Dogum sirasinda benimde karnima bastirmadilar hic bastırmadilar zaten ilk dogumda sanci odasindayken suyum geldi doktora soyledim bakmadi tamam dedi gecti ve ben hic ıkınmadan bebegin kafasi çıkması bir oldu doktorlara seslendim dogum yapiyorum dedim bakmadilar bende en son ustumdeki örtüyü actim oyle geldiler. Erken dogum oldu bu arada 30haftalik. Ikincide de erken dogum riskim vardi 36haftamda kontrolüm vardı. Gittim nts de az sanci çıkmıştı. Doktor alttan muayene etti 3cm açıklık var yatış yapcaz dedi yattin ertesi gun dogum oldu Allahtan bu dogumhanede oldu. Onda ebe suyumu patlatti iki kere ikindim ve dogum oldu. Hic oyle karnima bastırma falan olmadi. Bi tek hastanede kaldigim gun sabahi benim haberim yoktu suni sanci takmışlar ben bir kıvran bir kıvran bi hal oldum sonradan ogrendim oyle taktiklarini bi saat takili kaldi ama ben öldüm sancidan. Sabahki vizitteki doktor gelince cikarttirdi diger doktorlara bağırmışti niye taktiniz ne kadar gec dogum olursa o kadar iyi olur falan diye oyle olaylarim oldu ama Allahtan dogumlarim kolaydii