0 oy
665 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Malum pandemi  çıkıp alamiyoruz bu e bebek hep mi siparisi gec gonderir cocuga uzun kollu zibin falan aldim 10 gun oldu gelmedi e zaten mavsimi geçiyor. Oncedende 6 aylik alt ust takim aldim ben ayina gore siralayip koymustum bebek 4 aylik giydiriyim dedim tayt gibi oldu bedenleride bi anormal. Aldigim tulumlarinda fermuari yuvadan çıkıp bebegin boynunu çizmiş yani herşeyi mi falso olur ya 

12 Cevaplar

+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Çok şaşırdım. 1 yaşına gircek oğlum doğdugundan beri deterjandan tut çorabına kadar e bebekten alırım herşeyi bebek arabası dahi ordan aldım çok ama çok memnunum bez bile e bebeğin markasını kullandım çok uzun süre. Ve en geç 3 günde ulaşır her kargom. Sadece kalıpları küçük aldıgım herşeyi 1-2 yaş büyük alırım. 
tarafından
Demekki sehire gore istanbulda bunun ana merkezi bize gec geliyor her seferinde
(25,196 puan) tarafından
Ben istanbulda yaşıyorum Beyoğlunda bana tuzla dan geliyor. Dediğin gibi şehire göre değişiyor olabilir. Bi gece saat 3 te bebek bezi siparişi verdim hatta ertesi gün öğleden sonra kargom geldi hiç beklemedim bile
tarafından
Ne guzel demekki sehire gore
-Reklam-
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Kızım bir yaşında herşeyi e bebekten alırım en geç 3 günde herşey elimde olur benim kızım ortalama standartta bir çocuk ayına göre ne alırsan uyumlu oluyor kiloya göre ürün aliyorum çünkü 
tarafından
E bebekte beden tablosunda kilo yokki bakip alsam bende anlardim ama bebek dogmadan aldim koydum benimkide nirmal bebek ama taht gibi oldu malesef
(7,434 puan) tarafından
Orda tablo olmasına gerek yokki bebeğin persentilde kilo aralığı ortalaması nereye denk geliyorsa öyle almalısın.tam bir yaş ortalama kilosunda kızım hatta doğum gününde bir elbise beğendim sadece 9 ayı kalmış acaba küçük mu olur falan dedik aldık baya iyi oldu etek boyu uzundu.
tarafından
Oyle oluncada ayak tarafi izin geliyor ayak uari sallaniyor pijamanin. Ama sevi bebe civil bunlar daha orantili yapmislar en azindan
(7,434 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım herşey orantılı aldıklarımda civilin ürün kalitesini begenmiyirum bende bide genelde lcw den hediye gelen çok onları kullanıyorum onlar da kaliteli güzel ama lcw e ticareti kapatmış
tarafından
Allah allah bende uygulamasi var hala satis yapiyordu lc. Civilde kuju marka olanlari begeniyorum pijamalarda
(7,434 puan) tarafından
Bende az önce duydum bı arkadasimdan post açtım şimdi bilgisi olan vardı  belki diye
tarafından
Baktim canim uygulamaya aliniyor hala birseyler kapatmamis lc
(7,434 puan) tarafından
Trendyolda falan kalmış mağazası
tarafından
Bir ara gene trendyolda tum urunleri kaldirip geri yuklediler sonra
(205 puan) tarafından
Ben müşteri hizmetlerini aramıştım bugün lcw nin. Telesekreter şey dedi sadece kendi sitesinden ve uygulamadan satış yapıcaklarmış. Yani trendyol morhipo gibi alış veriş sitelerinden ürünlerini çekmişler. Sadece kendi web sitesi ve lcw uygulamasından satış var
(7,434 puan) tarafından
Evet öyleymiş e ticaret kanallarını kapatmışlar
tarafından
Ben kendi uygulamasindan aldim gayet hizli geldi ordan aliriz artik napalim
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Bı yerden sipariş vercegim zaman kalıplarını ogreniryrm çünkü bazı yerlerin kaliplari büyük veya küçük e bebegin ki de gerçekten kalıplari küçük magazasndan aldgm için sipariş konusunu blmym ama başka yerden et yazık giyilmeyecekse dedgn gbi havalar ısınıyor
tarafından
O takimlari tulumlari sadece 1 kere giydi . Simdikileride cok az giyecek veya gjyemeyecek malesef gelmedi cunku hala
0 oy
tarafından
Benim siparişim 11. Gün geldi çattı anım ama malı güzel kaliteli ben hep 1 beden büyük alıyorum 
tarafından
Bende iste 4 ayliga 6 aylik gjydirdim olmadi darladi zaten bi bebek kac gun giyiyirki bir seyi hemen buyuyorlar 2 haftada gelecekse ne anladim ben o işten
0 oy
tarafından
UPS ile yolluyorlarsa büyük ihtimalle geç gelir bende hâlâ kargo bekliyorum 1 hafta oldu ama PTT ile yolladıkları daha hızlı ulaştı elime. 
tarafından
Katırla yollasa simdiye gelmesi lazimdi kica sirket yani boyle olmamali
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Hep magazadna aldım 1 yaşında hiç sorun yaşamadık biz 
tarafından
Magazadan bakarak alsam bedeni dogru secerdim benim sorunum zaten beden ve kargo sureci
(14,155 puan) tarafından
Fermuardada sıkıntı yasamissin ben onu da kast ettim mağazadan alırken de normal hangi ayda ise onu alıyorum zaten
tarafından
Anladim benim bebegime olmadi malesef ya tayt gibi oldu buyuk alincada ayak kismi bos kaldi
