0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (3,837 puan) tarafından

esimi mac günleri çok gaza getiriyorum kızlar :D diyorum ki cok güzel gol , aaa adami nasil düşürdüler falan bi gaza geliyor ki :D simdi beni çağırıyor sergen Yalçın açıklama yapıyor gel diyor :D koyu besiktasli kendisi maçları izlerken tıp oynuyoruz evde.

16 Cevaplar

+1 oy
(3,146 puan) tarafından

Hhahaha biz şuan hocayı dinliyoruz bide üzerine yorum yapıyoruz:D

(3,837 puan) tarafından
aynen suan sergen hocaya hak vermekle meşgulüz :D
(3,146 puan) tarafından
Bende ne istiyorsunuz Beşiktaş'tan diye bağırıyorum:D
(3,837 puan) tarafından
kara kartallar sinirli bu aksam :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Eşim maçla ilgisi pek yok
(3,837 puan) tarafından
herkesin tercihi başka tabi canim
+1 oy
(25,196 puan) tarafından

Evet maçtan çok iyi anlarız ikimizde çok severiz özellikle derbi izlemeyi ve PlayStation da fifa oynamayı. Ben arada hakeme küfür ederim falan ahahah :D Cüneyt Çakır ın oldugu maçlarda çok gerilirim özellikle baya saydırırım :D 

(25,196 puan) tarafından
Anamm gözüme görünme nefret ediyom o heriften pis gaddar :D
(3,837 puan) tarafından
dur kiz pozisyon izliyorum güldürme :D esim uyarıyor bak pozisyona kart vermedi diyor verirdim
(25,196 puan) tarafından
Ben varya hakemi görmiyim hiç Bi maç izliyim o maçın gidişatına göre bu maçın hakemi Cüneyt Çakır mı derim direk o kadar iyi tanıyom o herifi ahahahah Bi emekli olamadı :D
(3,837 puan) tarafından
sen doktora yapmışsın bu konuda aferin sana ben senin yanına yaklaşamam :)
(25,196 puan) tarafından
Hahaha :D
+1 oy
(7,746 puan) tarafından
Kocamla kafa topu oynamisligimiz , o işteyken onun oyununa girip hafta birincisi yapıp küs olduğu arkadaşını yenmisligimiz bile var (≧▽≦)
(3,837 puan) tarafından
onu bende çok seviyordum ya bizde oynadık cok eğlenceliydi :) böyle hanımlara aferin arada böyle mutlu olsun eşlerimiz onlarında gönlü olsun
(7,746 puan) tarafından
Aynen canım bazen böyle ufak şeyler çok büyük mutluluklar doğuruyor. Oyunda ilk defa arkadaşı ile aynı lige denk gelmişti iş yerinde yan yana çalışıyorlar normalde severler birbirlerini ama tartsmislar konusmuyorlardi . Oyunda da kafa kafa gidiyorlar benimki molalarda namaz kılarken diğeri maç yapıyordu benimde gönlüm el vermedi program indirim ikinci oyunu açtım telden oynadim baya kafa kafaya gittik ama sonunda biz birinci olduk eşim işten gelir gelmez dile benden ne dilersen demişti adam sanki İstanbul'u feth etmiş gibi mutlu olmuştu (≧▽≦)
(3,837 puan) tarafından
erkeklerin bazi sevincleri hala çocuk gibi büyümeleri zaman alıyor :)
+1 oy
(9,238 puan) tarafından
Ben sewerim o sewmez
(9,238 puan) tarafından
Ay nefret ediyor ya isi gücü ofroad
(3,837 puan) tarafından
o da eğlenceli birsey sürekli macera
(9,238 puan) tarafından
Ay tribün keyfini bı alsa o ooo
(3,837 puan) tarafından
sen tam taraftarsin :) biz daha gidemedik ama o ortamı merak ediyorum bende
(9,238 puan) tarafından
Aynen canım kendim gibi eş bulamadım :)
+1 oy
(1,856 puan) tarafından
Ay takım falan tutmuyor esim. Evlendigimden beri macta izlemez oldum. Evlenmeden önce babamla gsnin tum maclarini izlerdik :)
(3,837 puan) tarafından
bende babamla izlerdim arada fb maclarini esimden de beterdi her maç birsey kırılıyordu evde. simdi eşime şükrediyorum max bagiriyor adam sonra yine uslu uslu oturuyor kiz korkmadi inşallah unuttum diyor :D
+1 oy
(3,902 puan) tarafından
Evlenmeden önce abimle surekli galatasarayin maclarina giderdik kombine vardi bizde..hatta basket maclarina da giderdik..evkendikten sinra da gittim ama esimle degil o fenerbahceli:)) esimle mac muhabbettimiz bnm genelde ins.yenilirsiniz dememle baslamadan bitiyo:)) cok sinir ediyorum onu
(3,902 puan) tarafından
Biz ayri ayri gidiyoduk o fener macina bn gs.macina:)) aynen pandemi bitsin bi bilet al gitsin super bi surpriz olur:)
(3,837 puan) tarafından
güzel bi ciftmissiniz anladığım kadariyla beğendim böyle bi ilişkiyi masallah :)
(3,902 puan) tarafından
Saol cnm benim siz de ole duruyosunuz..biz biara playstationa sarmistik ahahha acayip egleniyoduk..dövüs oyunlarnda agzini burnunu kiriyidum cok bozulyodu:)))
(3,837 puan) tarafından
ben hiç esimi yenemiyorum oyunlarda ya biraz beceriksizim o beni yeniyor bende ona sinir oluyorum yeniyor diye :D
(3,902 puan) tarafından
Bn de bi tek dövüste yeniyodum cnku ezberliyodum tuslari:)) diğer oyunlarda o cok iyi bn sadece izliyodum onlari
+1 oy
(1,275 puan) tarafından
Ben cok severim. Kesin sevmeyen biri ile evlenirim diye korkuyodum. Ama oyle olmadi. Ikimiz de seviyoruz ve ayni takimliyiz şükür
(3,837 puan) tarafından
ben çok ilgili değildim ama ayak uydurdum mecbur :) senin gönlüne göre olmus ne güzel
(1,275 puan) tarafından
Aynen şükür:)
+1 oy
tarafından

Benimkide sunun attigi pasa bak diyor ben diyorum o ofsaytti falan:Dhic anlamazdim eşimle izleyeizleye bakiyom arada sariyo

(3,837 puan) tarafından
aynen canim bende senin gibi alıştım artık eşimle :)
+1 oy
tarafından
Ben ondan daha fanatiğim daha iyi bilirim maçları onun umrumda olmaz :D
(3,837 puan) tarafından
bi hafta öncesinden diyor esim bak mac var ona göre diye :D unutmam imkansiz onun kadar fanatik olucam bu gidişle
+1 oy
(1,542 puan) tarafından

Esim maç izlemiyorki :))) hic ilgilenmez

(3,837 puan) tarafından
ilgi alanları standart degil artık farkli aktivite oldukça maçlara ilgi kalmıyor demek ki canim
(1,542 puan) tarafından
Haha yok canım yillsr önce benimki maç oynarken kendini sakatlamis o gün bugün izlemiyor oynamıyor ilgilenmiyor tovbeli:))
(3,837 puan) tarafından
benim esimde her maç sakatliyor kendini bileği mosmor geliyor yine gider korona olmasa akillanmadi
+1 oy
tarafından
Yapariz tabi:))) bazen kizdiriyorum oda sinir oluyo
(3,837 puan) tarafından
ben kızdırmaya korkuyorum valla bayaa hassas uzuluyor falan
+1 oy
tarafından
Ben de beşiktaşlıyım ama izlemedim maçı daha gömül dağı vardı..eşim de fenerli derbi olunca izleriz beraber..bir de milli takım maçları izleriz
(3,837 puan) tarafından
milli takim maçları da cok güzel oluyor bi ara ne güzel dünya kupası falan cok heyecanliydi
tarafından
Milli takımın basket maçlarını bile izlerdim heyecanla şimdi hiçbir şeyin heyecanı yok gerçekten
(3,837 puan) tarafından
basket maçlarını izlemedik hic ama hiçbir şeyin eski tadı yok zaten
+1 oy
(2,458 puan) tarafından
Benimki de koyu beşiktaşlı ben de Galatasaray. Arada çekişiriz tatlı tatlı :) maçtan çok iyi anlarım ofsayttan falanda. Beraber izleriz çocuk durursa :)
(3,837 puan) tarafından
bizim kiz korkuyor ya esim bağırınca esim bi odada tek başına izliyor :D bide pih pih deyip duruyor top gördükçe hic mac ortamı olmuyor :D
(2,458 puan) tarafından
Aa doğrudur bizimki de gol olunca çıldırıyor ben bile korkuyorum çocuk nasıl korkmasın :D
+1 oy
(10,084 puan) tarafından
Eşimin tek zevki yabancı filmler maç sevmez saolsun :)) 
(3,837 puan) tarafından
bizde ilgi alani çoook is güç olmasa bebis olmasa daha da bulur ilgi alani kendine
+1 oy
(5,404 puan) tarafından
Been =) çünkü benimle paylaşmayı seviyor yorum yapıyor bana anlatıyor dikkatli dikkatli dinliyorum yorum yapmaya çalışıyorum. Yanımda olmasa bile msj atar söyler. =))) ama gidip arkadaşı ile izleyeceğine bana anlatsın hiç kızmıyorum hatta ben de birşeyler katmaya çalışıyorum yorum yaparken. Bazen unutuyorum aşkım daha önce anlattım ya deyip bir daha anlatıyor.   Akşam maç izlerken ne hazırlayayım diyorum =)))) öyle yuvarlanıp gidiyoruz 
(3,837 puan) tarafından
ne güzel canim masallah arada uyumlu olmak gerekiyor :)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 672 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sessiz1_i (1,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &Alya& (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 527 göst.
6 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 354 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (884 puan) tarafından soruldu

410,138 soru

12,332,070 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...