0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (120 puan) tarafından

İki guc gundur basima neler geldi kizlar iyice korkmaya basladim 30 haftalik hamileyim  gecen gun havalar sicak olunca tisort giydim normalde hep bol uzun yelek olur ustumde tisörtlede karnim iyice ortaya cikti kayinvalidemle yasiyorum komsumuz geldi sandalyeden kalktim odama gecmek icin direk gozunu karnima dikti aslinda kotu bir insan degil ama neyse 

Odaya geldim ustume boy aynasi dustu arkadan pat diye sirtima geldi sonra o gitti ablasi geldi bulasik yikiyordum yere bir sey dustu egildim almaya sicak deteranli  bulasik suyu ustume dokuldu bide elimden cay bardagi dustu parca pincik oldu gece de esim kabus gordu istemsizce irkildi dizi karnimin soluna geldi sonra baya kotu oldu uyuyamadi neyse dunde basima gene ayni o ayna dustu en sonunda kaldirdim aynayi odadan ne yapsam gecmiyor sakarlik demeyin lutfen bugune kadar hic boyle seyler olmadi dua falan okuyorum ustumde cok kotu bir agirlik var gecmiyor bir turlu rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ins onlara zeval vermesin 

Cok uun oldu k.b hakkinizi helal edin

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendine oku bolca oku ve bol bol giyin insan içine pek çıkma 
(120 puan) tarafından
Hic cikmiyorum ki zaten hastaneden hastaneye anca ama iste misafir gelince odama tikanip kalmak istemedigim icin ciktim cikmaz olaydim
tarafından
Kız deme herkese ben 3 aylık hamileyim kaynanamla aynı evde yaşıyorum o bile bilmiyor ne bulantı ne ağrım oldu
(120 puan) tarafından
Masalah canim benimde hic olmadi bulantim flan karnim iyice buyudu gizleyemiyorsunki bir yerden sonra
-Reklam-
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ben sanki böyle bişey okumuştum hamileler karnını gizlemeli diye 
(120 puan) tarafından
Bencede o gun cok sicak diye tisort giydim yoksa heo bol giyinirdim insanin elinde olmuyor nazar ici kotu olmasa bile hemen geciyor
0 oy
(7,632 puan) tarafından
 Olabilir kimi çok kem gözlü olabilir daha beklerken ablam ve komşusu bize geldiler.  Kadın  bı başladı evin çok güzel çiçeklerin çok güzel kızların çok güzel dedi durdu gece boyu sonrası gittiler aradan 5dk geçmedi  balkonun cami ortadan ikiye kuturt diye çatladı annemde. Kadın göz  öldürmüş Rabbim korudu ya dizden birine denk gelseydi dedi aynı bilmiyom izlidenmi gül dür güldür deki Şevket gibi ☺☺☺☺
(120 puan) tarafından
:)) ay ilahi valla bazilari gercekten o sevket gibi allahtan camdan cikmis annenin dedigi gibi bununki benden cikti ama hala basim agriyor inanirmisin bir gun gecti ustunden
(7,632 puan) tarafından
Kaynanan felan nazar okusun
(120 puan) tarafından
Kendimde okuyorum ama gecmedi nasil bir gozse artik kadinlari da severdim halbuki simdi temkinli olacam
0 oy
(539 puan) tarafından
Evet nazar cok degiyo vallahi kopek dişim kökünden kirildi sapasaglam dis kirildi hamileyim nasil yaptircam 
(120 puan) tarafından
Ay cok gecmis olsun canim seninkide kotuymus bir caresi de yok hamileyken islem yapmiyorlar da
(539 puan) tarafından
Sorma canm ya bide gülünce falan okadar kötü ki
(120 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorym allah dusmsnima bile vermesin o agriyi ins gecer cnm senin adina uzuldum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 290 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 549 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 220 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,276 soru

23,618,860 cevap

306,717 kullanıcı

...