0 oy
(13,536 puan) tarafından
E bebek ups ile çalışıyor bebek arabasını dahi netten istedim ben canım en çok 3 gün oldu benim gelmesi. Şaşırdım açıkçası acaba el mi değiştirdi iptal edebilirsen iptal et canım lcw dan falan iste o da 4 gün de geldi 
tarafından
Bende oyle igneden iplige internetten aliyorum ama e bebek kargosu hep gec geliyor sen istanbulda misin ondan belki erken geliyordur
(13,536 puan) tarafından
Hayır canım Urfa nın ilçesindeyim aksine
tarafından
Allah allah benim niye boyle ya bu kacinci
(13,536 puan) tarafından
Bilmiyorum canım indirim dönemi falan diye mi acaba ben de baktım çünkü 2 hafta önce beden kalmamıştı hiç kızıma göre almadım indirim yoğunluğu falandır belki. Ama dediğim gibi yerinde olsam iptal eder lc Waikiki den falan isterim 3 4 güne gelir
tarafından
Daha kargoya  vermisler ama gelmiyor bir turlu canim cermeseler edicem iptal  ama dogru diosun bu son artik daha lc den falan alicam
0 oy
tarafından
2 yasında oglum hep e bebek den alıyorum hıc boyle seyler yasamadım canım valla sasırdım 
tarafından
Evet civilin zibini kotu gercekten. Ben zibini sevi bebeden altim tavsiye ederim yumusacik harika ve dar degil
tarafından
E bebegın zıbınlarını cok sevıyprum bende canım beyaz dun olanlar o kadar yıkamama ragmen bırsey olmadı
tarafından
Bende aldim gelirse denitcem insallah :)
tarafından
Gelır gelir bekle canım :)
tarafından
Insallah :)
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Kıyafetleri küçük zaten canım. Kargo eskiden erken gelirdi şimdi baya gecikiyor. Bana en son yanlış ürün gönderdiler gelen ürün hediyemiz olsun dediler. Depoda kameraları inceleyip ürününüz bı iki güne gönderilir dediler bir ay boyunca aradım en son iptal talebi oluşturdum tamam dediler sonrada ürünü gönderdiler. Yani bir ay sonra falan geldi ürünüm. Tam bir rezillikti sonrda birşey sipariş etmedim sorun çıkınca muhatap bulamıyoruz
tarafından
Aynen buda benim son artik daha da vermem siparis baska bir suru site var yani ordan alirim
(1,793 puan) tarafından
Mantıklı imkan olsa mağaza daha iyi ama gidilmiyor iste
0 oy
(18 puan) tarafından
Ben sevmiyorum tüm ürünlerinin rengi soluyor para boşa gidiyor LCW yada cıvıl alıyorum ömürlük
tarafından
Katiliyorum ozellikle ordan hediye 5 li setler geldi agzi yuzu kaydi. Ha saglam pijamalari var 6 aylik falan ama onlarda sert yani rahat degil bende artik almayacagim
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Bebekten çok kez alışveriş yaptım bazen ertesi gün geldiği bile oldu kalıpları biraz dar evet ama 4 aylık bebeğe 6 ay almayın zaten nereden alırsanız alın olmazki en azindan 9 ay almalısınız 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
ebebegin kendi markası olan ürünlerde bile defolusu olan ucuz olmayan pahali. ilk zamanlarda böyle değildi gidip elimle sectigimden zor memnun kalıyorum artik ama diğerlerini de hic uyduramiyorum o yüzden mecbur ebebek. hangi firma olursa olsun neresi olursa olsun defolunun adi ucuzluk olmuş yani bi bodyide dikemeyip boyunu ayarlayamiyorsaniz yuh derim. cok iyi bakmak lazım ben artık ebebekte ezberlemeye başladım ala ala. ve asla riske girmiyorum hep standart şeyleri alirim ve yorumlara bakarim
tarafından
Bende iate bebek dogmadan aldim ay ay siraladim daha 4 aylik  6 ay beden dar oldu dedim dur buyuk giydiriyim oda uzun oldu yani sacma yapmislar hani kot olsa anlarim pijama yani az duzgun yap kalibini. Ben sevi bebeden aldim mesela pijama gercekten tam yani beden neyse rahatca giydi cocugum
(3,854 puan) tarafından
sevi bebenin ürünleri de iyi diye duydum ama almadım bi iki defa da cıvılden aldım o da bazen iyi bazen tuhaf geldi kalıp olarak. lcw de oyle oldu anlamadım valla bebek giydirmek zor is yani. alti olan takımın isti büyük geliyor ustu olanın alti büyük geliyor bi tuhaf hep
tarafından
Bebeçeyizsarayi.com sevi bebenin kendi sitesi bu ordan guvenle alabilirsin istanbulda magazalarida var adamlar en gec 3 4 gune elime ulastirdi yumusacik ve cok guzel pijamalari ha dezavantaji oyle aman aman şık modeller yok ama rahat yumuş pijamalar ve tam beden kesinlikle neyse o
(3,854 puan) tarafından
tulumları güzel görünüyordu ama alamadim hic tecrubem olmadigi için bundan sonra denerim canim teşekkürler :)
tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
+1 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
6 cevap 199 göst.
27 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (4,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde asllyd (631 puan) tarafından soruldu

414,281 soru

12,467,645 cevap

46,963 kullanıcı

Kategoriler

...