0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,135 puan) tarafından
Kızlar emzirmeye pazartesi başladım sütüm hemen geldi bebek güzel emiyor ama koltuk altındada şişlik oluştu hani göğüste süt kanalları olur ya o şekilde normal mi bu süt kanalları ordan mı gelir yoksa korkmalimiyim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Duştayken elini göğüs ucuna doğru hareket ettirerek masaj yapmanı tavsiye ederim benimki resmen taş gibi olmuştu ve duşa girip yukarıdan akan su ile beraber bu masajı yaptığımda açılmıştı banyodan çıkar çıkmaz da kızımı emzirdim bayağı bir rahatlatmıştı beni tavsiye ederim öyle bir dene.
-Reklam-
+1 oy
(5,909 puan) tarafından
Dhaa cok emzir bebek memeyi bosaltmadan digerini verme sicak dus al.masaj yap oraya bastira bastira sicak birseyde koyabilirsin 
0 oy
(851 puan) tarafından
Sicak bir dus iyi gelir diye biliyorum 
(2,135 puan) tarafından
Öyle yapayım hemen
0 oy
(8,120 puan) tarafından
Koltuk altından geliyor en fazla canım. O yüzden normal yani oranın şişmesi. Pompa varsa sağ göğsünü
(2,135 puan) tarafından
Ayyy nasıl rahatlattin anlatamam googleye ne sorsan töbe yarabbi en kötüsü direk çıktı karşıma korkudan elim ayağıma dolandi
(8,120 puan) tarafından
En kalın damar koltuk altından gelenmiş emzirme hakkında bilgi veren ebe demişti. Ben de bebeğim emerken oraya da masaj yaparım ki boşalsın
(2,135 puan) tarafından
Ay mantıklı ben göğsüme masaj yaparım bu kez koltuk altında şiş olan yere yapayim
(8,120 puan) tarafından
Evet canım yap iyi gelir
0 oy
(2,040 puan) tarafından
O göğsünü daha fazla ver bebeğine canım geçmezse sıcak duşun altında boşalt göğsünü birde ilk zamanlar üst iç çamaşırını giyme bir süre ki fazla süt akıp gitsin 
(2,135 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım
0 oy
tarafından
Göğsün tam boşalmıyorsa süt dmaarlarda birikme yapar canım emme sornasi da biraz sağ göğsün iyice yumuşasın bebek büyüdükçe sagmayi bırakırsın 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tugba42 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,148 soru

23,645,372 cevap

308,169 kullanıcı

...