0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından

Kızlar benim takılarımin kutusu yok bide makyaj hepsi ayrı çantalarda bir birine giriyor. Benim ceyizden kalma bundan var boş ama kıyamıyorum atmaya babam almış diye ceyizden kalma bunu makyaj aynasının üstüne koysam içine takı makyaj koysam gelen gider olursa dalga geçmez demi komik durmazmi sade beyaza boyasam 

image

31 Cevaplar

+1 oy
(1,041 puan) tarafından

image

bi kaç örnek buldum fikir olsun 
(79 puan) tarafından
Ay valla süper olmuş sade beyaza boyasam boyle aykqlik taksam çok hoş olur çok sağol cnm tesekurler
(1,041 puan) tarafından
Evet canm çok harika oluyo bı kactane daha attım ama onlar çıkmadı galiba
-Reklam-
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Neden dalga gecsinler kuzum sen begendikten sonra kimin ne düşündüğü umrunda olmasin
0 oy
tarafından
Süper olur cnm bnm de var evimi ayirinca bende boyatip kullanacam
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Koy kız ne olacak. Dediğin gibi boya güzelce de. Güzel kullanışlı olur bence 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Canım bence harika olur dediğin gibi beyaza da boyarsan çok güzel olacaktır eminim.  Hepsi bir yerde durur sende rahat rahat kullanırsın.
0 oy
(81 puan) tarafından
Bence olabilir neden olmasın ben çok yaparım değişik objeler evde vardır benim takılan kırılan kopan seukeri biriktirmek için kutum sonra değerlendiririm mutlaka bak bunun etrafında LED ışıklar alıp yapistirabikrsin yada minik minik ayna parçaları da olabikir 
0 oy
(15,395 puan) tarafından
Bunlara ayak takıp sehpa yapiyorlar. Boyayip ayak taksan daha güzel olur bence. 
0 oy
tarafından
Bnmde aynısı cnm bende de var bnm evim küçük yatak odam küçük diye sığmıyor sığsaydı bende boyatıp katıcktm yeni eve taşındımmı bende öyle yapmayı düşünüyorum bence çok güzel oluyr 
(79 puan) tarafından
Benvde düzenli durcak
0 oy
(122,909 puan) tarafından
koy ama direk boyle koyma boya bu kutuyu oyle koy kiz
0 oy
(979 puan) tarafından
Cnm boya içine de küçük küçük sepetlerde koy takilarini fln kymaya. . Işte dusun hayal et kendi organizerini yap  başkasını da dert etme çok bliolarsa alsınlar bi tane
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bunu boyarsin fıstık gibi olur herkes yapmak bile ister canm internette dolu bunları donusturuyolar cadense diye boya markası var sanatsal dünya var instada oralara bak derim harika şeyler yapıyorlar bununla
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Gelen giden yatak odana mı giriyo ki istediğin yere koy kimse karışamaz ben yatak odası komidinim fazla geliyo diye patates soğanlık yaptım birini kime ne :D 
(79 puan) tarafından
Yok cnm kadınlar giriyor erkekler deil gören olur dalga geçer sandım
0 oy
tarafından
süper olur Beyaza kesin boya ama 
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Canım boyayıp uzun ayaklardan takanlar var internetten bakabilirsin çatal kaşık kutusu geri dönüşüm diye yada instada demetin renkleri diye bi sayfa var onu takip et görürsün harika şeyler yapıyolar
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Bence direk makyaj masası üstüne koyma güzel durmaz buna ayak yaptır daha güzel olur 
0 oy
(4,747 puan) tarafından
Valla boyle seylere hic kiyamam canim cokta mantikli dusunmussun degerlendir derim
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yok canım değerlendirmiş olursun ne olacak hem.yatak odana zaten kaç kişi giripte görecek 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Beyaza boya yeni kulplar tak mis gibi olur 

Yapınca foto at 

0 oy
(861 puan) tarafından
Güzelmiş takı makyaj malzemeleri için bence ideal güzel değerlendir babandan hatıra
(79 puan) tarafından
Aynn öyle cnm hatıra duruyor değerlendirmek istedim
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Boyamana bile gerek yok gayet mantıklı bir kullanım olur. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 186 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,739 soru