+2 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
14 gün önce kayınbabam bugün ise arkadaşımın vefat haberini aldım bir acım bitmeden diğeri canım babamın şokunu atlatamadan şimdi de arkadaşım 8 aylık evli 7 aylık hamileydi virü oldu bebeği hemen aldılar küveze koydular anne 5 gündür yaşam mücadelesi veriyor du ve bugün vefat haberini aldım kızlar dünyanın yalan oldu surattıma vuruyorlar herbirinin gidişiyle sanki göremedi bebeğini öpemedi kokluyamadı sarılamadı emziremedi içimde çoğalan bir öfke var dünyaya karşı 22 yaşında anne ve delice seven bir eşi vardı bu hayat ne istiyorsun diye sormuyor insana ne veriyorsan yaşamak zorunda bırakıyor insanı içim yanıyor alev alev içim yanıyor yeter bitsin bu illet yeter daha fazla sevdiklerimizden ayrılmayalım yeter 

15 Cevaplar

+2 oy
(327 puan) tarafından
Bu insanlar düzelmedikçe gerçek anlamda Rabb'ine yönelmedikçe bu imtihan bitmeyecek gibi Allah'ım beterinden korusun. Arkadaşın ve baban için de Rabb'im rahmetiyle muamele etsin inşaallah canım geride kalanlara sabır ihsan eylesin
(338 puan) tarafından
Farkında olmadan kendi sonumuzu getiriyoruz yaaaaa allahım razı olsun inşallah
(327 puan) tarafından
İşte Rabb'im bize farkındalık versin ki artık bi kendimize gelelim bu gidiş nereye cidden erkek olan sakallarından utanmadan kadın kılığına giriyor kadın olan bi operasyon geçirip göğüslerini aldırıp erkek kılığına giriyor ve toplum buna göz yumup geçiyor hatta bu halin daha çok yakıştı diyip destek verenler oluyor daha çocuklara taciz ve cinayetlerden bahsetmiyorum bile vallahi başımıza taş yağmadığına şükür edelim Rabbimin sabrı da bir yere kadar
(1,447 puan) tarafından
+++++++++++
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm
(338 puan) tarafından
Rahmet dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden içimiz yanıyor allah razı olsun sağol canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım sabır versin rabbim aileye de sana da. İçim parçalanıyor benim de böyle şeyler okudukça gördükçe. 
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun bende öyleydim okurken ağlardım ama şimdi çok farklı cayır cayır yanıyor için
0 oy
tarafından
Ah ah ne bitmez cilemiz varms
(338 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Başın sağolsun canım allah sabır versin sana ailesine ne denile bilir ki bu acıya mekanları cennet olsun inşallah.  :((
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Ben haberlerde gördüm bu olayı sanırım oysa eğer başınız sağolsun ama insanlar akıllanmıyor hâlâ akıllanmayacaklar ve en.kötüsü ne biliyor musun dikkat edeni buluyor hep bu hastalık insanlar hâlâ misafir çağırma derdinde menü derdinde allah ıslah etsin
0 oy
tarafından
Başın sağolsun allah mekanlarini cennet etsin çok acı çok 
0 oy
(5,859 puan) tarafından

Yaaa kıyamam rabbim mekanını cennet eylesin inşallah keşke bu postu hiç görüp okumasaydım:'(

tarafından
Günaydın gı uyumadın mı daha sen
(5,859 puan) tarafından
Günaydın canım benim yok kız bizim ezan 4:44 ye okunuyor namaz sahur bulaşıkları derken anca
tarafından
Bende bulaşığı bitirdim anca yattım gıı
(5,859 puan) tarafından
Ya kıyamam dikkat kendine
0 oy
tarafından
Ne desem bilemedim gerçekten çok üzüldüm çok zor bir olay Allah sabır versin, başınız sağolsun mekanları cennet olsun
0 oy
(713 puan) tarafından
Rabbim geride kalanlara gönül ferahlığı versin canım basın sağolsun
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin cnm.Bebegine uzun ömürler versin.
0 oy
tarafından
Rabbim yapılanların acısını cikartiyo insanoglu anlamiyo namaz dua allaha yönelmek olsa 
0 oy
tarafından

Of canm okuyunca benim de içim yandı . Çok kötü oldum . Allah sabır versin yakınlarına . O küçücuk bebegi düşünemiyorum yaaa :'(

0 oy
(10,884 puan) tarafından
Ağlattın beni Rabbim rahmet eylesin çık büyük bi acı Rabb'im srvenlerine sabır versin inşallah 

Bende coronayım 25  günüm çok korkular yaşadım ben ölürsem çocuklarım be yapar diye

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 519 göst.
0 oy
7 cevap 414 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,295 göst.
0 oy
3 cevap 245 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nur1203 (42 puan) tarafından soruldu

414,070 soru