0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde (665 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bim konuşan çisem bebekten alan var mı? 

Bim çisem bebek

8 Cevaplar

0 oy
(3,837 puan) tarafından
 bende bekleyim belki alırım kiza
(665 puan) tarafından
Bugün denk geldim hoşuma gitti bı kaç kelime söylüyor ama insanlar vardı neler dedi kaç kelime yda cümle dedi farkında değilim alsam ilgisini çeker mi diye düşünüyorum ama kızım 1 yaşında olmadı henuz 9 unda olcak
(3,837 puan) tarafından
gorumcem niloya almis 10 dakika sevdi bayıldı resmen çığlık ata ata gitti. bi daha yüzüne bakmadi 19 aylik olacak daha ilgisini yogunlastiracak birsey bulamadım esim de alma artık ilgilenmiyor diyor
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Bende baktım uzunlugu felan da iyi ama benim kız emziklilere taktı 
0 oy
(157 puan) tarafından
Görümcem hediye almış 4.   5   cümle söylüyor 

Ben acıktım 

Seni görebiliyorum 

Gıdıklanıyorum 

Annecim neredeydin falan diyo hatırladığım kadarıyla çocuk uyumasa bakıp yazardımda ama bizim kızın ilgisini pek çekmiyo 
(665 puan) tarafından
Bu dönemde hep böylemi oluyorlar valla bı sepet oyuncak var 10 dk oynuyo snra hemen bana sarıyı ya cekyata tutunup ayakta öylece sıralasin istiyo ya gezdirelim yürüyelim istiyo hiç oyuncakla işi yok cadının :)
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Şok markete gelmişti böyle birşey güzele benziyordu 
0 oy
(4,310 puan) tarafından
Valla kızım  4 yaşında  büyük  evet ama oldu olasi sevmez oyuncak. Benim  tencere tava kaşık  catal daha dikkatini cekiyor oğlumun  da. Gecenlerde konuşan  bir bebek aldik dogum gününe  90 tl vere vere... 1 gün  bile oynamadi. Oglu. Da ara ara gidip gelip basıyor  ama yok. Rafta süs  olarak kaldı... yani aslinda bebisler cok oynamiyorlar oyuncaklarla egitici olanlar haric tabiki... biraz daha oyun kurmayi öğrenince  evcilik  şu  bu oynarken belki
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Ben bimde baktım ayni bebegin buyugu var die almadim konusuyor anne çişim geldi anne karnim acikti diyor:D

0 oy
(7,127 puan) tarafından
Ogluma aldik aldigimizla kaldik 
0 oy
tarafından
Bundan önce gelmişti defne bebekti annem hediye aldı çok güzel 5 tane falan cümle kuruyor boyutu büyük olunca kızımın hoşuna gidiyor elinden tutup gezdiriyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 198 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
22 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,816 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,535 cevap

40,925 kullanıcı

Kategoriler

...