Oğlum yoğun bakımdan cıktı çok şükür kanama yok sadece çatlak var şuan yanımda uyuyor travmanın etkisi ile biraz keyifsiz ve durgun ama süt içiyor bakınıyor Rabbim bununla bıraksın inşallah. Bebek bakımda da bu konuyla alakalı post açtım beni linçleyenler olmuş bakamadığın çocuğu doğurmasaydın diye nasıl olduğu hakkında açıklık getirmek istiyorum benim bebeğim 7 aylik doğdu 45 gün küvezde kaldı hiç görmedim adını bile bilmediğim soylemedigim bi hastalıktan supheleniyorlar kendi kendine kaka yapamıyor ben irigasyon yıkama ve rektal uyarı ile kaka yaptırıyorum ve kaka yapamadığından ikindiyi için iki kasıkta fitik cıktı 3 gün önce ameliyat oldu 2 gün önce taburcu olduk 3 yerden ameliyatlı bağırsaklarından ve kasıklarindan 4 aydır en uzun uyuduğum süre 3 saat belki yok bile emziremiuorum sütümü sağıyorum dün gece 4 e yakın oğlum ve tüm yavrularimiz şifa bulsun diye Kuran okudum ardından süt sağıyordum süt umu sağarken elimde pompa ile içim geçmiş sadece 1 dakikalık bir olay hemen acil e geldik ve ben gece 4 ten beri ne yemek ne şu içtim sadece bağıra bağıra ağladım hala daha ağlıyorum küçücük bedeninde ağır yükler var diye Rabbim e çok şükür he soracak olursanız kimse yokmu diye Allahtan başka yanında bir kişi bile yok aylardır yalnızım eşimden başka kimse yok birdaha insanları yargılarken önce ne olduğunu sorun kimse benim anneliğimi sorgulayamaz burası yardımlaşma uygulaması eleştiri hakaret değil!