0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

geçen ay tablet verildgi icin basvurum reddedilmisti

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hade gözün aydın canım benimde eşim başvurdu kart geldi bize daha para yuklemdiler şuan birlik oturuyorum kaynanamda ayrılınca alırım ondan
tarafından
Hadi insallh cnm bu arada cok sağol
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☺️
tarafından
Nasıl yapılıyor
tarafından
Diyer baynlara anlttm balım yorumlara bak istersen
-Reklam-
0 oy
(358 puan) tarafından
Nereye başvurdun ne yazdin canim
tarafından
Sosyal yardima gidip aile yardimi icin geldim dicen 1haftada para yatiyo 3ayda 1 aliyom
(358 puan) tarafından
Tm canım sagol
0 oy
(604 puan) tarafından
Nasıl başvuru yaptım canim
tarafından
Baynlara anlattim cnm sosyal yardim gidip aile yardimi icin geldim dicen
(604 puan) tarafından
Ne isritolarpekicanim şartı ney
tarafından
Yesilkatli olcan ustnde ev araba vs olmicak
0 oy
tarafından
Kiz bende  yapmak istiyorum boyle seyler nasil oluyor ne gerekiyor.

Bu arada güle güle harca 
tarafından
Aşkım git basvrunu yap benim esmde basta istemiyodu ben kömür aliyom elektrik yardmindan faydalaniyom cocuklara yardım aliyom bu 3aylik aliyom
tarafından
Tamam canım bu e devletten falan olmuyor mu acaba
tarafından
Yok aşkım olmuyo şahsi basvuru bu
tarafından
Olsun can sağlık olsun
(231 puan) tarafından
Bu yardımda eve gelip bakıyorlar mı
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Bizim üstümüze hiçbir şey yok sigorta da yok ama hiç yardım alamıyoruz 
tarafından
Basvuru yapmazsan alamazsn pesine düşmezsen
(4,617 puan) tarafından
40 defa yaptık hep red ediyorlar
tarafından
Araba ev vs varsa
(4,617 puan) tarafından
Valla hiçbiri yok kiradayiz iş yok gelir yok yinede red ediyor yardımlara onay verenlerden biri eşimin ailesiyle kavga etmiş bir süre önce araları kötü o yüzden onların ailesinden kimsenin yardım talebini onaylamiyor gorumcemin kocası da başvurdu red etmis gitti adamla tartıştı adam sonra onun başvurularına karismadi eşim de başvurmaya gitmiş demiş ki virüs bitti yardım çıkartmıyoruz artık yarın kaymakamlığa gidip şikayet edicez 2 çocuk var küçük çocuk parasından başka yardım alamıyoruz
0 oy
(33 puan) tarafından
Kız tableti nasıl verdiler nereye basvurdun tablet için bende nakit yardımı için pandemiye başvurdum ama inşallah çıkar onun dışında nakit yardımı yapmadılar 
tarafından
Sosyal yardıma tablet başvurusu için geldim diye söyledim Onlar da başvuruyu aldılar bir buçuk ayda başvurum sonuçlandı tablet çıktı artık tabii tablet yardımı dağıtımı bitmiş yokmuş yani
(33 puan) tarafından
Acaba okul okuyan çocuklar için mi veriyorlar sadece benim kızım 5yasinda
tarafından
Evt cnm okul çocukları icn
0 oy
(157 puan) tarafından
Nasıl başvuru yaptin canım 
tarafından
Canım sosyal yardım yapıyor bu yardımı oraya gidip başvuru yapman gerekiyor Ama üzerinde araba ev arsa dükkan herhangi bir bir şey olmayacak sigortan olmayacak
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ya hade gözün aydın güle güle harca 
tarafından
Çok sağol cnm
0 oy
tarafından
Ay çok iyi ya bende başvuru yapmıştım ama nereden sorgulayacagimi bulamadım bir türlü =// bana da çıktımı acaba sen kendin mi sorguladın yoksa mesaj falan mı geldi başvurunuz kabul edildi diye
tarafından
E-devlet'ten bakıyorsun
tarafından
Dur bide ben bakayım kız belki bana da çıkmıştır öyle bir şey olsa varya ilaç gibi gelir su zamanımıza
tarafından
İnşallah vardır canım Bir de şöyle bir durum da var mesela çok hastaneye gidip geldiysen sürekli ilaç yazdır duysan devlet Onun belirli bir süre sonra 3-4 ay kadar ödedin ilaç parasını da geri veriyor biz 700 lira aldık ilaç parası geri ödedi Devlet bize Ben doğum ettikten sonra 3 4  ay önce
tarafından
Baktım ama bir şey gözükmüyor canım gıda yardımı için başvurmuştum birtek o var şükür ki o cıktı dün geldi iase paketi bunada şükür ya rabbim bu günümüzü aratmasin her darlığın elbet bir bolluğu olur
tarafından
Dur ben foto paylasam
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım bu yardım nasıl veriliyor şartları neler ve erkeklerde başvurabilir mi
tarafından
Erkekleri bilmiyorum Ama genelde Biz Kadınlar yapıyoruz bu başvuruları sosyal yardım yani yeşil kartlı olan maddi durumu olmayan Sigortası olmayan insanlara verilen bir yardım bu üç ayda bir oluyor gidip üç ayda bir başvurunu yapıyorsun 300'den 400'den aşağı 500'den aşağı para verilmiyor zaten
(22 puan) tarafından
Herhangi bir şart var mı yeşil kart disinda
0 oy
tarafından

Ayy çok sevindim güle güle harca kuzum bende başvuru yaptıydım banada yatmış dı pandemi içinde başvuru yaptım daha değerlendirme aşamasında diye 

tarafından
Aşkım herkese yardım eli uzatıyor devlet O yüzden biraz sabret çıkar inşallah
tarafından
Banada bi hayırsever yardım etmiş 250 tl yatırmış ibb karta canım Allah razı olsun fazlasında gözüm yok Rabbim bütün darda kalana yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 671 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kayram Bal (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.