0 oy
347 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba 

Kızım 8 aylık ama emekleyemiyor daha doğrusu yere hiç bırakmıyorum korkumdan 3 kez iki kolu da cıktı başına gelen var mı bide sürekli her tarafından en çok ta ayaklarından çıtır çıtır ses geliyor sanki kemiklerinin hepsi paramparça olmuş gibi yardımcı olur musunuz 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dpktora gttnmi
(66 puan) tarafından
Gittim anne sütü almadığı için çok güçsüz dedi kolları çok hassasmış
Bide maşallah kilosu da iyi kendini kaldıramıyor
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Doktora gösterdin mi peki
(66 puan) tarafından
Evet canım anne sütü almadığı için güçsüz dedi
(3,159 puan) tarafından
Hiç mi almadı canm peki oma göre vitamin filan vermedi mi doktor onu da yeni duydum
(66 puan) tarafından
Yok kuzum birşey demedi normal dedi gönderdi
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Kolu nasıl çıktı ya ? Çit çit sesi normal bebeklerde olur ben doktora sormuştum çok normal demişti. Yere koymaya neden korkuyorsun onu da anlamadım ? Benim kızım 11 buçuk aylık emekledi sorun etme çok 
(636 puan) tarafından
Şuan ne kadarlık oldu canm yuruyormu..benim kızımda 11 ay 8 gunluktu emeklemeye başladı şimdi 11.5 aylık oldu yürümeye çok hevesli ama hep elimizden tutup yurumek istiyor ne zman yürür acaba :) bu arada post sahibi emeklemesi için geç değil canm
(3,552 puan) tarafından
Yürümüyor kuzum 14 aylik  her yerden tutunup kalkıp yürüyor  duvardan bile tutunup kalkıyor ama cesaret edemiyor elinden tutmamızı istiyor hep.  Çok tembel benim kız
(66 puan) tarafından
Güçsüz olduğu için kolu da çok hassas sadece yan tarafına düşmeyle cıktı kolu düşmek bile sayilmaz hatta
(66 puan) tarafından
O zaman ben acele etmeyim:)
(3,552 puan) tarafından
Allah allah cok ılginç. Ama anne sütüyle ilgili değil o ben sana deyim onu iyi bi doktora götür muayene ettir bence
(66 puan) tarafından
Toplam 5 doktor gördü hepside aynısını dedi normal bebeklerde olabilir dedi
Napayım bilemedim şimdi kemik suyu iciriyorum yoğurt yediriyorum inşallah faydası olur
(3,552 puan) tarafından
Yere koy vakit geçirsin çok korkma bence
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Anne sütü almamasi ile alaka kuramadım ben canım benim ilk çocuğum nerdeyse hiç almadı anne sütü reflü vardı özel ar mama ile beslendi sadece erkek ve 9 aylık yürüdü şimdi de maşallah bünyesi çok sağlam 

Bence baska bir doktora daha danış sen yine de 

Anne sütü alamayan bir sürü bebek var evet anne sütü önemli ama ondan dolayı olsa bile vardı mutlaka bir çaresi 
(66 puan) tarafından
Hangi Mama yi kullanıyorsunuz acaba
Maşallah darısı benimkine ya kızımın kilosu da iyi acaba vücudunu tasiyamiyor mu erkek çocukları erken yürür muş zaten ama bilemedim bu arada 5 doktora götürdüm hemen hemen hepsi aynı cevabı verdi
(1,792 puan) tarafından
Canım oğlum 8 yaşında su anda ama doğumdan 1 hafta sonra yaşına kadar reflü kaynaklı Aptamil ar kullandım
Kızım var şimdi 11 aylık anne sütü + mama aldı Bebelac Gold verdim 7 aya kadar sonra normal Bebelac kullandım 8 aylıkken emmeyi tamamen bırakti ama ek gıdayı çok güzel alıyor sabah kahvaltısında peynir ceviz ara öğün yoğurt meyve sonra çorbalar yiyor 7 aylıkken emekledi 8 aylıkken tutunup kalktı şimdiye 16 gündür yürüyor maşaallah
Dedim ya anne sütü tamam önemli ama bir çaresi yok mu ya da anne sütü almamasını sebep olarak söyleyip geçte olsa emekler yürür mü dediler
(13,317 puan) tarafından
Biz de sizden aynı şeyleri yaşadık ar mama kullanıyorum hep çok şükür güçlü bir bebek bizimki de yürütecinde fıldır fıldır maşallah. Minyon bence bebek kuzenimi de kaç doktor gördü zayıf bir şey.
Yere koymaya neden korkuyorsun onu anlamadım koyman lazım ki öğrensin. Doktor hiçbir hareket için mani olmayın erken olsa kendi yapmaz dedi bize. Misal 3 aylık oturtma diyorlardı ben oturttum hep destekle 3 dk 5 dk.
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Anne sütü almayan bissürü bebek var sıkmayın canınızı,maşallah biraz toplu demişsiniz belki ondan da emeklemiyordur .. emeklemeden yürüyen bebeler de var ... isterseniz başka bi doktora daha götürün iki görüş daima daha iyidir.. sağlıklı olsun yavrunuz.. 
(66 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim  ben tekrardan bi doktora götüreyim
0 oy
(366 puan) tarafından
Canım anne sütüyle ilgili bir durum değil başka iyi bir doktora götürün benim kızım da mama ile büyüdü dokuz aylık yürüdü maşallah bünyesi de sağlam ablamın ikiz kızları da mama ile büyüdü biri dokuz aylık biri on bir aylık yürüdü 
(66 puan) tarafından
Bundan sonra yere koyacam inşallah emekler kolu felan çıkmadan yere birakmadigim için de emeklemedi sanırım
(366 puan) tarafından
İnşaallah canım siz destek olun her bebeğin gelişimi farklı oluyor
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Anne sütüyle alakalı degildir bence başka bir doktora götür
(66 puan) tarafından
Teşekkür ederim tekrardan götürecem
0 oy
tarafından
Kemikleri güçlensin diye kemik suyu peynir yoğurt falan ver canım bide bence koy yere artık hareket etsin kullandığın mama nasıl besleyici mi kimi mamalar kof kilo yapıyo sdece pirinç unu gibi. Daha besleyici şeyler vermeye özen göster kemikleri güçkenir inşallah. Kıt kot sesler normal canım 11 aylık oğlum hala kıtırdıyo bazen :)
(66 puan) tarafından
Eczaneye gitsem kemik güçlendirici vitamin verir mi acaba
tarafından
Sanmıyorum canım bide öyle kullanma ilaç bebeğine Dr a söyle o yazsın
0 oy
(683 puan) tarafından
İlerde çok daha büyük sorunlar yaşamamak için iyi bir doktor bul o doktor ne slk ya insan vitamin verir çözüm önerir şimdi gitmezsen çok pişman olursun diye düşünüyorum 
(66 puan) tarafından
Teşekkür ederim tekrardan doktora götürecem

İlgili bir soru bulunamadı

406,981 soru

12,214,969 cevap

36,799 kullanıcı

...