0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
Kizlar günde 4 5defa kaka yapıyor  her gün sürekli ve bu 2 aydır böyle acaba bağırsaklarında bı sorun felan mi vardır normalmi  13 aylık bu arada 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

Sorun değil metabolizması normal kız yapamazsa sorun oluyor benim bildiğim ama yine bakalım bende oturdum bekliyorum cevapları 

(476 puan) tarafından
Ama bu çok aşırı ek gıda da yemiyor emiyo sadece. Saat başı kaka yapiyo şaşdim kaldım :D kilosuda az acaba bu yüzden felan mi
tarafından
Her emmeden sonra yapılması normal diyor doktorlar hatta resim eklicem bak site linkini de bırakırım olamadı
tarafından
Aysal olarak yazmışlar üstte her emmeden sonra
yapmaları da sıkıntı değil diyordu
Bide şey kaka sahabe ismi gavurlar hakaret etmek için sahabe ye dillendirmiştirler bunu da araştır :)))
(476 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim:))))
tarafından
Rica ederim :)))
-Reklam-
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Benimkide 13 aylık olacak hergun kaka yapmazdı hergun kaka yapmaya başladı iki kez yaptığı oluyor normaldir belki büyüyor artık eskiye göre daha fazla yiyor
(476 puan) tarafından
Ama benimki saat başı kaka yapıyor ek gıda yemiyor emiyor zayıfsa bu yuzdn kilo alamiyo sanirim
0 oy
(122,853 puan) tarafından
dis donemimde cok yapiyolar
(476 puan) tarafından
İshal deil ama normal kaka  bu yuzdn de çok zayıf. Gelismiyo ek gıda da yemiyor sadece emiyo
0 oy
(979 puan) tarafından
Benim kızımda bir ara günde 6 7 kereye kadar yapıyordu. Doktorumuz gaita testi istedi ve laktoz intoleransı olduğu çıktı. Bu yüzden çok kaka yapıyormuş. Sonrasında damla kullandım ben süt ve süt ürünleri diyeti yaptım azaldı düzene girdi. Demek istediğim bir doktora danışın lütfen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
0 oy
7 cevap 264 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu