0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kızlar acıkınca elin ayağın tutmaması ve aniden gelen acikma hissi şeker hastalgii belirtisi mi ? Başka neler olabilir 

6 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından
Metabolizma ile alakalı olabilir vücut açlığa dayanmayip kan şekeri çabuk dusuyordur şeker hastaligi olup olmadığı anlaşılmaz benim bı yakınım öğrenmeden önce çok su içer aşırı tuvalete çıkardı sonra şeker hastalığı olduğu cikti
(3,100 puan) tarafından
Şeker hastalığı olduğu anlaşılmaz derken şunu demek istedim doktor anliyabilir anca
(1,267 puan) tarafından
Anladım canım yani aslında yıllardır var ama şuan gebeyim daha fazla oluyor zararı olur mu diye düşündüm doktora 1 ay sonra gidicem
(3,100 puan) tarafından
Canım gebesin haliyle yediğin tek sana gitmiyo kan ile bebegede geçiyor buda daha çabuk acikmana açlıktan kan şekerinin tansiyonunun çabucak düşmesine sebep oluyor sürekli ye ama az az 3 öğün yemek 4 öğün ara öğün gebelerin beslenmesi gereken plan bu doğum koçu dedi banada şey yap demişti sanada tavsiye olsun mesela kuruyemisleri koy bı kavanoza içerde sehpan varsa köy üstüne gelip gittikçe at ağzına meyvede aynı şekilde yap bende gebeyim aynı sekildeyim hazırda biseyler bulundururum sürekli yoksa bayilcak gibi oluyorum acliktan
(1,267 puan) tarafından
AA valla bilmeden yapıyordum bunu sürekli bişeyler yiyorum durmuyor ağzım çünkü mesela yemek yedim doydum 2 saat sonra bir anda elim ayağım boşalıyor bayilcak gibi oluyorum koşuyorum ağzıma biseyler atıyorum demek normal bişey sürekli tansiyonum düşük gibi halsizlik falan demek ki gebeliğin etkisi de var teşekkür ederim canım yorumun için ben de yanımda bulundurayim bari yoksa aniden sallıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı sıkıntı bende de oldu canım bırsey cıkmadı kan sekerin dusuyor
(1,267 puan) tarafından
Gebelikte problem olmadi demi
tarafından
Olmadı ama sureklı bırseyler yemem gerekiyordu ozellıkle tatlı bırsey yiyince gecıyor du
(1,267 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ediyorum yorumun için
tarafından
Rica ederim canım gecmıs olsun
0 oy
(1,697 puan) tarafından
İnsülin direnci belirtisi olabilir şeker hastalığından ziyade
(1,267 puan) tarafından
Kötü bisey mi :/
(1,697 puan) tarafından
Hayır yani şöyle kilo problemi olan insanlarda daha çok görülüyor. Hamurişi ekmek şeker tüketmeyi kesersen farkı göreceksin bence bi dene
(1,267 puan) tarafından
Oyy benim için çok zor bişey şuan kilom çok değil ama bence o yolun yolcusuyum 5 kilo aldım gebelikten beri henüz 12. Haftam böyle giderse muhtelemen doktor da kes diyecek. Çok teşekkür ederim yorumun için
(1,697 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Şekerin düşmesinin belirtisi canım

(1,267 puan) tarafından
Açlık kan şekeri mi oluyor artik
0 oy
tarafından
düzenlendi
Duzelteyim. Diyabet hastasiyim kuzum ve senin belietin insulin direnci yani ilerlememesi lazim baska belirtilerin vaemi hizli ve asiri kilo alma dikkat daginikligi yorgunluk vs
(1,267 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim şuan farkettigim ekstra bi belirti yok sadece işte elim ayağım boşalıyor bir anda yorgunluk hamielligin başından beri var :(
tarafından
Gebelik sekeri olabilir belkide doktora git canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 59 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,533 soru

12,309,842 cevap

38,667 kullanıcı

Kategoriler

...