
tarafından
Aynen verme sakın adresi falan kocanda senden yana ne mal olduklarını biliyorlar huzurunuz kaçmasın
tarafından
inşallah canım Allah razı olsun.
0 oy
(2,528 puan) tarafından
ben demezdim onlar yapınca bişey olmuyor sen yapınca neden abartıyorsun oluyor 
tarafından
Bende onu anlamıyorum
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Hatanı net söylüyorum sana kızma bana kaynanana bi gün kapını açıp ertesi gün tartışmam onu daha da yüzsüz yapıyor. Eşin isterse görüşsün anası ile sen görüşme çünkü sadece sinirin bozuluyors|
tarafından
Yo kızacak birşey yok bunu annemde söylüyor kızıyor acıma diye ama eşimi kırmamak için hep alttan alıyorum
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Ne çocuğunun öldüğü gün düğün mü yaptılar az bile yapmışsın abartmamissin  
tarafından
Evt cnm
0 oy
(37 puan) tarafından
Bacım yazinin basindane cazgır diyecektim sonuna geldim hıımmm dedim git keyif çayını iç sen :) takma kafaya
tarafından
Teşekkür ederim içiyorum.   Cazgır da olduk :)
(37 puan) tarafından
Yok ama sonuna gelince çok hak verdim başınsagolsun canım ben de ilk cocugumu kaybettim anlarım seni Allah bı daha yaşatmasın
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Çok doğru yapmışsın çayını yudumla dakinles umruna ktma 
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Yoo gayette iyi yapmissin 
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Çok ayıp etmiş bizde komşu ölse 7 gün TV açılmaz  Allah ıslah etsin 
0 oy
(4,470 puan) tarafından
Bende olsam aramazdım iyi yaptın
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Takma kafana boşver 
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın zamanında sana yaptıklarının cezasını çeksinler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 226 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,041 göst.
8 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Defne21defo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 336 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (250 puan) tarafından soruldu

413,873 soru

12,457,692 cevap

46,555 kullanıcı

Kategoriler

...